Facebook blokkeert Donald Trump “tot zijn aftreden”

Zoveel onrecht doet zoveel pijn…

Wat hier gebeurt is met geen pen te beschrijven en voor ieder redelijk mens een dikke zwarte bladzijde voor de mensheid. Wanneer je het op de voet hebt gevolgd dan zag je met je eigen ogen hoe het Kwaad schaamteloos en zonder remmen heeft toegeslagen. Het doel heiligt alle middelen.

Met plaatsvervangende schaamte kijk je naar je landgenoten die als kippen zonder kop conclusies trekken en met het vingertje wijzen. Met een enorme grote mond maar geen enkele clou hebbende over wat ze over zichzelf afroepen en wat ze nu precies steunen.

De media is onze allergrootste vijand gebleken en samen met social media en de socialisten hersenspoelen ze slecht geïnformeerde mensen die een bepaalde luiheid hebben ontwikkeld die voorkomt dat men eens voor zichzelf op zoek gaat en gefundeerde conclusies gaat trekken in plaats van het meelopen met de massa die als kippen zonder kop in de door de media gecreëerde wereld rondlopen.

Zo worden oliedomme burgers onderdeel van het grote probleem in onze samenleving. Wereldwijd. Lachend geven ze al hun vrijheden op en trekken mensen, die ze wel op een rijtje hebben en het allerbeste voorhebben met hun land en landgenoten, mee in deze ellende.

Het wrange is dat wanneer je dat uit je ze nog in de kaart speelt ook. Meer chaos. Meer verwarring.

Jarenlange tirannie van BLM en Antifa. Je hoorde niemand. Het waren “vreedzame” protesten. Maar gisteren zaten de hyena´s er bovenop. Volledig voorbijgaand aan het feit dat er Antifa-figuren tussen zaten en dat de politie letterlijk de mensen binnen liet stormen. Het is zo overduidelijk maar het maakt voor de useful idiots niets uit. Zonder ook maar een clou te hebben wat zich daadwerkelijk afspeelt.

Waren het nou allemaal communisten geweest, okay. Verwerpelijk. Als je communisme steunt dan is dat je goed recht. Maar we durven wel te stellen dat de overgrote meerderheid daar helemaal niets mee heeft. Het drukt de ultieme domheid uit van deze mensen. Nogmaals, iedereen heeft het recht te vinden wat hij wil. Maar deze mensen worden zo misleidt en verdedigen vervolgens het kwaad met hand en tand. En zij die er wat van zeggen of er tegen in opstand komen worden weggezet als terroristen. We leven in een omgekeerde wereld.

Hoe is het zover gekomen bij al die mensen? Wanneer verlies je je gezonde verstand en ieder vermogen om de zaken eens vanuit meerdere perspectieven te bekijken? Denken ze dat er zomaar een miljoen mensen naar Washington DC komen?

Facebook blokkeert Donald Trump tot zijn aftreden

Symbolisch wil men hier de genadeklap uitdelen en Donald Trump moet worden vernederd tot op het bot en de halve bevolking erbij.

De krankzinnige Mark Zuckerberg: “We denken dat de risico´s te groot zijn als we de President toelaten onze service te gebruiken.”

Wie denkt hij wel niet wie hij is? Ze zien de eindstreep en direct komt het ware gezicht naar boven.

“De schokkende gebeurtenissen van de afgelopen 24 uur laten duidelijk zien dat president Donald Trump van plan is zijn resterende tijd in functie te gebruiken om de vreedzame en wettige machtsoverdracht naar zijn gekozen opvolger, Joe Biden, te ondermijnen”, aldus dit enge mannetje.

“In de afgelopen jaren hebben we President Trump toegestaan ​​ons platform te gebruiken in overeenstemming met onze eigen regels, door soms inhoud te verwijderen of zijn berichten te labelen wanneer ze ons beleid schenden”, schreef Zuckerberg donderdag.

“We hebben dit gedaan omdat we vinden dat het publiek recht heeft op een zo breed mogelijke toegang tot politieke toespraken, zelfs controversiële toespraken. Maar de huidige context is nu fundamenteel anders en omvat het gebruik van ons platform om gewelddadige opstanden tegen een democratisch gekozen regering aan te zetten.”

Dit maakt tientallen miljoenen mensen nóg woester in Amerika en wereldwijd. En terecht. Maar ze lijken het erom te doen om te kijken hoe ver ze kunnen gaan. Het is niet meer te bevatten hoe ver dit onrecht gaat. Waar draait dit op uit?

Bron:
https://www.hollywoodreporter.com/news/facebook-extends-trump-block-through-end-of-his-presidency?utm_medium=social&utm_source=twitter

Verwijderde Tweet van Donald Trump:

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x