Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Federale rechtszaak voor onmiddellijke stopzetting van COVID-vaccins

Verspreid de vrijheid!

Federale rechtszaak voor onmiddellijke stopzetting van COVID-vaccins

America’s Frontline Doctors heeft een motie ingediend om het gebruik van COVID-vaccins voor noodgebruik te stoppen voor iedereen onder de 18 jaar, iedereen die het zogenaamde virus al hebben gehad en natuurlijke immuniteit hebben opgebouwd EN iedereen die niet voor de injectie alle eerlijke gegevens over de bijwerkingen en dodelijkheid van het vaccin hebben gekregen. Ook weten de mensen die zich laten injecteren vaak niet dat het vaccin, wat in werkelijkheid geen vaccin is, niet is goedgekeurd door FDA. Een ongelooflijk fenomeen.

Die informatie wordt wereldwijd onthouden aan mensen die zich laten injecteren met dit spike-protein.

Op 19 juli hebben de medici een motie ingediend en verzocht om onmiddellijkehet gebruik van niet de niet-goedgekeurde COVID-vaccins voor noodgebruik (EUA) – Pfizer/BioNTech , Moderna en Johnson & Johnson (J&J) – te stoppen voor bovengenoemde Amerikanen.

De 67 pagina’s tellende motie verzoekt de rechter om een ​​voorlopige voorziening op grond van § 360bbb-3(b)(1)(C) om de volgende redenen:

  • Er is geen noodgeval, wat een voorwaarde is voor het uitgeven van EUA- en EUA-verlengingen voor COVID-vaccins.
  • Er is “geen ernstige of levensbedreigende ziekte of aandoening”.
  • Vaccins diagnosticeren, behandelen of voorkomen SARS-CoV-2 of COVID niet.
  • Bekende en potentiële risico’s van het vaccin wegen zwaarder dan hun bekende en potentiële voordelen.
  • Er zijn adequate, goedgekeurde en beschikbare alternatieven voor vaccins.
  • Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en kandidaat-vaccins zijn niet voldoende geïnformeerd.

 

 

De auteurs van de motie hebben een verklaring bijgevoegd van een klokkenluider die naar voren kwam en beweerde dat sterfgevallen binnen 72 uur na ontvangst van een COVID-vaccin aanzienlijk ondergerapporteerd zijn in het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC ) dat wordt gehandhaafd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Op 9 juli bedroeg het aantal gemelde sterfgevallen in de VAERS 10.991. Daarvan traden er 4.593 op binnen 72 uur na vaccinatie.

De klokkenluider – een computerprogrammeur die meer dan 100 verschillende algoritmen voor fraude in de gezondheidszorg heeft ontwikkeld en die expertise heeft op het gebied van gegevensanalyse in de gezondheidszorg waarmee hij toegang heeft tot Medicare- en Medicaid-gegevens die zijn verkregen door de Centers for Medicare and Medicaid Systems (CMS) – heeft een beëdigde verklaring ingediend op straffe van meineed en beweerde dat het werkelijke aantal COVID-vaccingerelateerde sterfgevallen dichter bij 45.000 ligt. We spreken alleen over de gevallen in Amerika.

De klokkenluider beweerde dat VAERS, hoewel uiterst nuttig, ondergerapporteerd wordt met een conservatieve factor van ten minste vijf.

In haar verklaring zei ze:

“Op 9 juli 2021 waren er 9.048 sterfgevallen gemeld in VAERS. Ik heb deze cijfers geverifieerd door alle gegevens van VAERS zelf te verzamelen en niet te vertrouwen op een derde partij om ze te rapporteren. 

Tegelijkertijd heb ik gegevens van medische claims van het CMS met betrekking tot vaccins en sterfgevallen van patiënten opgevraagd en vastgesteld dat de sterfgevallen binnen 3 dagen na vaccinatie met een factor van minstens 5 hoger zijn dan die gerapporteerd in VAERS. aantal vaccingerelateerde sterfgevallen was ten minste 45.000. In perspectief geplaatst, het varkensgriepvaccin werd van de markt gehaald, wat resulteerde in slechts 53 doden.”

AFLDS (America’s Frontline Doctors) zei dat de bevindingen schokkend waren en dat geïnformeerde toestemming onmogelijk is als de veiligheidsgegevens niet nauwkeurig zijn.

In een persbericht zei AFLDS:

“Het is onwettig en ongrondwettelijk om experimentele middelen toe te dienen aan personen die niet op onafhankelijke basis een weloverwogen beslissing kunnen nemen over de werkelijke voordelen en risico’s van het vaccin. Ze moeten de leeftijd of het vermogen hebben om weloverwogen beslissingen te nemen en alle informatie over de risico’s/baten hebben gekregen die nodig zijn om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.”

Een van de genoemde eisers, Deborah Sobczak, de moeder van een 15- en 17-jarige, zei in het persbericht:

“Mijn kind zal niet het onderwerp zijn van een experiment. Wat voor soort monsters laten we ons beheersen? Perfect gezonde kinderen hebben hartontsteking, hersenbloeding ontwikkeld en zijn zelfs overleden! Ik heb er genoeg van. Ik offer mijn kind niet op zodat een farmaceutisch bedrijf op haar kan experimenteren. Deze waanzin moet stoppen.”

Er is geen noodsituatie die EUA van COVID-vaccins rechtvaardigt, beweren eisers

Volgens de klacht verklaarde de secretaris van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS), genoemd als een van de beklaagden in de rechtszaak, op 4 februari 2020, in overeenstemming met § 360bbb-3(b)(1)(C ) , dat SARS-CoV-2 een “noodgeval voor de volksgezondheid” heeft veroorzaakt.

Deze eerste noodverklaring is herhaaldelijk vernieuwd en blijft tot de dag van vandaag van kracht. EUA stond het massale gebruik van de vaccins door het Amerikaanse publiek toe vóór de voltooiing van het standaardregime van klinische proeven en goedkeuring door de FDA.

Eisers beweren dat de noodverklaring en de meervoudige verlengingen ervan onwettig zijn omdat er geen onderliggende noodsituatie is. Met behulp van HHS COVID-sterftegegevens heeft SARS CoV-2 een algemeen overlevingspercentage van 99,8% wereldwijd, wat oploopt tot 99,97% voor personen onder de 70 jaar. Dit komt overeen met de seizoensgriep, stelt de klacht. Het sterftecijfer is 0,15%. Alles behalve een reden tot welke noodtoestand, paniek of vaccin dan ook.

Eisers beweren dat HHS opzettelijk gegevens over COVID-zaken heeft opgeblazen

Eisers beweren dat de gegevens van HHS opzettelijk zijn opgeblazen. Op 24 maart 2020 heeft HHS de regels gewijzigd die van toepassing zijn op lijkschouwers en anderen die verantwoordelijk zijn voor het opstellen van overlijdensakten en het bepalen van de “doodsoorzaak”, exclusief voor COVID.

De regelwijziging luidt: “COVID-19 moet op de overlijdensakte worden vermeld voor alle overledenen waarbij de ziekte de dood heeft veroorzaakt of vermoedelijk heeft veroorzaakt of heeft bijgedragen tot de dood.”

Dat is heel fout als je er even over nadenkt.

Volgens de klacht toonden HHS-statistieken aan dat 95% van de sterfgevallen geclassificeerd als “COVID-19-sterfgevallen” gemiddeld 4 heftige achterliggende aandoeningen betroffen. Eisers beweren dat de CDC wist dat de regels voor codering en selectie van de onderliggende doodsoorzaak ertoe zouden leiden dat COVID vaker wel dan niet de onderliggende oorzaak zou zijn. Logisch, de griep doet hetzelfde en dat gegeven is zwaar misbruikt.

Eisers zeiden dat het werkelijke aantal COVID-gevallen ook veel lager is dan het gerapporteerde aantal vanwege het noodgebruik van polymerasekettingreactie (PCR) -tests , die worden gebruikt als diagnostisch hulpmiddel voor COVID. De PCR-tests zijn zelf experimentele producten, goedgekeurd door de FDA onder afzonderlijke EUA’s. In de bijsluiters staat dat PCR-tests niet mogen worden gebruikt om COVID te diagnosticeren.

De klacht stelt dat de manier waarop de PCR-tests worden afgenomen willens en wetens garant staat voor een onaanvaardbaar hoog aantal fout-positieve uitslagen.

COVID-vaccin risico’s niet bekendgemaakt en te weinig gerapporteerd

De medisch-juridische onderzoekers van AFLDS analyseerden de verzamelde gegevens over het COVID-vaccinrisico en vonden migratie van het pathogene SARS-CoV-2-spike-eiwit in het lichaam. Toch werden vaccins toegelaten zonder enig onderzoek dat aantoonde waar de spike-eiwitten zich na vaccinatie in het lichaam hebben verplaatst, hoe lang ze actief blijven en welk effect ze hebben, aldus de klacht.

AFLDS- onderzoekers analyseerden VAERS en ontdekten een verhoogd risico op overlijden door COVID-vaccins. De database gaf aan dat het aantal sterfgevallen door vaccins in het eerste kwartaal van 2021 jaar-op-jaar een stijging van 12.000% tot 25.000% vertegenwoordigde. De punt is geen komma. 12 duizend en 25 duizend dus.

Van 2009 tot 2019 waren er volgens de motie 1529 gemelde sterfgevallen in verband met alle vaccins die aan VAERS zijn gemeld. In het eerste kwartaal van 2021 waren er meer dan 4.000 gemelde sterfgevallen, waarbij 99% van alle gemelde sterfgevallen door vaccins in 2021 werd toegeschreven aan het COVID-vaccin. Slechts 1% werd toegeschreven aan andere vaccins in het systeem.

Eisers onthulden ook bewijs van reproductieve schade, vaatziekten, auto-immuunziekten, neurologische schade en ze benadrukten een verhoogd risico op schade voor kinderen met COVID-vaccins om hun standpunt te ondersteunen.

Waarom de geheimhouding rond V-Safe data?

De klacht vestigde de aandacht op de geheimhouding van het V-Safe-systeem van de CDC. Dat is een parallel systeem dat wordt gebruikt om gemelde bijwerkingen te volgen via een smartphone-app die exclusief wordt beheerd door de CDC.

Eisers uitten hun bezorgdheid over het feit dat de informatie in V-Safe die in VAERS overtreft. Ze beweren dat VAERS onnauwkeurig is omdat het mogelijk minder dan 1% van alle bijwerkingen van vaccins omvat, en de federale overheid geen gegevens verstrekt van andere monitoringbronnen zoals V-Safe, CMS en het leger.

Eisers verklaarden geïnformeerde toestemming niet kan worden gegeven zonder de risico’s te begrijpen. Ze zeiden dat ze zich niet konden afvragen waarom HHS kritieke informatie met betrekking tot risico’s uit haar rapportagesystemen niet openbaar zou maken, “vooral in het licht van het feit dat ze de tijd en middelen hebben gehad om de autorisaties op de vaccins, een enorme machine voor het op de markt brengen van vaccins bouwen en vaccinklinieken over het hele land uitrollen.”

De rechtszaak is aangespannen door verschillende advocatenkantoren, waaronder RENZ Law . De klacht en klokkenluidersverklaring kunt u hier lezen.

Vele mensen en groepen spannen rechtszaken aan wereldwijd. Niet slechts gewone rechtszaken maar ook class-action rechtszaken en RICO rechtszaken worden voorbereid.  Een RICO (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations ) Act is een federale wet van de Verenigde Staten die voorziet in uitgebreide strafrechtelijke sancties en een civiele rechtsvordering voor handelingen die worden uitgevoerd als onderdeel van een lopende criminele organisatie. Vóór RICO kon een persoon die iemand anders opdracht gaf tot moord bijvoorbeeld worden vrijgesteld van vervolging omdat hij de misdaad niet persoonlijk heeft begaan.

Meer en meer wetenschappers staan op. Dat is niet zonder gevaar voor henzelf. Ze staan op voor ons omdat het goede mensen zijn en wij moeten, juist nu, onze rug recht houden voor hen en pertinent weigeren mee te doen aan deze onzin. Gevaarlijke onzin helaas die veel mensen meesleept in een belachelijk verhaal.

LEES OOK:

Wat u niet te zien krijgt op het corona dashboard van het RIVM


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x