Europarlementariër betrapt tijdens gangbang, terwijl u en ik maar één seksbuddy mogen hebben!!!!!

Terwijl we IN ONS EIGEN HUIS maar rond de kerstboom mogen plaatsnemen met zes man en bij gratie God’s een snelle wip kunnen maken met één uitverkoren persoon, heeft de Brusselse politie vrijdagavond een ‘seksfeest’ stilgelegd.

Belgen moeten leven met een mondkapje, avondklok en alcoholklok, maar in de kelder van een homobar werden 25 coked-up personen betrapt terwijl ze een ‘gangbanghielden.

De groep bestond voornamelijk uit EU-tuig.

Er was ook een Europarlementslid aanwezig, die zich in eerste instantie beriep op zijn onschendbaarheid.

In de Steenstraat, niet ver van het hoofdcommissariaat van de Brusselse politie, werden vrijdagavond 25 mannen betrapt op een seksfeest. Dat schrijft La Dernière Heure.

Op het feest werd bovendien onder andere een grote hoeveelheid drugs aangetroffen. Vele van de aanwezigen waren diplomaten. Ook was er een Europarlementslid aanwezig, genaamd Jòszef Szájer.

Deze meneer probeerde nog te ontsnappen via een bovenverdieping, maar kon in de kraag gevat worden. Hij beroept zich nu, zoals gezegd, op zijn immuniteit.

‘Alle’ aanwezigen krijgen een boete voor het overtreden van de coronamaatregelen.

Maar de politie liet de Europarlementariër, die ook nog eens geen identiteitskaart bij zich had, na een mondelinge waarschuwing zonder boete naar huis gaan. Sterker nog: hij werd naar huis gebracht door de politie.

UPDATE:

Joodse Hongaar József Szàjer bevestigt nu dat hij inderdaad aanwezig was op het feest. Hij ontkent echter nog steeds het gebruik van welke verdovende middelen dan ook:

‘In de Belgische pers wordt verslag uitgebracht over een privéfeest in Brussel afgelopen vrijdag. Ik was daar aanwezig’, zegt Szàjer in een mededeling.

‘Nadat de politie om mijn identiteit had gevraagd – omdat ik geen identiteitskaart op zak had – verklaarde ik dat ik Europees Parlementslid was. De politie handelde de zaak verder af, gaf mij een mondelinge waarschuwing en bracht me naar huis.’

Als excuus voerde de sodomiet aan dat hij het erg moeilijk heeft sinds de corona hoax is uitgebroken.

Daarom wilde hij zijn ‘goesting’ doen in een darkroom.

‘De dagelijkse politiek is al enige tijd een emotionele last op mijn schouders’ gaat hij verder terwijl hij duidelijk maakt dat hij zijn ontslag neemt.

Daarbij verontschuldigt hij zich bij zijn familie, collega’s en kiezers.

‘Ik vraag hen mijn misstap af te zetten tegen dertig jaar van toegewijd en hard werk. Deze misstap is strikt persoonlijk, ik ben de enige die er verantwoordelijkheid voor moet afleggen. Ik vraag iedereen om dit niet uit te breiden naar mijn thuisland of naar mijn politieke gemeenschap.’

József Szàjer vraagt dus om medelijden en gaat naar huis met een vette wachtgeldregeling.

bron

https://www.dhnet.be/actu/faits/lockdown-partouze-en-plein-centre-de-bruxelles-25-personnes-interpellees-dont-un-depute-qui-a-pris-la-fuite-5fc5295dd8ad585a45ad3f65

Update: België staat nog maar 0 – 1 knuffelcontact toe

Belgische minister: Blue Christmas in België staat al vast

We MOGEN nu van het RIVM één SEKSBUDDY kiezen.

In Antwerpen geldt vanaf woensdagavond een AVONDKLOK

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x