Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Gates kaapt Europa en de rest van de wereld. (NL ondertiteling).

Op 4 mei 2020, vond een zogenaamde WHO-donorconferentie plaats. Dit artikel is geschreven door Wolfgang van den Akker op diezelfde dag.

De BRD zal volgens Merkel een “substantiële bijdrage” leveren. Concreet: Merkel vraagt de burgers om een financieringstekort van acht miljard euro te dichten. Het geld wordt gebruikt voor de ontwikkeling en productie van een Covid-19-vaccin dat vervolgens door zeven miljard mensen wordt gemist. Of je het nu leuk vindt of niet.

Merkel voert aldus het WHO-plan uit, dat in werkelijkheid niet wordt gecontroleerd door de landen van de wereld, maar door Bill & Melinda Gates. Het Gates-paar financiert de WHO aanzienlijk en bepaalt welke gezondheidsmaatregelen wereldwijd worden uitgevoerd. Gates vertrouwt op vaccins en haalt alles uit de kast. Hij koopt overal.

De GAVI-vaccinatie-alliantie wordt voor 75% door hem gefinancierd. De RKI ontvangt geld van Gates. Zelfs Drosten van de Charité. Hopkins University. DE SPIEGEL, DE TIJD. De meeste bedrijven die Covid-19-vaccins onderzoeken, worden ‘ondersteund’ door Gates.

De afsluiting van de republiek zou nooit zijn gebeurd zonder de door Gates gefinancierde ‘consultants’ op de achtergrond en zal pas eindigen als Gates zijn best doet.

Democratie? Nee! Merkel moet in de urgentieprocedure een immuniteitskaart verplicht stellen, terwijl tegelijkertijd de tests die voorheen nodig waren om geneesmiddelen voor de FRG goed te keuren drastisch worden ingekort.

Het gaat over een vaccinatie via de achterdeur. Iedereen die in de toekomst niet zal worden ingeënt tegen ziekten, die volgens de WHO, dat wil zeggen poorten, verliest essentiële onderdelen van hun basisrechten. Daarnaast keurt de regering Merkel de vaccinatieschade door onvoldoende geteste medicatie goed. Dit alles is alleen mogelijk omdat Merkel grote delen van de basiswet heeft verzameld.

Bijv. Artikel 8 GG. Iedereen die bij een demonstratie opkomt tegen de Merkel-maatregelen heeft problemen met de politie omdat ze de Infectiewet overtreden.

Iedereen die tijdens een dergelijke bijeenkomst de basiswet laat zien, wordt gearresteerd omdat hij wordt beschuldigd van het verspreiden van een ongeautoriseerde politieke boodschap. De basiswet een illegale politieke boodschap? Degenen die niet opstaan, worden nu wakker in de dictatuur.

We hebben een coronaonderzoeksraad nodig, en die kunnen we alleen krijgen door maximale druk op straat. Het is net als ’89, laten we deze corrupte elite wegvagen en er een constitutioneel proces van maken. We zijn soeverein. De basiswet is onze basis. Laten we deze basis verdedigen tegen degenen die op het punt staan de basiswet op de vuilnisbelt van de geschiedenis te werpen. Vanwege “gezondheid”. Er is geen grotere bedreiging voor de gezondheid dan een dictatuur.

Dictatuur betekent door de staat tegen de burger. De Duitse geschiedenis zou voor ons een waarschuwing moeten zijn. Het verplicht ons om weerstand te bieden. Art.20 GG!

Deze bijdrage is van Wolfgang van den Akker. De ondertiteling is geleverd door Theo Koenen. Hartelijk dank hiervoor!

Bron:
Kanaal: Wolfgang van den Akker

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x