NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

FUCK HET VACCIN!!

De Russen zeggen al in oktober op grote schaal te kunnen gaan vaccineren tegen Covid-19.

De race om het snelste vaccin doet mensen de wenkbrauwen fronsen.

Amerikaanse, Britse en Canadese overheden zijn zelfs openlijk jaloers op koploper Rusland, want er wordt opeens gesuggereerd dat Russische hackers het vaccin gestolen zouden hebben van andere landen.

‘De door de Russen gestolen onderzoeksinformatie levert overigens geen gevaar op voor de volksgezondheid. Het is vooral VERVELEND voor de betrokken onderzoekers en hun werkgevers, die nu tijd en geld investeren in de hoop dat dat zich dat later uitbetaalt.’, aldus Britse onderzoekers.

De hackersgroep Cozy Bear zou wel vaker geprobeerd hebben om westerse computer-informatie te verkrijgen. Er wordt door mainstream media een beeld geschetst dat de Russische groep probeerde in te breken in de computers van regeringen, diplomatieke diensten, denktanks, gezondheidsorganisaties en energiebedrijven. Westerse veiligheidsdiensten gaan ervan uit dat de hackers deel uitmaken van de Russische veiligheidsdienst.

Russische ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk Andrei Kelin verwijst de recente beschuldigingen naar het Land der Fabelen.

Volgens de Russische minister van volksgezondheid Michail Moerasjko wordt het Russische vaccin NIET VERPLICHT gesteld voor Russen.

Russen uit risicogroepen als artsen en leraren komen het eerst in aanmerking voor inenting; inzet van het vaccin op grotere schaal zou vanaf oktober mogelijk zijn.

Het inenten van mensen uit risicogroepen moet parallel lopen aan het afsluiten van de zogeheten derde testfase in het onderzoek.

De langetermijneffecten van het vaccin zijn evenwel niet bekend, net zomin als de exacte duur van de immuniteit die het zou verschaffen.

Over andere corona-vaccins die in de race zijn spreekt men over een immuniteit van 2 tot drie maanden na vaccineren.

In totaal zijn er wereldwijd meer dan 100 mogelijke corona-vaccins in ontwikkeling.

Dr.Fauci en Bill Gates stellen dat hun corona vaccinaties ieder jaar twee keer herhaald dienen te worden.

Maar CSTV zegt: FUCK HET VACCIN!!

Draag het uit dat je tegen het vaccin bent, het brengt ons niets goeds!

F*ck het vaccin – Nee tegen verplichte vaccinatie – No way

STORE

bron

bron

bron

5 5 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
5 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
maria dirven

ik zeg nee tegen het vaccin

willemjob

Welke kleuter heeft dat FUCK bedacht, een vervelend Amerikaans woord voor neuken. Het is niet geestig, het is niet humoristisch. Het is goedkoop en ordinair.
Probeer eens iets dat Nederlands klinkt en ook nog geestig is, dat zal de verkoop zeer stimuleren.

Gijzelaar

Willemjob heeft zeer zeker een punt, het Engels is ook nog de taal van onze onderdrukkers. (sinds 1945)

Ricky Tjin

Groot gelijk, beste Willemjob. Bij het motto “FUCK HET VACCIN!” klinkt vaccinatie als iets onschuldigs en wekt het helemaal niet de indruk dat vaccinaties schadelijk (kunnen) zijn voor de volksgezondheid.
Ze kunnen beter als motto nemen: “Corona Vaccinatie: De dood aan elke natie!”, of “Corona Vaccin: de nieuwe sluipmoordenaar!”, of “Ban the Corona Vaccin!”. Persoonlijk heb ik helemaal geen interesse in artikelen met FUCK erop; laat staan kopen.
Fabrikanten worden definitief niet aansprakelijk gesteld voor eventuele schade door corona vaccins, wat weer voedend is voor complottheorieën: https://www.xandernieuws.net/algemeen/fabrikanten-definitief-niet-aansprakelijk-voor-eventuele-schade-door-corona-vaccins/.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x