Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Vliegende Injecties

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ik heb voor onderstaand art. toch even mijn Aluhoedje terug opgezet.

 

Ben over dit art. gestruikeld en vond het interessant genoeg om met U te delen.

Volg met name deze https://www.thelancet.com/journals/ebiom/article/PIIS2352-3964(17)30046-4/fulltext link.

Flying Syringes is een uitdrukking die wordt gebruikt om te verwijzen naar een voorgesteld project dat wordt gefinancierd door  Bill Gates om genetisch gemodificeerde muggen te maken die vaccins  in mensen injecteren wanneer deze bijten.(prikken)

In 2008 kende de Bill and Melinda Gates Foundation  $ 100.000 toe  aan Hiroyuki Matsuoka van de Jichi Medical University in Japan om onderzoek te doen naar genetisch gemodificeerde muggen.

Bill Gates wil genetisch gemodificeerde muggen vrijlaten om je te injecteren met vaccins

Hiroyuki Matsuoka van de Jichi Medical University in Japan denkt dat het mogelijk is om muggen die normaal ziektes overdragen om te zetten in ‘vliegende spuiten’, zodat ze vaccins afgeven als ze mensen bijten.

Professor Hiroyuki Matsuoka zal  proberen  een mug te ontwerpen die een malariavaccin-eiwit kan produceren en afscheiden in de huid van een gastheer. De hoop is dat dergelijke muggen ook beschermende vaccins tegen andere infectieziekten kunnen afgeven.

Als Matsuoka bewijst dat zijn idee waarde heeft, komt hij in aanmerking voor nog eens $ 1 miljoen aan financiering. De  Washington Post  noemde vliegende spuiten een “gewaagd idee”.

Sterker nog, Bill Gates heeft ooit  tijdens een TED-conferentie in 2009 daadwerkelijk  een zwerm muggen losgelaten op nietsvermoedende menigte.

“Er is geen reden waarom alleen arme mensen de ervaring zouden moeten hebben”, zei Bill Gates, voordat hij eraan toevoegde dat de muggen niet besmettelijk waren.

 

 

Bill Gates financiert ook een project dat tot doel heeft een onzichtbare kwantumtatoeage te leveren die  verborgen is in het coronavirusvaccin  om uw vaccinatiegeschiedenis op te slaan.
https://stichtingvaccinvrij.nl/bill-gates-wil-een-digitaal-certificaat-om-te-identificeren-wie-het-covid-19-vaccin-heeft-gehad/
https://commonsensetv.nl/het-teken-van-het-beest/

De onderzoekers toonden aan dat hun nieuwe kleurstof, die bestaat uit nanokristallen die quantum dots worden genoemd, minstens vijf jaar onder de huid kan blijven, waar het nabij-een infrarood licht uitzendt dat kan worden gedetecteerd door een speciaal uitgeruste smartphone.

Volgens een gezamenlijk controlerend onderzoek dat door ’s werelds meest gezaghebbende vaccinwetenschappers is gepubliceerd in een gerespecteerd tijdschrift, heeft het  DTP-vaccin van Bill Gates 10 keer meer Afrikaanse meisjes gedood dan de ziekte zelf .

https://www.thelancet.com/journals/ebiom/article/PIIS2352-3964(17)30046-4/fulltext

 

Aan de andere kant hebben we vorig jaar op basis van een onderschept rapport van de Human Intelligence (HUMINT)dienst ( intelligentie die is afgeleid van informatie die is verzameld en verstrekt door menselijke bronnen) vernomen dat  Bill Gates naar verluidt $ 10 miljoen  aan het Nigeriaanse Huis van Afgevaardigden heeft overgemaakt voor het omkopen voor een gedwongen vaccinatieprogramma i.v.m. het Coronavirus.

 

 

Ook Indiërs moeten zich ervan bewust zijn dat de door de Britten geleide  GAVI erin is geslaagd te infiltreren in het Indiase gezondheidsbeleid en  daarmee een strategische positie heeft verworven om de reactie van India op het coronavirus te dicteren.

Hoewel het VK de grootste financier van GAVI is, volgt de implementatie ervan wat bekend staat als de “Gates-benadering”. Door critici ook wel als het vaccinkartel of farmakartel genoemd, waarvan de vaccins ervan worden beschuldigd  wereldwijd ten minste 38 miljoen vroegtijdige sterfgevallen te veroorzaken .

Zelfs het zogenaamde “Swadeshi” de Indiase COVID-19-vaccin COVAXIN-maker  Bharat Biotech werd vanaf het begin gesteund door Bill Gates  en de internationale farmaceutische lobby.

De agenda van Bill Gates in India en zijn “obsessie met vaccins” werd  vorig jaar onthuld in een lang stuk van Robert F. Kennedy Jr., de neef van de voormalige Amerikaanse president John F. Kennedy.

Persconferentie Robert F. Kennedy vooravond revolutie Berlijn

Wat ook interessant is, is de reactie van de topman van Pfizer op de vraag of hij zelf het vaccin neemt.

video

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture