CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Europese Raad: Migranten moeten worden vrijgelaten uit detentie

Dunja Mijatović is de huidige commissaris voor mensenrechten van de Raad van Europa.

Dunja eist van alle nationale overheden binnen de Europese Unie dat ze alle migranten vrijlaten en terugbrengen in de maatschappij als “maatregel tegen COVID19” (bron) (bron)

Dunja Mijatovic

“Deze faciliteiten bieden slechte omstandigheden om aan de social distancing te voldoen en brengt hun gezondheid in gevaar.”

“Ik roep alle lidstaten op om de situatie van afgewezen asielzoekers (illegalen) te herzien en ze op een zo groot mogelijke schaal vrij te laten.” (bron)

Ze gaat verder:

“Vrijlatingen zijn er waargenomen in diverse van onze lidstaten inclusief België, Spanje, Nederland en Groot-Brittannië, alhoewel laatstgenoemde slechts een herziening van de situatie heeft toegezegd voor al die zich in detentie-centra bevinden.”

België heeft vorige week 300 migranten uit detentiecentra vrijgelaten. Zonder papieren. Zonder te weten wie het zijn, wat ze gedaan hebben. Ze lopen gewoonweg illegaal tussen de bevolking. (bron)

Ook zegt Dunja dat deportaties geschorst moeten worden:

“Men mag alleen mensen in detentie houden wanneer een deportatie gaat plaatsvinden maar in deze crisis hebben veel landen hun deportatie-procedures uitgesteld.” (bron)

Dit zijn ontzettende gevaarlijke uitspraken die alleen maar voort kunnen komen met een andere bedoeling.

Hoe kan men deze mensen zomaar loslaten in de samenleving? Deze mensen verdwijnen in de menigte. Zonder papieren. Ze weer opsporen wordt moeilijk tot onmogelijk. Daarbij zorgen migranten percentage-gewijs voor ontzettend veel (zware) criminaliteit.

 

0 0 Stem
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven