NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Europese massademonstratie Berlijn verbieden? Dat was niet zo slim!

Als het de bedoeling van de raddraaiers in de Duitse regering en in de Berlijnse Senaat was om met hun verbod van de vrijheidsdemonstratie aanstaande zaterdag de nieuwe volksbeweging te intimideren en te splijten, dan hebben ze zich compleet misrekend. Voor zover nu te zien is, is het tegendeel het geval, want uit veel kelen is te horen: Nu pas echt!

En wie zich tot nu toe heeft afgevraagd wat voor zin zo´n massale demonstratie in de Duitse linkse hoofdstad eigenlijk heeft; of man en vrouw werkelijk aan de zijde van mensen door de straten zouden moeten trekken die hele andere ideeën en doelen in het hoofd hebben – de SED/SPD Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel heeft met zijn aankondiging van een verbod en de dreiging met politiegeweld evenals de verwijzing naar de verdediging van het “systeem” duidelijke taal gebezigd.

Het gaat zaterdag in Berlijn dus niet meer in de eerste plaats om de kritische reactie op een medische bedreiging, die ooit waarschijnlijk als “Fakedemie” zal kunnen worden geclassificeerd. En het gaat ook niet langer om het maximale politieke misbruik van multimediaal aangewakkerde angsten en zorgen van miljoenen inmiddels gedwongen gemaskerde mensen en vele geruïneerde existenties. Het gaat nu om de verdediging van de meest elementaire democratische mensenrechten en om niets minder dan om onze vrijheden als individuen en als volk. Bij deze verdediging mogen en kunnen geen compromissen worden gesloten, ook geen smerige.

Met wie zouden deze compromissen ook gesloten moeten worden? Met leugenaars, die nog steeds zeggen en schrijven dat er op 1 augustus 2020 in Berlijn slechts 17.000 gedemonstreerd zouden hebben? Met gewetenloze angstzaaiers, die een “tweede golf” van het virus bezweren, terwijl alle feiten een compleet andere taal spreken?

LEES VERDER:

 

4.4 17 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
12 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
tonysMelody TM

mooi, mooi waerk. AfD hoofdvrouwe Alice Weidel ging volgens mij ook meedoen met de protesten van het Volk.

AfD mobilisiert Teilnehmer für Demonstration gegen Corona-Maßnahmen in Berlin
Hadden mij wij maar volksvertegenwoordigers in Nederland. Helaas, die tijden zijn duidelijk voorbij.

Wat we nu hebben weet ik niet, maar met democratie en volksvertegenwoordiging heeft het niks te maken. Het zijn allemaal bange en laffe acteurs in D-Haag.

Ze duiken allemaal weg en verstoppen zich achter Joker de Jonge en pinokkio Marx Rutte (die een joodse vader heeft, ’t is maar dat u dat niet weet).

corpluym

Weet niet of dit 100% is, maar heb het toch maar geplaatst.
https://gloria.tv/post/VHXw44Jqdcqj2i6YtvSoDc1nU
Robert F. Kennedy jr, de neef van de vermoorde Amerikaanse president zal deelnemen aan de demonstratie.(Dit bericht werd consequent verborgen gehouden door de MSM)

Last edited 1 maand geleden by corpluym
Jan Janssen

Robert F. Kennedy jr. heeft ook een eigen twitter-account. Hij zegt bijna altijd, hele goede, kritische dingen.

VolkiRuski - Customgears

We gaan het overnemen, de Europese revolutie begon in Duitsland?

Nauta

Als dit zo zal zijn (wat ik ons wens), dan is dat prachtig. Het land wat eens het toneel was en streefde naar globale fascisme (onder Hitler), is nu de grondlegger van de strijd ertegen.

vrij mens

Wat mooi gezegd en goed geobserveerd!!

Jeannette

Dit was wat ik ook ooit leerde op school. Sinds een paar maanden weet ik dat het helemaal niet ons aller Duitsland was dat hiernaar streefde. Het was dezelfde club die nu opnieuw een poging doet tot de One World Government. Zij stuurden Dolfje naar Londen voor een MK ultra mind control training waarna hij getransformeerd was in degene zoals we hem allemaal zo goed kennen. We’re being lied to big time. Ons hele leven is een grote leugen. Ja; diezelfde organisatie, die zich graag NWO noemt, heeft ook eigenmachtig de geschiedenis aangepast via schoolboeken ed. Onze Beatrix speelt overigens… Lees verder »

Nauta

Klopt Jeannette, het is inderdaad zoals jij het zegt. 1 van de Families die de geallieerden en de nazi’s financierde waren de Rothschilds.

Jan Janssen

Heel belangrijke demonstratie; voor iedereen in Europese landen.
Nu wij ook nog !

Jeannette

Voor wie zich toch nog zorgen maakt over de ontwikkelingen en waar we op af stevenen wijs ik u graag op het kanaal van Charles Ward. Te vinden op YouTube. Ik volg hem al vanaf maart en heb me nog geen seconde zorgen gemaakt. Trump is the one to focus on. Hij heeft alles onder controle. Hij geniet de Hoogste Bescherming. Hij is er niet alleen voor de VS maar ook voor de rest van de wereld. We gaan een betere wereld tegemoet. God Bless!

Nauta

Je hebt gelijk Jeannette. Trump is de enige persoon (op dit moment weliswaar) die de, Deep-State/NWO/Elite de baas kan zijn.

Jeannette

En niet te vergeten Putin. Die staat aan de goede kant. Dat verklaart ook waarom onze leugenachtige politici en de corrupte MSM altijd iets negatiefs over die man te melden hebben. Hoe meer je erover te weten komt hoe duidelijker de misleiding waar we jaren in geleefd (en geloofd) hebben. Echt heel erg voor alle generaties die hierdoor een onnodig moeilijk leven hebben gehad.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x