NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Stop de censuur en laat uw ISP en hackers niet meekijken!

Gebruik couponcode: lockdown10%

Europese massademonstratie Berlijn verbieden? Dat was niet zo slim!

Als het de bedoeling van de raddraaiers in de Duitse regering en in de Berlijnse Senaat was om met hun verbod van de vrijheidsdemonstratie aanstaande zaterdag de nieuwe volksbeweging te intimideren en te splijten, dan hebben ze zich compleet misrekend. Voor zover nu te zien is, is het tegendeel het geval, want uit veel kelen is te horen: Nu pas echt!

En wie zich tot nu toe heeft afgevraagd wat voor zin zo´n massale demonstratie in de Duitse linkse hoofdstad eigenlijk heeft; of man en vrouw werkelijk aan de zijde van mensen door de straten zouden moeten trekken die hele andere ideeën en doelen in het hoofd hebben – de SED/SPD Senator Binnenlandse Zaken Andreas Geisel heeft met zijn aankondiging van een verbod en de dreiging met politiegeweld evenals de verwijzing naar de verdediging van het “systeem” duidelijke taal gebezigd.

Het gaat zaterdag in Berlijn dus niet meer in de eerste plaats om de kritische reactie op een medische bedreiging, die ooit waarschijnlijk als “Fakedemie” zal kunnen worden geclassificeerd. En het gaat ook niet langer om het maximale politieke misbruik van multimediaal aangewakkerde angsten en zorgen van miljoenen inmiddels gedwongen gemaskerde mensen en vele geruïneerde existenties. Het gaat nu om de verdediging van de meest elementaire democratische mensenrechten en om niets minder dan om onze vrijheden als individuen en als volk. Bij deze verdediging mogen en kunnen geen compromissen worden gesloten, ook geen smerige.

Met wie zouden deze compromissen ook gesloten moeten worden? Met leugenaars, die nog steeds zeggen en schrijven dat er op 1 augustus 2020 in Berlijn slechts 17.000 gedemonstreerd zouden hebben? Met gewetenloze angstzaaiers, die een “tweede golf” van het virus bezweren, terwijl alle feiten een compleet andere taal spreken?

LEES VERDER:

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

4.4 17 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
12 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
12
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x