Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Exitpolls Italië – Salvini-sensatie in Calabria én Emilia-Romagna

De eerste exitpolls in Italië zijn zojuist bekend gemaakt.

Een klinkende overwinning voor de rechtse coalitie in Calabria. Zowel de peilingen als de exitpolls laten dat duidelijk zien.

In dit links-marxistische Calabria heeft nog nooit een rechtse coalitie geregeerd na de Tweede Wereldoorlog. Daar is na vanavond flink verandering ingekomen.

Calabria heeft bijna 2 miljoen inwoners en honderdduizenden rode harten zijn blauw geworden. Een collectieve bewustwording in de meest extreme vorm. Historisch!

Maar wat er in Emilia en Romagna gebeurt is misschien nog wel historischer. 

Hoe diep de socialistische traditie geworteld zit in deze streek, is te zien aan de Sovjet-stijl standbeelden en parafernalia. In het centrum van Cavriago staat nog steeds een beeld van Vladimir Lenin op één van de hoofdpleinen. (bron)

Veel pers is er al zeker van. Ook volgens de peilingen gaat links het wel winnen maar zo´n grote bewustwording onder 4.5 miljoen inwoners in het door en door marxistische gebied geeft aan hoe de zaken er voor staan wanneer men doorredeneert.

Op dit moment staat Lucia Borgonzoni, die de rechtse coalitie vertegenwoordigt, nog op 54% van de stemmen, maar nog geen 10% is geteld. Men verwacht dat ze onder de 50% zal uitkomen.

Filippo “Pippo” Callipo, de hoofdman van centrumlinks daar, staat op 31%.Maar daaronder zitten nog wat partijtjes zoals de Communistische Partij en de gevallen 5-sterren Beweging.

De pers kan de situatie weer analyseren en speculeren wat er toch is misgegaan met de mensen. “Inspelen op onderbuikgevoelens” en “heftige campagne” zullen we morgen weer vaak lezen en horen.

Maar met een heftige campagne maak je van een socialist geen patriot. Laat ze daar eens over nadenken.

Mensen zien hun dagelijks leven ingrijpend veranderen. En dat dat niet is omdat tijden nou eenmaal veranderen. Dat gaat om hele andere zaken. Olifanten die men niet wil zien. De politiek luistert niet naar de burgers.

Het zijn globalisten die nooit toe zullen geven. Zij hebben een plan.

Morgen de definitieve uitslag.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven