Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Fantastische bijdrage Baudet over de globalisten

Thierry Baudet van het Forum van Democratie licht kort en duidelijk toe waarom hij tegen de rest van de aanwezigen en de globalisten in het algemeen strijdt.

Een belangrijke video voor zowel links als rechts Luister wat hier gezegd wordt en vergeet dat het Baudet is (haters).  Dit is een eerlijke vraag en voorstelling van zaken. Waar willen we naartoe met ons mooie Nederland?

De politieke elite zijn allemaal, tot aan de VVD toe, globalisten die een Europa zonder grenzen wensen waarin identiteit en cultuur niet meer bestaan. Een Europa waarin “iedereen gelijk is”.

En sommigen zullen het persoonlijk niet wensen maar ze draaien mee met het grote geheel, uitgedacht door de globalisten in de Europese Unie en andere gevaarlijke mensen zoals George Soros.

Maar de mensen willen dat niet meer. En trappen er niet meer in.
En die groep wordt alsmaar groter en groter.

Wat wij allemaal voelen weet Thierry hier weer heel mooi te verwoorden.

Je merkt en ziet aan alles dat deze politici haast hebben. Haast om alles snel er doorheen te drukken want ze zijn aan het verliezen. Het is een kinderachtig maar levensgevaarlijk spel.

De politieke leiders van het globalisme hebben niets op met hun burgers en het kan ze weinig schelen dat onze “gasten” die ze ons in de maag splitsen, moordend en verkrachtend huishouden hier in Europa. Voor hen zijn hun posities van belang.

Dat lijkt makkelijk gezegd maar wanneer vast staat dat een te groot percentage van immigranten die je binnenhaalt een grote bedreiging vormen voor de samenleving en burgerlevens gaat kosten en je doet het vervolgens toch, dan heb je niets op met je eigen land en je eigen burgers. Dan ben je gewoon fout.

En al helemaal niet wanneer je actief bezig bent de immigratie te bevorderen, zoals Timmermans. Vandaar dat deze man ook zo levensgevaarlijk is. Hij doet niets onder voor de propagandisten van de Nazi´s in WWII, hoe politiek incorrect dat ook mag klinken. De man staat zelfs in de Donald Duck!

Het is belangrijk voor ze dat ze het volk achter zich hebben staan. Dat lukte altijd vrij gemakkelijk voordat het internet kwam maar het wordt moeilijker en moeilijker voor ze. Nu zijn we op een punt gekomen dat het de andere kant opgaat en dus halen ze alles uit de kast om die publieke opinie te veranderen.

De meest bizarre verschijnselen doen zich voor. Greta Thunberg, de klimaatreligie, het “racisme” probleem van blanke mensen, noem het allemaal maar op. Alles om die migratiestroom maar door te kunnen laten gaan en de klimaatplannen er doorheen te drukken. Alles voor de ultieme controle over de burgers vanuit een centrale macht in Brussel.

De media moet ons een wereldbeeld inpraten die absoluut niet overeenkomt met de werkelijkheid.

Probleem voor deze door en door slechte mensen is dat de burgers wakker worden. We hebben internet en alle informatie is voor iedereen beschikbaar. En die verandering van de publieke opinie gaan ze nooit meer tegenhouden. Het ontstaat omdat de mens slimmer en beter geïnformeerd wordt en dat zal alleen maar groeien.

Gevolg is deze absurde situatie waarin de politici in paniek raken en de meest bizarre leugens verspreiden, heksenjachten uitvoeren en hysterisch om zich heen slaan met de meest bizarre maatregelen. Wat het nog hilarischer maakt is dat ze ook vaak niet in de gaten hebben dat de gemiddelde burger een correcter wereldbeeld hebben dan zijzelf.

Maar hilarisch of niet. Deze mensen zijn allemaal, stuk voor stuk, doortrapt, slecht en gevaarlijk. En daarom moeten wij 18 december massaal de straat op!
https://commonsensetv.nl/nederland-dit-is-de-dag-om-op-te-staan-of-voor-altijd-te-zwijgen/

Laten we hopen dat we een tweede Proces van Neurenberg krijgen in de nabije toekomst. Deze leiders zijn verantwoordelijk voor vele slachtoffers die zijn gevallen ten gevolge van de immigratie.

En dat heeft niets met racisme te maken. Iedere Nederlander zal echte hulpbehoevenden willen helpen. Het gaat om het destructieve gedrag van een bepaalde groep mensen die hierheen komen als gelukszoekers. Vrijwel allemaal mannen. En massaal!

Nederland wordt wakker… maar het moet sneller!

Steun CommonSenseTV

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.