NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Fok-premie exclusief voor zwarte vrouwen in San Fransisco

De burgemeester van het extreem-linkse San Fransisco kondigde deze week de komst van een nieuw project aan.

‘Geboorte in overvloed’

Het ‘Abundant Birth Project‘ houdt in dat alle zwarte vrouwen cash-geld krijgen uitbetaald als ze zwanger raken en een kind krijgen.

Het gaat om een proeftraject waarbij, om te beginnen, 150 donkergekleurde vrouwen $1000,- per maand extra in hun portemonnee krijgen gestopt.

Dus 9 maanden lang €1.000,- per maand bovenop hun uitkering, tot aan zes maanden na de zwangerschap.

De bedoeling is om de steungeld-periode op te rekken tot aan twee jaar na de geboorte van het zwarte kind.

Zwangere blanke vrouwen krijgen niets extra’s voor hun blanke baby’s van marxist London Breed.

Burgemeester Breed vindt dat zwarte vrouwen geld nodig hebben om hun financiële stress tijdens de zwangerschap te verminderen.

‘Geldproblemen en schulden zijn slecht voor moeder en kind. Het zorgt ervoor dat de aanstaande moeders ongezond eten voor zichzelf kopen.

Hen financiële zekerheid bieden met een gegarandeerd maandelijks inkomen is een innovatieve en billijke benadering van de financiële rompslomp die maar al te vaak zwarte vrouwen op een achterstand zet, waardoor zij niet de juiste keuzes kan maken wat betreft haar gezondheid.’

Dokter Zea Malawa voegt hier aan toe dat een uitkering zonder voorwaarden een goede basis zal zijn om het leven van zwarte vrouwen te restaureren.

‘Een positieve stap richting deze groep vrouwen demonstreert dat we er vertrouwen in hebben dat zwarte vrouwen verstandige keuzes kunnen maken. Ook zal het verminderen van hun geldproblemen het hoge aantal vroeg-geboortes laten dalen.’

‘Het is spannend om in een stad te wonen die niet alleen racisme aankaart als een probleem maar ook daadwerkelijke stappen zet om de wonden te helen die geslagen zijn door decennia lang racisme en anti-zwarte sentimenten.’, aldus Dr. Malawa.

In het persbericht werd verder georeerd over structureel racisme, raciaal eigen vermogen, zwarte rijkdoms kloof en zwarte gerechtigheid.

De zwarte baby-bonussen worden deels gefinancierd met Amerikaans belastinggeld en aangevuld door geld afkomstig van de Jack Dorsey’s StartSmall Foundation, Expecting Justice en de Hellman Foundation.

De Hellman Foundation wordt geleid door miljardair en filantroop Warren Hellman die ook voorzitter was bij de Jewish Community Federation en geldschieter van de Berkeley Universiteit.

Geldschieter Hellman die zich al jarenlang inzet om de joodse cultuur te behouden doet er ondertussen klaarblijkelijk van alles aan om de blanke gemeenschap naar de verdoemenis te helpen door het aanmoedigen van out-breeding.

Jack Dorsey, bestuursvoorzitter van Twitter met een vermogen van 8,4 miljard dollar doet tevens een duit in het zakje met zijn StartSmall Foundation.

bron

https://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Dorsey

https://www.hellmanfoundation.org/our-founders.html

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Echt heel verstandig om een kind te nemen als je al in de geldproblemen zit.
Verder gewoon omgekeerde discriminatie.
Typisch linkse oplossing voor iets, maar wat is het probleem hier eigenlijk?

Dani

Eigenlijk niets,maar om de blanke bevolking even openlijk te discrimineren en te treiteren is natuurlijk alles geoorloofd.

ignorant

Dit is gewoon positieve discriminatie naar zuid-afrikaans model . Black apartheid , de wraak op de blanken en een typisch voorbeeld van elitair zwart kijken . Black supremacy at its best . Dit soort dames zwelgt in de slachtofferrol , die zij financieel proberen uit te buiten , terwijl zij zelf altijd de keuze hadden voor de daad om nieuw leven te verwekken of niet . Tja ,als je gaat neuken zonder er eerst over nagedacht te hebben zijn dit de consequenties,maar kennelijk doet dit er niet toe in de communistische gedachtenwereld en zwelgen zij in hun slachtofferrol en verwachten… Lees verder »

ND

Nou dames en heren blm, DIT is dus racisme. Duidelijk!?
(Niet dat die idioten hier komen om zich ECHT te informeren).

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x