CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Fanmail voor Hugo de Jonge

Beste Hugo,

Omdat het zoveelste open briefje of oproep aan jouw adres waarschijnlijk toch niet door jou gelezen wordt, dacht ik: ik doe het eens anders.

Gezien je openlijke gekwijl met dat androgyne vriendinnetje van je aan de overkant van de grote plas – voor de oplettende kijker Lady GG – je liefde voor kekke ‘over the top’ schoenen, en je algehele voorliefde voor aandacht, kreeg ik zomaar het idee om eens op je ijdelheid in te spelen, en daarom deze ‘oproep’ maar eens te maskeren als fanmail.

Zo, nu ik je aandacht dus heb wil ik het graag eens hebben over serieuze zaken.
Wij – de groep wel nadenkende Nederlanders – zijn ons ‘ietwat’ de pleuris geschrokken bij het zoveelste hoofdstuk van de ‘Hugo de Grote’ onemanshow, waaruit blijkt dat jij namens Nederland – en dus min of meer uit naam van ons, gezien je hobby als ‘volksvertegenwoordiger’ – een contract hebt getekend met een, laten we het netjes houden, ietwat dubieuze farmagigant.

Dit bedrijf – AstraZeneca – schijnt de afgelopen 19 jaar 10 strafrechtelijk vervolgingen aan haar Zweedse Västerfärnebo-rok gekregen te hebben. Deze strafrechtelijke vervolgingen beslaan een levendig dossier betreffende o.a: illegale marketing

  • valse reclame
  • liegen in advertenties over goedkeuring van de FDA
  • illegale marketing
  • het op de markt brengen van een illegaal en niet goedgekeurd medicijn
  • het niet goed aangeven van bijwerkingen
  •  het misbruiken van octrooiregels en liegen op patenten
  •  fraude

 

En voor deze strafrechtelijke feiten hebben zij zoveel boetes gekregen, dat het aantal nullen hiervan zelfs ome Bill Gates doet duizelen.

Zowaar een trackrecord waar een gemiddelde afdeling van de Bella Società Riformata – a.k.a. de Camorra – zich niet voor zou schamen, en in al jouw oneindige, en op je met diploma’s in de gezondheidszorg onderbouwde, expertise besluit jij (wederom) uit naam van ons een contract af te sluiten met deze farmagigant die voorzien is van een waarlijk ‘ongeschonden blazoen.’

Wat was het dat jou tot dit besluit dreef Hugo? Was het de herkenning van de Camorra-achtige activiteiten waardoor je een bepaald ‘thuisgevoel’ kreeg, gezien de activiteiten op het Binnenhof?

Was het de druk binnenskamers van de Big Pharma waar jouw voorganger Bruno Bruins – die blijkbaar nog wel over een vorm van een geweten beschikte – over struikelde?

Of is het toch de al langer bekende haat vanuit politiek Den Haag naar de burger toe, waardoor jij eigenhandig besloot aan te schuiven bij een potje Russische roulette met als inzet het leven van het Nederlandse volk?

Maar nu jij in (wederom) al jouw, op je persoonlijke diploma’s in de geneeskunde gebaseerde, wijsheid hebt besloten dat jij een veel betere Russische roulette speler bent dan Robert de Niro in the Deer Hunter, mag ik jou dan even de volgende vraag stellen:

Nu jij door ondertekening van dit contract zo heilig gelooft in deze farmagigant en dit vaccin, ben je dan ook bereid om de eerste spuit te laten zetten in Ismaël de Jonge?

Het is uiteraard makkelijk Russische roulette spelen met, voor jou, onbetekenende levens, maar hoe zit dat als die ene kogel uit het pistool gericht wordt op het eigen gezin?

Ik verwacht hier uiteraard geen antwoord op Hugo, omdat ik weet dat wat voor het gewone volk als plicht geldt, nooit evenredig neergelegd wordt bij de politieke elite in Den Haag…… maar het blijft toch een gewetensvraagje (als je over een geweten zou beschikken)

Maar dan toch nog even een ‘dingetje’ om over na te denken Hugo, en hierbij speel ik uiteraard weer de ijdelheidskaart, omdat ik weet dat dat het enige vlak is waarop jij te ‘raken’ bent

Jij, de protserige pauw van dit kabinet’ streeft naar een glanzende legacy, en jouw plaatsje in de ere-gallerij van ons (voormalig) vaderland.

Ik weet gewoon, daarvoor hoef ik jou niet eens te kennen, dat je zo ijdel bent dat je alleen bij de gedachte al een hard Christelijk stampertje krijgt, en daarom zeg ik……… denk nog even goed na.

Er zijn vele groten der aarden geweest, zowel aan de goede als aan de slechte kant, en het ligt geheel en al aan jouw eigen handelen in welke categorie jij geschaard wordt, maar gezien de ondertekening van dit contract zie ik eerder de termen oorlogsmisdadiger en genocidepleger op jouw palmares verschijnen dan politicus met het hart op de juiste plaats.

Update: na het plaatsen van mijn stuk kreeg ik te horen dat AstraZeneca geen 10x maar wel 21x strafrechtelijk veroordeeld is.

Met vriendelijke groeten,
Michel Mulder

Artikel over de straftechtelijke vervolgingen van AstraZeneca

Open brief aan Hugo de Jonge

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

5 10 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven