Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Europa op de knieën van angst! Kerstmarkten ontruimd.

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Europa staat stijf van de angst en iedereen in het dagelijks leven kijkt over zijn schouder en weet dat alles mogelijk is vandaag de dag.

Waar je nog geen 20 jaar geleden juist een veilig gevoel had op openbare plekken met veel mensen, zoals kerstmarkten en concerten, worden precies hier de Europeanen geterroriseerd door de hoge risico-groepen die we blijven binnenhalen en binnenhalen om er vervolgens diep voor te buigen.

Winkelstraten moeten permanent met grote blokken beton worden afgesloten tegen immigranten die plannen om met vrachtwagens over Europese burgers heen te rijden en zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Dit in vrijwel iedere gemeente in Europa.

Gezellig naar de Kerstmarkt met de kinderen en opa en oma? Alleen nog mogelijk met detectiepoortjes, betonblokken en zwaarbewapende politiebeveiliging.  En dan nog. Men vermoord je desnoods met de vuist, zoals afgelopen week in Augsburg.

https://commonsensetv.nl/brandweerman-gedood-door-7-jongeren-2-17-jarige-allochtonen-opgepakt/

De Kerstmarkt aan de Breitscheidplatz in Berlijn werd vanavond ontruimd wegens een mogelijke terroristische aanslag.

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn ter plekke twee mannen gearresteerd.

Volgens de NOS is de achtergrond niet bekend (bron). Dit is onjuist, zoals wel vaker bij NOS=Fake. Hun eigen bronnen maken meer dan duidelijk dat het om 2 Syriërs gaat. Daar bestaat geen enkele twijfel over. (bron)(bron)

De politie werd getipt over de aanwezigheid van twee Syriërs die met hun naam op de zwarte lijst van terreurverdachten staan.

Achteraf bleek het om een persoonsverwisseling te gaan, alhoewel één van de verdachten wel gelinkt kon worden aan een terroristische organisatie.

Drie jaar geleden vielen er elf doden door een terreur aanslag op diezelfde kerstmarkt in Duitsland. De herdenking hiervoor vond twee dagen geleden plaats.

Het tweetal gedroeg zich volgens de politie opvallend verdacht nabij het plein.

Zij zouden twee voorwerpen dichtbij de kerstmarkt hebben geplaatst.

Volgens de Berliner Zeitung zou het gaan om potentiële islamitische terroristen.

Volgens Bild wordt één van de twee in de Verenigde Staten gezocht voor ‘springstofdelicten’

Agenten waren uren bezig met een ‘sweeping’.

Zowel de kerstmarkt als de nabijgelegen Kaiser Wilhelm kerk, waar op dat moment een groot Bach kerstconcert plaatsvond, werden ontruimd.

Ook het Berliner-Zoo station werd stilgelegd voor treinverkeer.

Een kerstmarkt in de Franse kuststad Nice werd eveneens vandaag ontruimd.

Autoriteiten gingen over tot evacuatie nadat een mannelijke bezoeker had gedreigd dat hij de boel op zou blazen. Hij passeerde de bewaker met vaart en zaaide paniek. Het bleek om vals alarm te gaan.

“Niets verklaart waarom hij dergelijke opmerkingen maakte en al deze troep veroorzaakte. Hij is, tussen aanhalingstekens, een ‘normaal’ persoon, zonder strafblad.” aldus het Openbaar Ministerie.

3500 mensen werden geëvacueerd.(bron)

Burgemeester Christian Estrosi laat weten aan persbureau AFP dat de verdachte is gearresteerd.(bron)

 

 

 

 

 

 

 

Livestream Kerstmarkt:

We leven in een samenleving van angst, zelfhaat en terreur die we zelf hebben gecreëerd. Het aanpassen van onze manier van leven en onze tradities aan anderen en keiharde cijfers niet benoemen.

Doe je dat niet dan ben je een fascist en een racist. Je wordt gedwongen te assimileren in de naam van diversiteit en gelijkheid. Dit is het resultaat van het globalisme dat nog in zijn kinderschoenen staat.

Er is geen discussie over de waarheid. Dit is wat onze politici willen. De waarheid is dat globalisten één Europa willen met het waanidee dat de Islam zich aan zal passen en integreren. Te absurd voor woorden.

Het is een duidelijke politieke keuze die gemaakt wordt. Een keuze waar het overgrote deel van Nederland niet voor gekozen heeft. De enigen die dit nog kunnen stoppen zijn wij, de burgers.

Morgen bij CSTV zie je hoe Angela Merkel  laat zien hoe deze globalisten denken en werken in haar antwoord op de vraag of ze zich enigszins verantwoordelijk voelt voor de meer dan 800.000 misdaden gepleegd in 4 jaar tijd door immigranten in Duitsland.

Zonder steun. Geen CSTV.

 

 

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x