Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Feyenoord en GAE supporters: “Hugo, zitten en muil houden” – UPDATE: hugo is boos !

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hugo kreeg gisteren van tienduizenden mensen te horen wat ze van hem vinden. Als een trots staatsman laat je dat natuurlijk niet zomaar over je heen gaan.

Zelf wil hij niets live melden dus belde hij direct stampvoetend zijn vrienden van het AD op.

Het AD deed voornamelijk het woord voor hem. Het enige citaat van hugo de jonge was: “Dat hossen op een kluitje moet afgelopen zijn”.

Daarom moeten staantribunes dicht, ook moeten seizoenkaarthouders beter verspreid worden. Burgemeesters gaan morgen in overleg met de profclubs in hun regio. (bron)

Ik zou zeggen: Geef nooit meer op maar zoek steun onderling! Met andere clubs. Jullie zitten in hetzelfde schuitje. Maak normaal wat normaal is. Laat je niet piepelen. Laat je leven niet afpakken. Die clubs zijn jullie leven. Zonder geweld maar met heel veel mensen kun je mensen dwingen iets te doen. Het volk IS de baas. We moeten het alleen wel beseffen.

Voetbalsupporters, blijf met je bips op de stoel!

Afgelopen vrijdag gaf hugo de jonge een waarschuwing aan voetbalsupporters in het algemeen.

Hij dreigde tegen zijn onderdanen in de stadions dat de coronaregels zouden worden aangescherpt als het klootjesvolk niet netjes op hun stoeltje zou blijven zitten.

Ook mogen ze niet teveel plezier hebben. Lachen mag nog wel. Maar niet zingen, feesten en hossen. Dat is uit den boze want dan worden de gevaarlijke beestjes wakker en gaan ze ook springen en hossen. En ja, dan krijg je weer hordes besmettingen natuurlijk. Levensgevaarlijk.

Je mag dan wel dicht op elkaar zitten maar een derde van het stadion moet leeg blijven. Welke logica daar achter zit? Geen vragen stellen. Dit ís gewoon zo omdat het moet. Er is een gevaarlijk virus. Ondermijn dat niet. Je behoort tot het volk en niet tot de eliteclub. Je hebt te geloven en op te volgen wat de grote mannen uit Den Haag je zeggen. Want zij weten het.

de jonge:

“Het moet het komende weekend beter dan het de afgelopen weekenden ging”, doelend op de volle vakken in de stadions en de springende en feestende fans.

“Als mensen niet gewoon blijven zitten, en de stadions niet voor maximaal twee derde zijn gevuld, kan dat reden zijn om de maatregelen weer aan te scherpen.”

En kinders: “Twee derde van het stadion mag worden gebruikt en het is geplaceerd. Dat betekent met je kont op een stoel zitten. Dat willen we aanstaand weekend echt beter zien dan de afgelopen keren.”, aldus hugootje.

We zullen nooit vergeten wat hij het volk heeft aangedaan maar deze volksclown levert “along the way” richting zijn ondergang als persoon en als politicus wel hilarische taferelen op.

Want wat doet de man? Hij gaat zondag rustig in een volle Kuip zitten.

Je moet wel een enorme plaat voor je kop hebben als je niet doorhebt dat iedereen je daar uitkotst. Of je moet er van genieten, dat kan ook nog natuurlijk.

Daar zat hugo dan. Tussen tienduizenden mensen die hem het liefst de Rijn in smijten. Met stenen aan zijn dure schoenen.

De Feyenoord en GoAheadEagles supporters hadden een boodschap voor hugo. Op een groot spandoek stond de boodschap voor onze minister: “Hugo, zitten en muil houden”.

Om de boodschap kracht bij te zetten, zongen zowel de Feyenoord aanhang als GoAheadEagles supporters over en weer dat hugo zijn bek moet houden.

video

 

Ook bij de superboeren van De Graafschap was de boodschap duidelijk: “Zitten is geen optie!”

video

 

Je weet dat hier weer gezeik van komt en mensen zullen het kinderachtig noemen. Maar tsjongejonge, waar hebben we het in vredesnaam over? En het is weer een teken dat mensen deze clowns spuug- en spuugzat zijn.

Rug recht houden tegen die nietsnutten en nu ook stoppen met dat nutteloze testen zodat hugo geen onzincijfers meer heeft.

De Telegraaf die het wel HEEL serieus opnam: “Op de gebeurtenissen van dit weekend kan de woordvoerder nog niet reageren. Maandag komen de betrokken ministers weer bijeen om over corona te praten, waarbij ook de situatie in de voetbalstadions ter sprake zal komen, “(bron)

Ook uit de Telegraaf: “De afgelopen dagen protesteerde de cultuur-, evenementen- en horecasector nog tegen de nu geldende coronamaatregelen. De belangengroepen hebben er grote moeite mee dat in voetbalstadions duizenden mensen mogen samenkomen.”

Nee! Zo kom je er nooit uit omdat we regels blijven maken wat op niets is gebaseerd. ALLE coronaregels  moeten worden opgeheven in ALLE sectoren en eerder moet je als volk niet rusten. Je gaat als ene sector niet jaloers een andere sector aanvallen. Je staat gezamenlijk voor volledige opheffing van deze idioterie. Er is geen enkele basis voor deze maatregelen dus geef ze die dan ook niet. Anders speel je ze wéér in de kaart.


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
11 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
11
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture