NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Bill Gates verantwoordelijk voor sterilisatie honderdduizenden meisjes?

NineForNews meldt:

Mikki Willis, de regisseur van de documentaire Plandemic, begon 10 jaar geleden zijn onderzoek naar miljardair Bill Gates. Hij stuitte op projecten waarbij kinderen in India en Afrika experimentele vaccins kregen toegediend. Willis ontdekte tot zijn verbazing dat vrijwel alle informatie hierover van het internet is verwijderd.

Hij besloot om die reden naar India te gaan en interviews af te nemen met mensen die betrokken waren bij deze projecten. Willis sprak onder meer met de man die een onderzoek instelde naar Gates via het Indiase parlement. Daaruit was gebleken dat de Gates Foundation had gelogen door tegen de jonge vrouwen en meisjes die gevaccineerd werden te zeggen dat ze vitamineshots zouden krijgen.

De Gates Foundation stuurde mensen naar de armste dorpen in India, waar kinderen vaak zonder toestemming werden meegenomen om een vaccin tegen baarmoederhalskanker te krijgen. Sommige meisjes kwamen nooit terug. Veel meisjes kwamen wel terug, maar niet op eigen kracht omdat ze verlamd waren, aldus Willis. Hij zegt in een exclusief interview met onderzoeksjournalist Ben Swann dat al deze meisjes ook gesteriliseerd waren. “We hebben het hier over vele duizenden tot een half miljoen meisjes.”

 

Lees hier verder op NineForNews:
https://www.ninefornews.nl/heeft-de-gates-foundation-honderdduizenden-meisjes-gesteriliseerd-in-india/

Ook wij schrijven al vanaf de oprichting over het verleden van Bill Gates, waar ook DIT ter sprake komt:

Is Bill Gates kwaadaardig en levensgevaarlijk?

Corona virus – Globalist Bill Gates kwaadaardig?

4.6 8 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
ignorant

Bill Gates is een fascist van het zuiverste water .Waar fascisme in principe een verbond is tussen een machtige centralistische overheid , meestal niet democratisch gekozen en waar wel later meestal vervallen in regeren per decreet verbonden met het grootkapitaal , voornamelijk de grote banken en de wereldconcerns , nu tegenwoordig de Davos-crowd , daar zijn tegenwoordig de grote amerikaanse techbedrijven boven komen drijven . Bill Gates voldoet , je zou zeggen , voor 200% aan deze definitie . Zijn afkomst is ook al zeer verdacht , zijn vader was reeds zeer actief in de amerikaanse eugenetica-beweging en een van… Lees verder »

Dutzz

Ik zoek een lift naar Berlijn vanuit Amsterdam aub

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x