CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Flyers met boodschappen die mensen aan het denken zetten over de corona kwestie

Omdat iedereen recht heeft op eerlijke informatie en we die via de reguliere media niet krijgen, zijn er flyers beschikbaar om te worden verspreid.

Flyers met boodschappen die mensen aan het denken zetten over de corona kwestie en verwijzen naar betrouwbare alternatieve kanalen.

De flyer actie ging in juli van start en wordt georganiseerd door een aantal bezorgde burgers in samenwerking met Corona Nuchterheid. De flyers worden huis aan huis verspreid en ook op parkeerplaatsen, in winkelcentra en in of bij publieke gebouwen in heel Nederland. De actie is een groot succes. Via verschillende social media kanalen worden mensen op de hoogte gebracht van de actie en natuurlijk ook op de site van Corona Nuchterheid. Veel mensen willen graag meehelpen met verspreiden en hebben daarom honderden, soms wel duizenden flyers per persoon besteld.

Bestellen kan nog steeds want het is de bedoeling om hier tenminste de rest van het jaar mee door te gaan, net zolang als nodig is. En het is heel hard nodig, daarom willen de organisatoren graag opschalen.

 

De flyers zijn te bestellen via de Corona Nuchterheid site:
https://corona-nuchterheid.nl/overig/flyers-bestellen/

Omdat er een pot gemaakt is en er enkele sponsoren zijn, worden er ook flyers kosteloos toegestuurd, zolang het budget het toelaat natuurlijk.
Er komen verschillende edities zodat mensen herhaaldelijk aan het denken gezet worden. De tweede editie is in de maak en is binnenkort beschikbaar.

Initiatief van Coronanuchterheid.

 

3.6 34 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven