nl Nederlands

Extreem links dreigt AfD-parlementariër te vermoorden

We hebben in onze samenleving 2 enorm grote problemen. Dat zijn immigratie en links. 

En niet alleen extreem links. Maar ook de politici en de media. Wanneer je een andere mening hebt dan de gutmenschen aan de linkerkant, dan loop je groot gevaar. Je hebt vaak bescherming nodig. Maar niet eens zozeer bescherming tegen migranten maar bescherming tegen je eigen landgenoten vanwege jouw (gezonde) mening.

Onder links kunnen we tegenwoordig ook de partijen rekenen die vroeger midden- of rechts waren.

Twee vijanden dus. Waar de één niet onderdoet voor de ander met dat ene verschil dat één van je vijanden je bloedeigen landgenoten zijn voor wie jij het in principe opneemt.

Na de vele gewelddadige rellen en het in elkaar slaan van een onschuldige vrouw in haar eigen huis door Antifa afgelopen weken (bron) en (bron), wordt er nu een democratisch gekozen parlementslid van de AfD met de dood bedreigd.

Letterlijk staat dat ze haar willen vermoorden. Het gaat om Christina Baum van de Alternativen für Deutschland. Deze vrouw heeft overigens nog nooit een racistische opmerking gemaakt of ook maar iets uitgesproken dat riekt naar racisme.

Christina Baum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De extreem linkse activisten plaatsten een houten kruis voor haar kantoor met de tekst:

“Nazi-hoer Baum. Na jou kraait er geen haan meer. Gestorven op 31 december 2019.”

De politie in Heilbronn heeft het incident bevestigd. Het werd geplaatst net buiten haar tandartsenprakrijk. (bron)

“Het kruis stond naast doodsbedreigingen ook vol met beledigingen richting de parlementariër.” aldus de politiewoordvoerder.

“De Binnenlandse Inlichtingendiensten hebben het vanaf hier overgenomen.” (bron)

Heute früh vor unserer Praxis!!Der Hass unserer politischen Gegner trägt Früchte

Geplaatst door Dr. Christina Baum op Dinsdag 3 december 2019

Dit is niet de eerste keer dat Baum last heeft van extreem links. Afgelopen oktober is haar campagnekantoor in Tauberbischofsheim aangevallen door agressief links tuig en liep behoorlijke (financiële) schade op.

Als antwoord op deze incidenten zegt AfD-leider Jörg Meuthen:

“Het haatzaaien door onze regering en gevestigde partijen en dit zijn de gevolgen ervan. Deze bedreiging is slechts het topje van de ijsberg. Aanvallen op AfD officials wordt steeds gangbaarder. Nu gaat het zelfs zo ver dat het levens kan gaan kosten.”

“Ik verzoek nogmaals met klem dat deze partijen én de media STOPPEN met hun haat en het haatzaaien tegen de AfD.” (bron)

Het is een schandalige situatie waarin je als gekozen volksvertegenwoordiger je leven niet meer zeker bent door een klimaat dat wordt geschept door collega-politici en de media.

Is dit nou onze democratie in West-Europa? Je eigen land en eigen regering zijn je grootste vijand geworden in deze bizarre tijden.

Steun CommonSenseTV

 

 

 

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Pascal D.
Pascal D.
Mr. Gezond verstand
7 maanden geleden

Ze zal nooit vermoord worden (hoop ik maar), maar dit kan iemand doen beslissen om ermee te stoppen! Echt walgelijk dat linkse tuig. Maar iedereen word zo’n beetje tegen mekaar opgezet. VERDEEL EN HEERS!!!

Kareltje
Kareltje
7 maanden geleden

Dit is voor die vrouw verschrikkelijk.
Elke dag in doodsangst leven simpel om het feit dat ze anders denkt.
Nu nog meer reden om de straat op te gaan.

Jan Malenstein
Jan Malenstein
4 maanden geleden

Tja, wat de Europese burger nog niet voldoende doorheeft is dat het fascisme nu solide op links zit. compleet met een nieuwe SA (SturmAbteilung) . Ze lopen alleen nog niet in bruine hemden.

Picavet
Picavet
4 maanden geleden

Er is maar een oplossing. Stemmen voor euro kritische partijen of partijen die willen dat hun land europa verlaat. Het hele migratie beleid is gestart en gecoordineert door eurpa. Met ondersteuning van Merkel, Macron en de andere pro europeese regeringen, de overige zijn gedwee gevolgd. Gelukkig hebben de Engelsen de hele zaak door en de corruptie en het dictator gedrag. Indien deze anti euro partijen sterker worden dan moet europa meer de burgers hun cultuur en hun rechten respecteren. Of in het geval dat zij dit niet doen. Valt heel europa in duigen en kunnen zij geen druk meer uitoefenen… Lees verder »

Henry
Henry
4 maanden geleden

Zo is Hitler ook begonnen, dreigen en als daar niet naar geluisterd werft, kwamen ze langs om je te vermoorden. Links zijn de aanbidders van Hitler

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x