CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Felle kritiek op de Europese Unie vanwege Brexit

Gunnar Beck (AfD), Clare Dale (Independent) en Antonio Maria Rinaldi (Lega Nord) spreken hun ongenoegen uit over de manier hoe de Europese Unie omgaat met de Britten.

Clare Dale noemt de EU een mislukking waarin de neo-liberalistische ideologie verankerd zit.

Gunnar Beck van de Alternativen für Deutschland: “De Britten hebben gekozen. 52% tegen 48%. Precies dezelfde meerderheid waarmee Ursula von der Leyen gekozen is.”

Antonio Maria Rinaldi van Lego Nord (partij van Matteo Salvini) heeft ook gen goed woord over voor de handelswijze van de EU. “Laten we de realiteit nou niet vergeten en samen een constructieve oplossing proberen te vinden. Het VK is een netto-ontvanger van goederen Gaan we ze straffen? En aan wie verkopen we onze auto´s en voedsel dan?”

De media laat je dit niet zien en er wordt gesproken alsof er niet veel veranderd is binnen de EU. Maar zo gemakkelijk hebben ze het niet meer in de Europese Unie. De weerstand wordt steeds groter. Voor de afgelopen verkiezingen in mei dit jaar, hadden de 2 grote middenpartijen het voor het zeggen.

Maar dat is nu voorbij. De Christen-Democraten en de Sociaal-Democraten hebben geen meerderheid meer en moeten aankloppen bij Links of de ECR (beweging waar FvD bij aangesloten is) voor een meerderheid.

https://www.youtube.com/watch?v=7xY8B3xVz-4

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven