Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Extreemlinks steunt Joe Biden, nu ook communisten

Verspreid de vrijheid!

De Revolutionair Communistische Partij steunt Biden, dat heeft hun leider aangekondigd. Ze hopen dat Democratisch Kandidaat Joe Biden de verkiezingen wint. En het ‘fascistische regime’ laat vallen. Hiermee is er nog een extreemlinkse beweging die Biden steunt.

Bob Avakian heeft de steun uitgesproken in een mail naar supporters van de RCP, hij schreef:

“Biden is niet ‘beter’ dan Trump, in welke zinvolle manier – behalve dat hij niet Trump is en geen deel van de beweging om een fascistisch regime te installeren, met alle gevolgen van dien.” The Washington Times

Avakian schreef verder: “Om deze verkiezing te benaderen vanuit het standpunt van welke kandidaat ‘beter’ is. Betekent het niet begrijpen van de werkelijk diepgaande belangen en de mogelijke gevolgen van wat erbij komt kijken. Feit is dat er maar één ‘goed’ kan zijn die uit deze verkiezing kan voortkomen. Een beslissende nederlaag leveren aan Trump en het hele fascistische regime. “

Deze steun is niet de eerste uit de extreemlinkse hoek. Eerder deze zomer heeft een marxistische activiste Angela Davis een Russische staatspropagandadienst verteld dat “Democratisch kandidaat Joe Biden makkelijker is om te zwichten voor de eisen van de radicalen dan president Trump.”

Extreemlinks steunt Biden.

“Ik zie deze verkiezing niet als een keuze voor een kandidaat die ons in de goede richting kan leiden”, vertelde Davis aan RT. “Het gaat erom een kandidaat te kiezen die het meest effectief onder druk kan worden gezet om meer ruimte te geven aan de zich ontwikkelende antiracistische beweging.”

“Biden is in veel opzichten erg problematisch. Hij is niet alleen in termen van zijn verleden en de rol die hij speelde bij het streven naar massale opsluiting. Maar hij heeft aangegeven dat hij tegen het opheffen van de politie is. En dit is absoluut wat we nodig hebben,” Davis ging verder. “We moeten het idee van openbare veiligheid opnieuw een beeld geven, maar, Biden zal de massa-eisen veel serieuzer nemen. Veel waarschijnlijker dan de huidige bezetter van het Witte Huis.”

Ze eindigde als volgt: “Aankomende november zal de verkiezing niet gaan over de beste kandidaat, maar om te stemmen voor of tegen onszelf. Ik denk dat het betekent dat we campagne moeten voeren en stemmen voor Biden.”

De marxisten verzamelen zich rond Biden, maar Bernie Sanders-supporters, de ‘Bernie Bros’ lopen massaal weg van de Democratische Partij.

15% van de Sanders stemmers zouden op Trump stemmen als Joe Biden de kandidaat is. Bleek uit een peiling van ABC News/Washington Post.

Volgens ingewijden kan dit percentage nog verder oplopen, wat een ramp voor Joe Biden zou betekenen.


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x