Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Fuellmich: “Deze weken gaan er grote dingen gebeuren op drie verschillende continenten.”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Artikel 32 van de Vierde Geneefse Conventie van 1949:

“De Hoge Verdragsluitende Partijen komen nadrukkelijk overeen, dat het ieder van haar verboden is enige maatregel te nemen, welke lichamelijk lijden of uitroeiing van beschermde personen die zich in haar macht bevinden, veroorzaken. Dit verbod betreft niet alleen levensberoving, marteling, lijfstraffen, verminking en geneeskundige of wetenschappelijke proefnemingen welke de geneeskundige behandeling van een beschermd persoon niet vereist, maar ook alle andere vormen van ruwheid, door burger- dan wel militaire functionarissen toegepast.”

Maximale straf schending: De doodstraf.

Hoe de Farmaceutische industrie ons belazeren

Reiner Fuellmich legt in 2 minuten uit hoe deze p(l)andemie is afgekondigd (Nederlands ondertiteld):

video

De FAKE PCR test

De farmaceutische industrie die dus zo veel druk legt op de EUA om de noodtoestand uit te roepen en toen dat niet lukte de PCR test er op losgelaten hebben om het toch voor elkaar te krijgen. Is dat wat? Een test die geen infectie op kan sporen? 

De zittingen van Corona Ausschuss zijn boeiend maar lang. Er komt steeds meer informatie naar buiten. Het voordeel van deze scam is dat het zo duidelijk is en zo goed te weerleggen is dat we helemaal niet raar op hoeven te kijken als ze het gewoon “gaan flikken”.

Wereldwijd gesteund door advocaten, experts, getuigen en andere ervaringsdeskundigen die zullen getuigen en duidelijk niet te stoppen zijn.

Fuellmich heeft het vooral voorzien op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor het zogeheten covid19 virus invoerde om zo vals positieven te genereren zodat de Big Pharma´s groen licht kregen om de “vaccins” te ontwikkelen. Een miljardenbusiness met zo veel belangen voor machtige mensen aan alle kanten van het verhaal met allemaal hun eigen belangen.

Christian Drosten

Het is zo simpel om te zien wanneer je het grote plaatje bekijkt. Kinderspel. Daarom is de frustratie van mensen die het zien ook zo groot. Alleen het feit dat de PCR NIET werkt haalt het hele coronaverhaal al onderuit.

Maar denk eens aan al die andere zware delicten. Het dwingen van mensen door hun rechten af te namen wanneer zei het vaccin niet nemen.

De propaganda. De omkoperij met “gratis friet voor kinderen”, een “vaccinatieloterij”, de kapotgemaakte economie, het dagelijkse liegen tegen de hele bevolking van overheden, het slopen van mensenlevens, het opsluiten van mensen, mensen dwingen een mondkap op te zetten, mensen dwingen afstand te houden van elkaar, een avondklok, mensen in chronisch staat van angst zetten…  Mensen tegen elkaar opzetten. Gevaccineerden tegen niet-gevaccineerden die minder rechten mogen hebben. Als Üntermensch wordt je behandeld wanneer je over je eigen lichaam wilt beslissen terwijl je er niemand kwaad mee doet. Ze zijn toch gevaccineerd? Ze zijn toch beschermd?

De schade en het misbruik, de moorden en de vernederingen die ons zijn aangedaan zijn niet te overzien.

Alles en iedereen die hier aan meegewerkt hebben, ze moeten hun ogen uit hun kop schamen, en dat is heel zachtjes uitgedrukt.

Een misdaad tegen de mensheid met een omvang die onvoorstelbaar groot is.

Alle gevaren worden klakkeloos onder het tapijt geschoven. Alle (goedkopere) alternatieven zoals HCQ, een veel goedkoper en veiliger medicijn, werden direct uit het publieke debat verwijderd en afgedaan als “kwakzalverij”.

En dan hebben we het nog niet eens over de rol van de media. De bedrijven die hier aan meegewerkt hebben. De mensen die de injecties hebben gegeven. De artsen die hun patiënten NIET hebben geïnformeerd over de inhoud en de feiten over deze (mRNA) injecties. Doen ze dat wel? Is een arts kritisch? De Staat zet je onder druk met een mooie dreigbrief als je als arts je eed na wilt komen (bron).  ET-CE-TE-RA.

We kunnen uren doorgaan wat dit allemaal heeft aangericht. Één grote hoax die alles veranderde.

