Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Fighting Windmills

Column: Chris Collard

In mijn jeugd groeide ik op in een gezin waarvan mijn oudste zus en oudere broer fervent fan waren van The Golden Earring(s), die letter S kwam later te vervallen.

Er is één song die wel heel duidelijk nu actueel is, daarom heb ik deze ook bovenaan het onderwerp geplaatst, dan kan dit geluisterd worden terwijl u dit leest.

Helaas gaat deze column niet over traditionele molens die ons landschap verfraaien, maar juist over de horizonvervuiling die als doel heeft om energie te winnen en waar wij totaal geen zeggenschap meer over blijken te hebben, want onze overheid laat ze als paddenstoelen uit de grond schieten, dit alles op onze kosten en totaal niet rekening houdend met het feit, dat deze windmolenparken, naast dat ze ons landschap nou bepaald niet verfraaien, ook nog eens de nodige ruimte opslurpen, maar een fractie van de behoefte aan energie kunnen leveren en ook nog eens een schadelijk gas uitstoten.

Ons land wordt opgezadeld met een product van complete waanzin, bij windstil vriezend weer, het moment dat energie voor warmte zeer noodzakelijk is, dan draait nagenoeg geen windmolen op eigen kracht, dus juist op het moment dat de energiebehoefte groot is, heb je helemaal niets aan deze windmolens en er blijkt ook nogal eens iets mis te zijn met de constructie van deze ondingen, in het hieronder geplaatste filmpje zal u duidelijk worden waarom ik zo’n grote antipathie heb tegen deze afbraak van onze ooit zo mooie horizon.

Heel duidelijk wordt wel, dat onze overheid, die ons als volk zou moeten vertegenwoordigen blijkbaar een klap van de malle molen heeft gekregen, want een echte volksvertegenwoordiger, die luistert naar de bevolking en handelt naar datgene wat vernomen wordt, maar onze overheid handelt naar prestigieuze plannen vanuit de EU, die Oost-Indisch doof zijn en ziende blind voor de enorme kosten en de nihil zijnde opbrengst, met nog de nodige andere consequenties die erbij komen, een complete waanzin, welke ook ooit Don Quichot trof!

Uiteraard zijn er ook nog wel volksvertegenwoordigers te vinden, die niet wensen mee te gaan in deze waanzin, maar dat is wel helaas de minderheid en die worden uiteraard ook niet gehoord in de Tweede Kamer, een FvD en PVV zijn ook tegen deze volslagen waanzin die een welvarend land zoals Nederland regelrecht naar de afgrond brengt!

Mijn hoop is er dan ook op gevestigd, dat het aangekondigde protest van de Boeren en Bouwers de politiek eens grondig de grens van het toelaatbare wordt duidelijk gemaakt.

Deze politiek vertegenwoordigt de burger namelijk in het geheel niet meer, maar we mogen wel telkens onze knip trekken voor de dwaze capriolen die onze politici uithalen, het wordt de hoogste tijd dat wij burgers hierop de nodige inspraak gaan krijgen, want hoe dit kabinet (en voorgaande) zijn verre van volksvertegenwoordigers gebleken en uit het filmpje blijkt ook maar weer dat een onderzoek naar het functioneren ook geen overbodige luxe zal blijken te zijn.

Chris Collard.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

2
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kareltje
Lid
Kareltje

Beste Chris. Ik heb je stuk weer met aandacht gelezen. We weten allemaal wat er aan de hand is. En wat hun eigenlijke plannen zijn en geen middel zullen schuwen om ons er onder te krijgen. Er is nog nooit zoveel geweld gebruikt om the green deal er door te drukken. Hopelijk krijgen we nog tijd voor 2030 om het tij te keren. Zo niet dan is de wereld echt ten dode opgeschreven niet door het klimaat maar door de massamoordenaars , zo noem ik ze tegenwoordig, die doelbewust onze mensheid aan het vernietigen is. Bedankt weer voor dit schrijven… Lees verder »

dreamteam
Lid
dreamteam

Beste Karolien, Mijn volgende stuk is hier enigszins een vervolg op, welke rond de kerst wordt gepubliceerd! Ik vond de clips dermate belangrijk, dat ik gepoogd heb om een stuk te schrijven welke dit onderwerp versterkt, zodat de lezer die tevens luisteraar is, die deze boodschap ten volle in zich opneemt! De band Golden Earring bestaat nog steeds, net als Nederland nog steeds bestaat, ik probeer uit te leggen op bijvoorbeeld het Forum hoe onze huidige politiek in elkaar steekt. Globalisten versus Patriotten is bedoeld om de mensen te doen gaan begrijpen, wat er hier in Nederland aan de hand… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: