NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Flyers met boodschappen die mensen aan het denken zetten over de corona kwestie

Omdat iedereen recht heeft op eerlijke informatie en we die via de reguliere media niet krijgen, zijn er flyers beschikbaar om te worden verspreid.

Flyers met boodschappen die mensen aan het denken zetten over de corona kwestie en verwijzen naar betrouwbare alternatieve kanalen.

De flyer actie ging in juli van start en wordt georganiseerd door een aantal bezorgde burgers in samenwerking met Corona Nuchterheid. De flyers worden huis aan huis verspreid en ook op parkeerplaatsen, in winkelcentra en in of bij publieke gebouwen in heel Nederland. De actie is een groot succes. Via verschillende social media kanalen worden mensen op de hoogte gebracht van de actie en natuurlijk ook op de site van Corona Nuchterheid. Veel mensen willen graag meehelpen met verspreiden en hebben daarom honderden, soms wel duizenden flyers per persoon besteld.

Bestellen kan nog steeds want het is de bedoeling om hier tenminste de rest van het jaar mee door te gaan, net zolang als nodig is. En het is heel hard nodig, daarom willen de organisatoren graag opschalen.

 

De flyers zijn te bestellen via de Corona Nuchterheid site:
https://corona-nuchterheid.nl/overig/flyers-bestellen/

Omdat er een pot gemaakt is en er enkele sponsoren zijn, worden er ook flyers kosteloos toegestuurd, zolang het budget het toelaat natuurlijk.
Er komen verschillende edities zodat mensen herhaaldelijk aan het denken gezet worden. De tweede editie is in de maak en is binnenkort beschikbaar.

Initiatief van Coronanuchterheid.

 

3.5 33 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Frans

top is hard nodig dat de mensen wakker geschud worden

Knalkopje1

Soms komen de massamedia ook met de waarheid op de proppen. Hier het volgende bericht van ANP: https://www.msn.com/nl-nl/gezondheid/medisch/veel-zorgpersoneel-voelt-zich-in-de-steek-gelaten-door-overheid/ar-BB18e2o5?ocid=msedgntp Daar wordt o.a. vermeld dat tijdens de eerste golf zorgpersoneel dat coronaklachten had gedwongen werd door te werken. De gevolgen kun je wel raden, vooral in verzorgingstehuizen werden veel mensen besmet (en ziek). Dat is de schuld van de overheid en het RIVM.
Als er een tweede golf bezig is, dan verloopt die tot nu toe juist goedaardig: veel besmettingen en heel weinig ziektegevallen, opnames en sterfgevallen. Zo kan het virus ook opbranden.

Ronald

Ik mis de jaap v dissel uitspraak dat de r-factor niet berekend kan worden omdat er te weining mensen in het ziekenhuis liggen met covid om een constructief getal te berekenene om de ernst en uitsprijding van covid aan te geven.

Ik quoteer Jeroen Post.(ongeveer)

We leven in een pandemie zonder dat mensen in het ziekenhuis liggen.
Laat dat even bezinken.

Een erg sterke en en zeer goed gefundeerde uitspraak,zeker omdat J.v.Dissel dit ook heeft gezegd in de presco v 18-08-2020

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x