CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Grote censuur persconferentie van beste artsen van de VS– De waarheid over corona!

Facebook heeft een video verwijderd die eerder vandaag door Breitbart News is gepost, de best presterende Facebook-post ter wereld op maandagmiddag, van een persconferentie in DC die werd gehouden door de groep America’s Frontline Doctors en werd georganiseerd en gesponsord door de Tea Party Patriots. Op de persconferentie waren Rep. Ralph Norman (R-SC) en eerstelijnsartsen aanwezig die hun mening en mening gaven over coronavirus en de medische reactie op de pandemie. YouTube (eigendom van Google) en Twitter hebben vervolgens ook beelden van de persconferentie verwijderd.

We hoeven eigenlijk niet eens meer te vermelden dat het om een alternatief Coronaverhaal gaat dan het irrationele officiële verhaal.

Er waren tijden waarin alleen een bericht zoals deze de meerderheid al over de streep zou trekken en in laten zien wat er hier zo´n beetje gaande is. De mens evolueert. Ook in kennis. Toch? 2020?

De video heeft tijdens de acht uur dat hij op Facebook werd gehost meer dan 17 miljoen keer bekeken, met meer dan 185.000 gelijktijdige kijkers.

Dankzij een oplettende kijker en het geluk dat we de mail op tijd zagen tussen de tientallen andere mails hebben we de video nog kunnen bemachtigen. We hebben opgeslagen. Ook op YouTube gezet, maar dan verborgen. Direct weggehaald. Instant.

Dan maar wat serverruimte gebruiken en hem plaatsen via onze eigen speler:

We zullen hem ook op Bitchute plaatsen.

Het evenement, georganiseerd door de organisatie America’s Frontline Doctors, een groep opgericht door Dr. Simone Gold, een door de raad gecertificeerde arts en advocaat, en samengesteld uit artsen, kwam samen om te praten over wat de groep een “enorme desinformatiecampagne” noemt over het coronavirus. Norman sprak ook op het evenement.

“Als Amerikanen doorgaan met het laten nemen van zogenaamde experts en media-persoonlijkheden, zal het grote Amerikaanse experiment van een constitutionele republiek met representatieve democratie ophouden”, aldus de informatiepagina van het evenement.

Het evenement werd georganiseerd en gesponsord door de Tea Party Patriots.

“We hebben deze video verwijderd vanwege het delen van valse informatie over behandelingen en behandelingen voor COVID-19”,

vertelde een woordvoerder van het Facebook-bedrijf, Andy Stone, aan Breitbart News. Het bedrijf heeft niet gespecificeerd welk deel van de video volgens haar ‘valse informatie’ was, wie het heeft geraadpleegd om die uitspraak te doen, en op welke basis het is gemaakt.

Artsen die allemaal “valse info” verspreiden. Jaja….

Stone reageerde op Twitter van de New York Times tech columnist Kevin Roose over de video:

https://twitter.com/i/status/1287906751069581318

Stone voegde er vervolgens aan toe dat het platform gebruikers die interactie met de post hadden gehad, zou leiden naar informatie over ‘mythen die door de WHO zijn ontkracht’.

https://twitter.com/i/status/1287906751069581318

Het besluit van Facebook om de livestream te censureren werd snel gevolgd door YouTube, het door Google beheerde platform voor het delen van video’s. De video was meer dan 80.000 keer bekeken op YouTube voordat deze werd verwijderd.

Nadat Facebook en YouTube de video hadden verwijderd, volgde Twitter het voorbeeld en verwijderde de Periscope-livestream van Breitbart News van de persconferentie. Het platform van Jack Dorsey beperkte toen ook het officiële account van Breitbart News, wat aangeeft dat tweets met links naar meerdere verhalen over de persconferentie in strijd zijn met het COVID-19-beleid van het platform.

En het meest trieste…

Breitbart… als een kind aan de kant gezet…

Er moet toch voor ieder persoon een punt komen dat men in de gaten heeft dat men besodemieterd wordt? Helaas zijn er velen die dat pas willen toegeven als hun eigen knip leeg is.

Ben je een insider bij Google, Reddit, Facebook, Twitter of een ander technologiebedrijf dat op een vertrouwelijke manier misstanden of politieke vooroordelen bij je bedrijf wil onthullen? Neem contact op met Allum Bokhari op zijn beveiligde e-mailadres allumbokhari@protonmail.com .

Bron:
https://www.breitbart.com/tech/2020/07/27/facebook-censors-viral-video-of-doctors-capitol-hill-coronavirus-press-conference/

5 7 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven