CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Geen lockdown? Laagste werkeloosheid, gelukkige mensen en bloeiende economie

De REGERING heeft de economie verpletterd

De Republikeinse gouverneur van South Dakota Kristi Noem vertelde op de jaarlijkse conservatieve conferentie op 27 februari dat lockdowns en andere beperkingen opgelegd door nationale en lokale overheden de schuld zijn van de economische crash in 2020.

Niet de pandemie die ze proberen “te verslaan”.

Kristi Noem is uiteraard het doelwit geworden van gevestigde media en democratische politici vanwege haar aanpak van de pandemie. Succes hebben zoals u zult lezen en toch ben je de foute. South Dakota was de enige staat die nooit bedrijven of kerken heeft opgedragen om te sluiten, nooit een lockdown of een maskermandaat heeft opgelegd en heeft afgezien van het indelen van bedrijven in essentiële en niet-essentiële categorieën.

En ze deden het het beste van allemaal wanneer je alle factoren afweegt. Maar dat is geen verrassing voor mensen met gezond verstand.

“COVID heeft de economie niet verpletterd. De regering heeft de economie verpletterd ‘, zei Noem gevolg door een langdurig  applaus bij de menigte op de Conservative Political Action Conference (CPAC).

‘En ze doen zich nog voor alsof ze de redding zijn ook. Zo zien ze zichzelf.Ondertussen kan het ministerie van Financiën niet snel geld drukken om aan de wensen van het Congres te voldoen.”

“Maar niet iedereen heeft dit pad gevolgd.”, vervolgde ze.

Kristi Noem

Het beleid van vooral South Dakota was al kort na de grote paniek gericht op vertrouwen in de burgers. Zolang er nog onduidelijkheid was over dat virus dan werd aangeraden een masker te dragen.Maar de cijfers bleven tonen dat er niet zo veel aan de hand was. dwang.  Het beleid heeft zich niet laten beïnvloeden door mediahysterie maar de cijfers gevolgd.

Noem is één zo´n gouverneur. Ook de gouverneur van Florida Ron DeSantis heeft niet de nationale en wereldwijde hysterie hebben opgevolgd. Zij hebben de obsessie van onderdrukken en strikte lockdowns opleggen niet gevolgd.

“Er is geen historisch precedent of een gecontroleerd proces die nut van lockdowns ondersteunen en argumenten over de doeltreffendheid zijn politieke nonsens daar er wereldwijd nergens sprake is van een opvallende oversterfte (of ondersterfte). Wat WEL EEN FEIT IS is dat o.a. Florida en South Dakota géén collectieve depressie hebben.”

Ron DeSantis

Ze zijn nooit aan vernietigende maatregelen onderworpen. Ze hebben gewoon verder kunnen werken en hun levens kunnen leven.

Wij hebben alles verloren en zij niet. Zij die in lockdown zijn zitten in een zware crisis. Zij die dat niet hebben gedaan niet. Zo simpel is het.

Ook Laat staan dat de PCR-test bewezen niet werkt. De PCR. De grootste leugen aller tijden. Alleen dát enkele feit betekent direct “einde basis van alles wat met coronamaatregelen te maken heeft”. Maar dat dringt nog niet helemaal door bij de mensen terwijl het een simpele juiste conclusie is . Surreëel dat volksstammen voorbij gaan aan dit feit. Nog wel… En dat is slechts één feit dat dit circus ontmantelt.

Voormalig president Donald Trump beschuldigde de gouverneurs en burgemeesters van de Democraten herhaaldelijk van het gebruik van de lockdowns om de economische hausse te stoppen die in gang was gezet door zijn lage belastingen, dereguleringsagenda.

 

Liegende Fauci

Kristi Noem zei dat Anthony Fauci haar vertelde dat de ziekenhuizen in South Dakota 10.000 patiënten zouden behandelen op het ergste punt van de pandemie. Kristi Noem corrigeerde dat het aantal op het ergste punt slecht 600 patiënten was.

“Ik weet niet of u het met me eens bent, maar Dr. Fauci heeft het vaak mis,” zei Noem gevolgd door luid gejuich uit de menigte.

“Zelfs in een zogeheten pandemie moet het volksgezondheidsbeleid rekening houden met het economische en sociale welzijn van mensen”, voegde ze eraan toe. “Mensen moeten een dak boven hun hoofd houden, ze moeten hun gezin voeden en ze hebben hun waardigheid nodig.”

Hun waardigheid. Dat is sterk opgemerkt. Die pak je mensen af door ze te verplichten iets te dragen. Je vernedert mensen wanneer je ze hun vrijheden afneemt. Hun bewegingsvrijheden inperkt. Het is waar normaal gesproken hele zware straffen op staan.

“In mijn administratie hebben we de roep om viruscontrole verzet ten koste van al het andere. We keken naar de wetenschap, de data en de feiten, en toen kozen we voor een evenwichtige aanpak.”

En met de wetenschap bedoelde Noem niet de TV-virologen die ook in Amerika huishouden op zo´n wijze dat ze ook voor een tribunaal kunnen verschijnen.

 

Het gunstige gevolg van lockdowns en coronamaatregelen negeren voor South Dakota is dat ze nu het laagste werkloosheidspercentage van het land hebben en dat de economie van de staat een hoge vlucht neemt.

Ondanks het omzeilen van lockdowns, had South Dakota de afgelopen 30 dagen minder “COVID-19”-gevallen per miljoen mensen dan enkele van de grootste lockdown-staten.

De kern van alles lijkt te zijn dat door gewoon te leven je het sterkst bent tegen griepachtige virussen en je een stuk gezonder bent en zonder angst leeft. Dan ben je gelukkiger en dat is wat we willen zijn in het leven.

Het is zo verrekte simpel allemaal. Het moet alleen nog even doordringen bij iedereen.

Samenvatting van speech Kristi Noem:
Conservative Political Action – Day 3 2021

En TheEpochTimes

4.7 13 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
6 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
6
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven