Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Grootste coronaschandaal ontmaskerd. Fraude IC bedden: Ziekenhuizen manipuleerden bezettingsgraad

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Grootse fraude IC bedden ontmaskerd: Duitse ziekenhuizen manipuleerden bezettingsgraad

Een rapport van de Federale Rekenkamer (BRH) onthult één van de grootste schandalen tijdens de coronaplandemie in Duitsland.

Duitse ziekenhuizen manipuleerden de bezettingsgraad op intensieve zorg, zodat ze financiële steun van de overheid zouden krijgen. De federale regering was naar verluidt al maanden op de hoogte van de fraude, maar hield het geheim. Dat bericht de Duitse nieuwswebsite Bild. (bron) (bron)

Het is een van de grootste schandalen van de Corona-crisis: tal van klinieken meldden bewust minder gratis intensive care-bedden dan ze hadden – om geld te innen van de belastingbetaler! Dat blijkt uit een rapport van de Federale Rekenkamer (BRH)

In scene gezette “actiefoto”. “Situatie elke dag kritischer”: minister van Volksgezondheid Jens Spahn (41, CDU) in augustus 2020 op een intensive care-afdeling in Kiel. Bron: Bild

Regering was al maanden op de hoogte van manipulatie

Het ergste is: de federale regering was al maanden op de hoogte van de manipulatie. Maar ze zei niets tegen de burgers.

Merkel wist alles.

 BILD documenteert hoe de regering paniek verspreidde met de ineenstorting van de intensive care-afdelingen om lockdowns af te dwingen.

Het werd duidelijk dat veel klinieken onjuiste cijfers rapporteerden op basis van verschillende bronnen dat het aantal vrije IC-bedden hoger ligt en de alarmerende berichten over een tekort ZWAAR overdreven zijn.

Bondskanselier Angela Merkel waarschuwt in oktober vorig jaar dat het gezondheidssysteem binnen enkele weken zijn grenzen zou kunnen bereiken. Een grove leugen.

“De Vereniging van IC-artsen (DIVI) heeft zojuist gewezen op de verslechterende situatie”, aldus Merkel.

Amper een week later waarschuwt ook minister van Volksgezondheid Jens Spahn dat “het te laat is als de IC-afdelingen vol liggen met coronapatiënten.”, aldus oplichtster en misdadiger tegen de mensheid Angela Merkel. Een terechte conclusie.

video

Tijdlijn

28 oktober 2020:
De federale en deelstaatregeringen gooien het land in lockdown. Volledig onterecht. Het is sowieso al tegen alle mensenrechten in om mensen op te sluiten maar er was ook geen enkele reden toe.

Kanselier en nu bewezen leugenaar Angela Merkel toen: Het gezondheidssysteem zou binnen enkele weken zijn grenzen kunnen bereiken. De Vereniging van Intensive Care Artsen” (DIVI) heeft zojuist gewezen op de verslechterende situatie”.

Een grote leugen, blijkt nu.

6 november:
Minister van Volksgezondheid Jens Spahn (41, CDU) waarschuwt in de Bundestag: “Als de intensive care-afdelingen vol zitten met Covid-19-patiënten, als ze overvol zijn, dan is het te laat.”

De volgende grote leugen wat Jens Spahn het publiek voorschotelde. En hij wist het.

19 november:
De nieuwe wet op de ziekenhuisfinanciering treedt in werking. Gevolgregel: Geld stroomt alleen als maximaal 25% van de intensive care-bedden vrij is.

3 december:
BILD rapporteert over bangmakerij met een tekort aan bedden. Een vermoeden in hooggeplaatste overheidskringen.

“Klinieken die in de problemen zijn gekomen, willen met het virus de boel rechttrekken.”

Erwin Rüddel (65, CDU), hoofd van het gezondheidscomité, waarschuwt in BILD dat sommige klinieken “uit de huidige situatie willen komen als pandemische winnaars”. 

Resultaat: groot ongenoegen bij DIVI (Deutschen Interdisziplinären Vereinigung für Intensiv- und Notfallmedizin.)

Lege intensive care bedden in het tijdelijke corona behandelcentrum in Berlijn in oktober 2020

De horrorwaarschuwingen gaan gewoon door

8 december:
De regeringsadviseurs van de National Academy of Sciences “Leopoldina” roepen op tot sluiting van scholen en winkels en strikte contactbeperkingen.

De ziekenhuizen zitten “al op de grens van wat betaalbaar is”.

Wederom een grote leugen tegen het hele land en in principe de mensheid, daar dit wereldwijd gebeurt.

11 januari 2021:
Het Robert Koch Instituut (RKI) neemt contact op met het ministerie van Volksgezondheid. Dat maakt de BRH later bekend.

De RKI vermoedt “dat sommige ziekenhuizen minder intensive care behandelplaatsen hebben gemeld dan er daadwerkelijk beschikbaar waren”.

