Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Europarlementariërs komen bijeen om grondrechten EU-burgers te verdedigen

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Europarlementariërs komen bijeen om de grondrechten van EU-burgers te verdedigen

Wat de media je niet laten zien.

Afgelopen week kwamen Europarlementariërs bijeen om, de burgerrechten en vrijheden te beschermen.

Ze verzetten zich tegen verplichte vaccinatie en de groene stroom verklaring

Wil je direct de video´s zien? Scroll dan naar beneden.

Tijdens de eerste persconferentie in Straatsburg op 20 oktober 2021 zeiden leden van het Europees Parlement dat de grondrechten van alle EU-burgers nu worden bedreigd door verplichte vaccinatie en misbruik van het digitale covid-certificaat.

Ze zeiden:

“Wat we in deze crisis hebben gezien, is dat burgerrechten en vrijheden zijn
getransformeerd van fundamentele rechten in privileges die regeringen
naar eigen goeddunken toekennen of intrekken.”

 

Als reactie op de toegenomen schendingen van de fundamentele mensenrechten in de hele EU, namen leden van het Europees Parlement een gemeenschappelijk standpunt in ter verdediging van de grondrechten van alle EU-burgers, die nu worden bedreigd door verplichte vaccinaties en misbruik van het digitale covid-certificaat .

Tijdens de eerste persconferentie in Straatsburg, op 20 oktober 2021, gaven ze ook uiting aan de ernstige zorgen van honderden personeelsleden die voor het Europees Parlement werken en die dreigen hun baan te verliezen als ze niet over het digitale covid-certificaat beschikken, oftewel het groencertificaat.

Veel Europarlementariërs weigeren het vaccin.

De persconferentie genaamd: “Verdediging van de grondrechten door zich te verzetten tegen het misbruik van digitale groenestroomcertificaten” werd toegesproken door vier EP-leden: Christine Anderson (Duitsland, ID), Francesca Donato (Italië, NI), Ivan Vilibor Sinčić (NI, HR) en Cristian Terheş (ECR, RO).

“Ik roep alle Europeanen op om op te staan tegen elke regering die onze vrijheid, burgerrechten en vrijheden afpakken.”

Deze Europarlementariërs hebben besloten om een ​​stem te geven aan miljoenen Europese burgers die in de hele EU strijden voor hun grondrechten.

Europarlementariër Christine Anderson zei na het benadrukken van het belang van mensenrechten:

“Laat ik dit zeggen, ik ben niet bang voor dit virus. Waar ik bang voor ben, is dat regeringen deze, of enige andere «crisis» misbruiken, inbreuk maken op burgerrechten, ze intrekken of de vrijheid helemaal in twijfel trekken.

Wat we in deze crisis hebben gezien, is dat burgerrechten en vrijheden zijn getransformeerd van fundamentele rechten in privileges die regeringen naar eigen goeddunken toekennen of intrekken. Ik roep alle Europeanen op om op te staan ​​tegen elke regering die onze vrijheid, burgerrechten en vrijheden probeert af te nemen!”

Advocaat en Europarlementariër Francesca Donato zei dat:

“We hebben vandaag de dag een echte verschrikkelijke situatie in Europa omdat de mensenrechten niet worden gerespecteerd […] en overal in Europa vreedzame protesten met geweld worden onderdrukt”.

Coronapas wordt gebruikt als dwangmiddel

Het covid-certificaat, geïntroduceerd als een hulpmiddel om het vrije verkeer te vergemakkelijken, wordt nu in veel landen door nationale regeringen gebruikt als een “verplicht” paspoort voor elke sociale activiteit, inclusief werkgelegenheid – zei ze – en gaf het voorbeeld van Italië.

