NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Europese luchtkwaliteit extreem dodelijk, aldus Brussel

Volgens de Europese Unie zijn er jaarlijks 400.000 vroegtijdige sterfgevallen in de EU door vuile lucht. Waarop de organisatie dit baseert, is onduidelijk.

Volgens de Europese Commissie doen veel lidstaten niet genoeg om schone lucht te produceren. Slechts vier EU-landen zullen de doelstelling voor betere luchtkwaliteit halen in 2030. Hieronder vallen Nederland, Cyprus, Kroatië en Finland.

Nogmaals verifieert de Europese Commissie dat ze compleet van de kaart zijn. Een enorm dodental opnoemen op basis van GEEN ENKEL feitelijk onderzoek en door een linkse politieke agenda door te drukken.

Brussel noemt de uitstoot van ammoniak in de landbouw de grootste boosdoener. Dit ontstaat bij verspreiding van mest en het gebruik van kunstmest. Vorige maand werd voorgesteld dat het gebruik van kunstmest met 20% zal worden teruggedrongen in 2030.

Bron:

https://www.europa-nu.nl/id/vl9ugq3ousvg/nieuws/nederland_loopt_voorop_bij_schonere?ctx=vh6ukzb3nnt0&tab=0

Duizenden minder doden dankzij schonere lucht tijdens coronacrisis ...

5 4 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
4 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Bart

Zaken aanpakken zonder degelijke onderbouwing, doet mij sterk aan een dictatuur denken.
Dus, welkom in de EUSSR.

R.Blijlevens

De EU is een communistische organisatie ,waar bij ook ons linkse partijen zich heel goed bij voelen .Zelf Rutte lijkt in de leer te zijn geweest bij Poetin .

corpluym
corpluym

Linksom, rechtsom, we weten allemaal waar dit eindigt. ´´Door milieuchemici wordt betwijfeld of mestinjectie een gunstige invloed op de ammoniakuitstoot heeft. Op een korte tijdschaal lijkt mestinjectie de ammoniakuitstoot kort na het uitrijden van drijfmest te verlagen of te vertragen. Op een termijn van enkele weken tot een jaar heeft mestinjectie een veel kleinere of mogelijk bijna geen invloed op de ammoniakuitstoot. De hoeveelheid neerslag, de pH van het regenwater en de concentraties van stikstofoxiden, koolstofdioxide, zwaveloxiden en andere zuren in het milieu zijn waarschijnlijk bepalend voor de ammoniakuitstoot op langere termijn. De ammoniak die na het uitrijden van de mest niet uitgestoten wordt verdwijnt waarschijnlijk dieper in de bodem. Daardoor… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x