Dat blijkt naar verluidt uit “verschillende telefoontjes en talloze e-mails. De situatie kan niet meer exact ingeschat worden, zo waarschuwt het RKI.

Reden: Financiële prikkels. Dat blijkt uit verschillende telefoontjes en talloze e-mails.

De intensieve bezetting is “niet meer geschikt om de situatie in te schatten”.

Maar het gaat op dezelfde manier verder!

Over de rug van de angstige mensen die denken dat er een killervirus rond waait en daardoor alle vernederende maatregelen moeten ondergaan en alle ellende die deze hoax ons heeft gebracht, ging het de ziekenhuizen om één ding. GELD! En de andere belanghebbenden kennen we. De Pharma industrie. De WHO. Big Tech.

We zijn allemaal belazerd.

28 maart:
DIVI-voorzitter Gernot Marx (55) wil een snelle lockdown: “We gaan de ondergang tegemoet met ons gezichtsvermogen.”

Hoeveel erger wil je het nog hebben? Gewoon doorgaan met leugens. Het MOET en ZAL!

16 april:
Merkel propagandeert met haar “Federal Emergency Brake”
“De artsen op de intensive care sturen de ene na de andere oproep om hulp!”

Een drama. Een enorme beerput die hier open gaat. En dat werd tijd.

Er  was niets aan de hand en in voorgaande jaren, zoals in 2018, is de bezettingsgraad door grieppandemieën hoger geweest. Ziekenhuizen werden dik betaald door een hogere bezettingsgraad door te geven en zoveel mogelijk covid19 patiënten te registreren. Ook hebben wij al laten zien dat artsen gretig covid19 als doodsoorzaak opschrijven.

En verder heeft deze crisis nog vele kanten met aan iedere kant belanghebbenden. De grootste leugen aller tijden. Zo groot dat mensen het niet durven te zien.

 

 

 

Vals alarmisme blijft doorgaan

21 april:
Opnieuw rapporteert BILD over kritieke intensive care-artsen. 

“Het alarmisme van artsen op de intensive care is onverantwoord”, zei Dr. Thomas Voshaar (62, Bethanien Longkliniek in Moers).

24 april:
De federale lockdown wordt van kracht! 

Even later bewijzen statistici: op dit moment is de coronagolf allang gebroken.

10 juni:
NDR/WDR maken het auditrapport openbaar, kort daarna doet BILD dat.

Reactie overheid over de valse waarschuwingen 

Het federale ministerie van Volksgezondheid zegt dat het RKI er op had gewezen dat “de vrees niet met gegevens of analyses onderbouwd kon worden”.

Ondanks de concrete informatie uit de brief van het RKI waren er geen betrouwbare bevindingen die aantoonden dat het aantal gerapporteerde ingenomen IC-bedden hoger lag dan in werkelijkheid het geval was.

“En ondanks de concrete informatie in de Hamerbrief van het RKI, zijn er op geen enkel moment betrouwbare bevindingen gedaan dat de informatie die naar het RKI is gestuurd over de benutting van de intensive care behandelcapaciteiten kunstmatig te hoog was”, aldus de BMG (Bundesgesundheitsministeriums).

Desalniettemin heeft de BMG “tegen de achtergrond van de angsten van het RKI direct actie ondernomen om deze vermoede situatie op meerdere niveaus tegen te gaan”.

Zo is het RKI gevraagd om achteraf geen aanpassingen meer te doen aan de vermeden intensieve capaciteiten.

De ministers van Volksgezondheid werden “op de hoogte gebracht van mogelijke discrepanties in de rapporten”.

En vooral blijven ontkennen.

Volgens informatie weet de Kanselarij niets over manipulatie van gemelde intensive care-bedden. Een regeringswoordvoerder vertelde BILD dat de kanselarij “geen kennis” had van de manipulatie van intensive care-bedden.

Zo wordt het spel gespeeld, mensen! En u maar in angst zitten, gehoorzamen, en gedwongen worden om een vaccin te nemen waar mensen, voor niets, aan overlijden. Allemaal gebaseerd op één grote leugen. Een pandemie die nooit een pandemie werd.. U heeft naar een real life soap van de griep zitten kijken en er nooit bij stil gestaan hoeveel mensen en ook kinderen er jaarlijks overlijden aan de griep.

Zo gaat het in ons buurland. Zo gaat het hier in Nederland. Zo gaat het wereldwijd.

Bronnen:
https://www.bild.de/bild-plus/politik/inland/politik-inland/rechnungshof-bericht-enthuellt-der-grosse-betrug-mit-den-intensivbetten-76696870.bild.html
https://www.hln.be/buitenland/bedrog-met-bezetting-op-intensieve-duitse-ziekenhuizen-manipuleerden-bezettingsgraad~a0fa5d93/


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
19 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
19
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture