Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Farmaceut tegen Fauci over vaccineren kinderen: “Een steen om je nek en de zee in jij! Dit is GENOCIDE”

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ouderen doen er niet meer toe

De ouderen en mensen van middelbare leeftijd die zijn volgespoten daar geeft niemand nog een zier om in het wereldje van deze psychopaten. 

Voor ons zijn ouderen gerespecteerde mensen die ons op de wereld hebben gezet en waar wij voor willen zorgen. Voor hen is het afval en ideaal testmateriaal die verder geen rol spelen. Het zijn en waren de beste en eerste labratten. Hoe hard het ook klinkt.

Hoe anders was het nog (voor de bühne) met corona vorig jaar. Een virus, voorheen de griep blijkbaar, waarbij de gemiddelde leeftijd van overlijden 83 jaar is.

Toen moest iedereen zich schuldig voelen tegenover de ouderen wanneer hij of zij rationele vragen stelden of logische kritiek uiten  over “het virus”. Die mensen werden direct weggezet als empathieloos. Als mensen die niets om ouderen gaven. Vrijwel alle media en politici werkten mee aan dat sfeertje. Als je wat kritiek had dan “was je tegen ouderen”. Kinderlijk, maar het werkte. Als we iets hebben geleerd in één jaar tijd dan is het wel hoe kinderlijk eenvoudig het is een massa te bespelen.

Mensen met gezond verstand en veel liefde en groot respect voor oudere mensen werden weggezet alsof ze iets tegen oudere mensen hadden. En degenen die dat vaak het allerbeste doorhadden waren de oudere mensen zelf.

Maar de overheden hebben zelf alles gedaan behalve het helpen van ouderen, vooral het afgelopen jaar.

Er zijn niet meer ouderen overleden afgelopen jaar aan een virus maar ze werden wel met miljoenen opgesloten, afgezonderd en men liet ze onder dwang wegkwijnen. Voor niets.

Kinderen verplicht vaccineren

Dr. Anthony Fauci, de belangrijkste medische adviseur van president Biden, zegt dat hij verwacht dat COVID-19-vaccinaties in de komende maanden beschikbaar zullen zijn voor jongere kinderen.

Hij zei woensdag dat kinderen die minstens 4 jaar oud zijn “waarschijnlijk gevaccineerd zouden kunnen worden tegen het einde van het kalenderjaar 2021 en uiterlijk in het eerste kwartaal van 2022.”

Toen hem tijdens een virtueel evenement van Axios werd gevraagd of hij de injecties voor jonge kinderen zou aanbevelen, antwoordde hij: “Absoluut. Als ik kleinkinderen had, zou ik ze zeker aanraden om zich te laten vaccineren.”

Fauci denkt dat tegen het einde van deze zomer alle kindertjes kunnen worden ingespoten. Verplicht!

Staten als Texas en Florida, die pretenderen tegen deze verplichte vaccins (injecties) te zijn, moeten strijden om die verplichte vaccinatie tegen te houden. En of het ze gaat lukken is nog maar de vraag. (bron)

Dr. Fauci

[the_ad id=”45634″]

“Kijk me aan en zeg me! Dit is genocide!!”

Nu komen ze voor uw kinderen. Het gaat ze om uw kinderen. Daar moeten die “geperfectioneerde” injecties in. Zij zijn de volgende generatie in hun nieuwe normaal. Geen injecties in kinderen en het plan is (voor hen) zinloos en valt in duigen.

Fauci, zonder blikken of blozen over het injecteren van kinderen:

“Je gaat van kinderen van 12 tot 9. Ziet er goed uit? Dan van 9 naar 6. Dat ziet er goed uit? Dan ga je van 6 naar 2.”

Even kijken in een paar weekjes of er niet al te veel kindjes volstrekt onnodig doodgaan en we gaan steeds een stap verder tot we bij kinderen van 0 uitkomen. Niet na jarenlang onderzoek. Nee, even in een paar weken tot maanden.

We vergeten maar even dat experiment nu al meer slachtoffers heeft gemaakt dan alle vaccins wereldwijd bij elkaar de afgelopen 15 jaar. Met straatlengte! En we zijn pas net begonnen en weten nog niet eens de helft van de werkelijke cijfers. (bron)

Een uitgenodigde expert uit de farmaceutische industrie met 25 jaar ervaring op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van vaccins mocht reageren en deed dat ook tijdens het Axios evenement. En hoe.

“Ik ben u vandaag om u te zeggen dat het ongepast is om op kinderen te experimenteren. Sinds wanneer denkt u dat moeders en vaders hiermee akkoord gaan?”

“We zijn hier vandaag omdat u experimenteert op kinderen…KINDEREN!!!” 

“Het is beter om een MOLENSTEEN om uw NEK te hangen en u IN DE ZEE te gooien totdat u naar de bodem zinkt dan ook maar één… ÉÉN KIND dit aan te doen.”

Ze vervolgt:

“Kinderen worden niet ziek van dit virus. Welke bedoelingen hebben jullie? Ik ben een onderzoeker. ZE WORDEN NIET ZIEK!”

De vrouw kan zich bijna niet meer inhouden maar zegt niets te veel: “Hoe durf je? Kijk me aan en zeg me! Dit is genocide!!”

Kom niet aan moeders die onraad ruiken voor hun kinderen. We vermoeden dat deze onderzoekster ook moeder is.

Kijkt u maar:

video

Hoe vergevorderd alle plannen ook zijn, we zullen blijven vechten en weerstand blijven bieden. Altijd, overal en ieder moment van de dag dat we kunnen.

En dat ze komen voor onze kinderen kan nog wel eens bijdragen aan onze redding want ook moeders met naam en faam kiezen meestal hun kinderen boven alles. Ook boven hun eigen carrière. Niets ten nadele van iedere liefhebbende vader die dit leest en hetzelfde zou doen voor zijn kind of een iets andere ervaring heeft gehad met een vrouw op dit gebied. Dit soort stellingen zijn altijd “over het algemeen”. Maar een echte vrouw en moeder en de liefde voor haar kind is iets magisch.

LEES OOK:

Doden en zwaar gewonden door de covid ‘vaccins’


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
17 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
17
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Hide picture