Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Franse migranten boos omdat ze geen cash krijgen

Asielzoekers die afhankelijk zijn van de sociale voorzieningen klagen dat ze met de nieuwe bankpassen, die ze gratis van de Franse regering krijgen, geen geld op kunnen nemen.

De zogenaamde ADA-kaart is vanaf 5 november in werking getreden en geeft iedere asielzoeker €190 per maand krediet. Voor families kan dit oplopen tot €660 per maand (bron). Gratis. Wip de grens over, vraag asiel aan en je hebt een ADA-card.

Deze kaart is in het leven geroepen om de migranten geen cash geld te geven en er zo geen andere dingen mee kunnen doen zoals in het verleden is gebeurd.

Omdat de kaart niet toelaat om cash geld op te nemen, klagen veel migranten. Veel winkels laten een betaling met kaart niet toe onder een minimum van bijvoorbeeld €5.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een migrant vertelde aan Infomigrants: “Met deze kaart moeten we naar de supermarkten en kunnen we niet in de lokale kleine winkeltjes kopen.” en een andere migrant klaagde dat er 50 cent wordt berekend over iedere aankoop van hun gratis geld. (bron)

De eerste 25 transacties zijn gratis en daarna gaat er een commissie van 50 cent af bij iedere aankoop. (bron)

Op zich is daar natuurlijk iets van te zeggen als het allemaal vredelievende vluchtelingen zijn die echt hulp nodig hebben en hun gastland dankbaar zijn. Maar uit die mooie droom zijn we helaas jaren geleden al ontwaakt. Het gratis geld is grootschalig misbruikt in het verleden.

De meeste migranten wonen in wijken waar vrijwel alleen maar kleine allochtone winkeltjes zijn. Met deze kaart moeten ze naar de grote blanke Franse supermarkten toe.

Na al dit geklaag heeft de Franse regering aangekondigd dat er snel een cashback-apparaat zal komen in de supermarkten.

De Hongaarse regering van Victor Orbán heeft meerdere keren uitdrukkelijk herhaald dat er GEEN GRATIS CONTANT GELD aan migranten moet worden gegeven via deze kaarten. of op welke manier dan ook (bron)

Dit stimuleert nog meer migranten om hierheen te komen en van het geld wordt gebruik (misbruik) gemaakt om smokkelaars te betalen “familie” van de migranten binnen te halen. Weer een extra stap om Europa onveiliger te maken, volgens Orbán.

“De kaart is gemaakt om er voor te zorgen dat migranten die asiel hebben aangevraagd kunnen overleven. Niets meer.”

Dat de Franse regering hier aan toe gaat geven is opvallend. Deze kaarten zijn speciaal gemaakt dat migranten deze kaart enkel en alleen kunnen gebruiken om in leven te blijven. Niet om het uit te geven aan andere zaken die een gevaar kunnen vormen voor de samenleving.

Het is opmerkelijk dat men mensen binnenhaalt waarvan ze weten dat een gedeelte een gevaar is voor de samenleving. Vervolgens gaan ze ze gratis geld geven. Dan wordt bekend dat het geld misbruikt wordt voor staatsgevaarlijke doeleinden.

Vervolgens geven ze het gratis geld dan maar via een bankpas en na een aantal klachten wordt het zo weer teruggedraaid.

Met zo´n cashback machine is het makkelijk om weer snel gezamenlijk over cashgeld te beschikken en het eventueel te misbruiken. Waanzinnig.

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x