“En dus dwingen we burgers om invasieve en risicovolle gezondheidsbehandelingen te ondergaan, omdat de geïnformeerde toestemming die burgers moeten ondertekenen om de vaccins te ontvangen, niet gratis is: het is een afgeperste toestemming. Dus zelfs als mensen medische contra-indicaties hebben voor het ontvangen van vaccins, zijn ze verplicht om het te nemen. Ze worden gedwongen om het te doen omdat ze hun baan zouden verliezen, hun grondrechten zouden verliezen als ze het niet zouden doen. En wanneer deze mensen bijwerkingen hebben, zelfs zeer ernstige bijwerkingen, krijgen ze geen gratis hulp. Zelfs de meldingen van bijwerkingen zijn zeer zeldzaam. De gegevens van nadelige effecten die we op kranten kunnen lezen, worden gewoon onderschat.

We hebben dus een medische kwestie die een democratische kwestie is geworden. We moeten vandaag allemaal staan ​​voor de verdediging van de mensenrechten in Europa, we moeten het allemaal samen doen en we moeten het nu doen”, besloot ze.

Parlementslid Ivan Sinčić zei dat:

“Het is echt triest om te zien dat vrijheden, rechten en rechtsstaat in Europa vandaag in gevaar worden gebracht. Helaas kun je in sommige landen je baan niet behouden zonder Digitale Groenverklaring, kun je openbare gebouwen niet betreden zonder DGC, kun je geen winkel binnen zonder DGC”.

Hij beschreef het Digitale Groene Certificaat “als een vergunning om te verspreiden en te infecteren” die “een vals gevoel van veiligheid” geeft, omdat het de persoon niet beschermt tegen het krijgen of verspreiden van het virus.

De Digitale Groenestroomcertificaat “is volkomen onlogisch, niet wetenschappelijk en moet worden opgegeven”, voegde hij eraan toe.

Sinčić verklaarde ook letterlijk:

“Ik steun het personeel van het Europees Parlement volledig in hun functies. De standpunten van non-discriminatie, non-segregatie, de vrijheid om naar de werkplek te komen. Dit is hun werkplek samen met ons, de Europarlementariërs”.

“Mijn boodschap aan het personeel is simpel: je staat niet alleen en vecht voor je rechten! We vechten met je mee!”, besloot hij.

Europarlementariër Cristian Terhes citeerde uit artikel 46 van de oorspronkelijke verordening inzake digitale groene certificaten, waarin de wens van het Europees Parlement werd uiteengezet om de fundamentele mensenrechten te handhaven.

“Nou, als we nu kijken, een paar maanden nadat deze Groenverklaring in de Europese Unie is opgelegd, zien we precies het tegenovergestelde, dat al deze rechten die door deze verordening zouden worden beschermd, nu feitelijk worden geschonden. Mensen kunnen niet meer werken en leven onder de dreiging hun baan en bestaansmiddelen te verliezen als ze dit certificaat niet hebben. Is dit het type Europese Unie dat we willen bouwen, dat we willen accepteren?”, zei Terhes.

Honderden mensen die voor het Parlement werken, worden geconfronteerd met de dreiging “dat ze vroeg of laat, als ze deze Groenestroomcertificaat niet hebben, hun baan zullen verliezen. Maar ze hebben niets verkeerd gedaan. Dit is de absurde situatie. Dit is niet eerlijk jegens hen, het is niet eerlijk jegens de burgers van deze Unie en het is niet eerlijk jegens ons allemaal”. Om deze redenen “zijn we er voor u en zullen we voor u vechten”, concludeerde Terhes.

De standpunten die deze leden van het Europees Parlement publiekelijk naar voren hebben gebracht, ter verdediging van de grondrechten, ook van het personeel dat voor het Europees Parlement werkt, worden gedeeld door vele anderen, die zich zullen verenigen om een ​​actieve oppositie te voeren tegen de voortdurende aanvallen op de grondrechten die worden veroorzaakt door het misbruik van het Digitale covid-certificaat.

Op 28 oktober werd er een tweede persconferentie gehouden.

De ondertiteling is niet door ons gedaan maar het is goed te volgen:

Dit was de eerste persconferentie, een week eerder:

Bronnen:
https://truthcomestolight.com/members-of-the-european-parliament-denounce-the-abusive-green-pass/
https://www.europereloaded.com/members-of-eu-parliament-hold-press-conference-to-protest-eu-tyranny-video/


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
31 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
31
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x