[the_ad id=”45634″]

Vaccins

Waar er geen enkel bekend persoon is overleden wereldwijd aan het zogenaamde coronavirus, vallen er nu wereldwijd doden die men niet onder het tapijt kán schuiven omdat het bekende mensen zijn.
https://www.stopmandatoryvaccination.com/covid-vaccine/covid-should-you-take-a-vaccine-thats-causing-massive-injury-and-death/

Waarschijnlijk niet ingecalculeerd, maar ach. Collateral Damage. Het zijn maar mensenlevens. En voor we nog enige illusie heeft dat ze om ons geven, they don´t give a sh*t.

En we weten (officieel) nog geen fractie van wat dit vaccin , nu al, aanricht. Maar die fractie zou al genoeg moeten zijn om ieder persoon de ogen te openen. Maar helaas. Zo´n 80% (als het niet meer is) van de bevolking sluiten als schaapjes aan in de rij voor het vaccin.

Waarom een vaccin halen waar je alleen aan kunt overlijden, volgens het officiële verhaal, als je 70 jaar bent of ouder? Waarom een vaccin halen voor iets dat onomstotelijk de griep heeft vervangen (of voorheen d griep heette)?

Geen idee. Mensen stellen geen vragen. Het moet heerlijk zijn voor mensen met macht om het te zien gebeuren. Die mensen leven op zo´n ander niveau dan wij simpele zielen dat we ons hun wreedheid niet voor kunnen stellen.

Maar heb je je ogen open, dan zie je het en dan zie je dat er hele wrede mensen bestaan die de macht willen hebben over de wereldbevolking en kun je niets anders dan toegeven dat dit is hoe de wereld in elkaar zit. Al kun je er met je hoofd niet bij dat mensen in staat zijn dit de bevolking aan te doen. Je ziet het ze doen. Ze  verbergen het niet eens meer.

[the_ad id=”45702″]

Reiner Fuellmich

We vestigen heel veel hoop op de groep van Fuellmich en laten we hopen dat het écht gaat gebeuren en er nog gerechtigheid bestaat. Dan zal de wereld zien wat hen is aangedaan in een nieuw tribunaal.

“We zullen zien of het rechtssysteem nog bestaat of dat het al volledig is overgenomen door de andere kant, wat denk ik niet het geval is.”, aldus Fuellmich.

“Deze weken gaan er grote dingen gebeuren op drie verschillende continenten,” benadrukte Fuellmich tijdens de zitting, die samenwerkt met zo’n 200 tot 300 andere advocaten.

Over Lothar Wieler, de directeur van het Duitse RIVM en anderen zei Fuellmich:

“Zij zijn gemakkelijk te vangen en maken heel veel fouten.”

Hij heeft daarnaast van Amerikaanse vrienden vernomen dat ‘ze achter Fauci aangaan, de Amerikaanse Jaap van Dissel. “Hij wordt mogelijk ontslagen.”

Gaat het echt gebeuren? We zullen het gaan zien.

Hier een kort fragment over de belangenverstrengelingen van bedrijven en de politiek.

video

Verplicht vaccineren? Je was een complotdenker, nog geen jaar geleden als je met dat verhaal aan kwam zetten.

Nu ben je een complotdenker wanneer je voorspelt dat wij allemaal, lichamelijk, online moeten.

En zo worden de boodschappers, die alles exact voorspellen, tóch telkens weer weggezet als idioten.

Klaus Schwab in 2016:

video

 

Gekke oude man? Deze man is het uithangbord van de wereldmacht.

Oprichter en directeur van het World Economic Forum, ook wel bekend als het Davos Forum in 2016 die heel duidelijk is in hun plannen met ons.

Hier zie je zijn Nederlandse uitvoerders:

Mark Rutte, Koningin Maxima, Klaus Schwab, Sigried Kaag

Van wie wilt u het nog meer horen en is het nu duidelijk wat dat zogenaamde “vaccinatie-paspoort” daadwerkelijk inhoudt?

Of denkt nog werkelijk dat we terug gaan naar het oude “normaal”? Dan begrijpt u niet wat macht is.

Bronnen:
Zitting 54 Stiftung Corona Ausschuss
https://www.ninefornews.nl/reiner-fuellmich-over-neurenberg-2-over-2-tot-3-weken-gaan-grote-rechtszaken-van-start/

LEES OOK:

Het belangrijkste interview dat u OOIT zult zien met Geert vandenBossche

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
26 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
26
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture