NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

EU zet framewerk op om ILLEGALEN LEGAAL de EU binnen te laten

“Zonder migranten wordt de EU alleen maar armer.”

“Zo lossen we ook het probleem van de mensensmokkelaars op!”

De migratie moet doorgaan vanwege de agenda van de globalisten. We zullen ARMER worden in de EU wanneer we geen migranten meer op zouden nemen. Dit is geen grap. Ylva Johansson, EU commissaris voor “Home Affairs” zegt dit. Zonder schaamte en in alle (gespeelde) ernst. (bron)

Maar men moet een vijand hebben om hun agenda er doorheen te kunnen drukken. Alleen deze loze opmerking overtuigt niemand.

Aangezien die er niet is, krijg je de publieke opinie ook niet achter je.

En dus gooien ze het maar weer op “extreem rechts”.

Ja mensen, al die extreem rechtse demonstraties, rellen, vechten en clashes met de politie. Al die migranten die aangevallen en vermoord worden. Ze zijn verschrikkelijk die rechts extremisten. Maar ook onzichtbaar. Want wij zien ze niet!

In Spanje wordt men, tijdens deze waanzinnige lockdown, al extreem rechts genoemd wanneer je het volkslied zingt en een Spaanse vlag ophangt door de media. (bron) Dit even terzijde.

Johansson vertelde tijdens een interview met de linkse denktank “Friends of Europe”: “Er zijn altijd rechtsextremisten, racisten en xenofoben die migranten willen omschrijven als abnormaal.”

“Maar dat is niet waar. Migranten zijn normaal. Migranten zijn hier en zijn hier generaties lang geweest. Ze zijn hier en ze zijn een gedeelte van ons.” (bron)

en ook: “De enige mensen die problemen hebben met migranten zijn extreem rechts.”

Bron:

Als mevrouw Johansson één keer met haar volle verstand naar alle nare lijstjes kijkt dan is het vooral abnormaal dat zij zelf niet tot de conclusie komt dat veel migranten inderdaad abnormaal zijn.

Zo abnormaal dat kinderen in haar eigen land (Zweden) meer kans hebben om op straat WEL beroofd te worden dan NIET door deze normale migranten. (zie artikel onderaan).

Eerst werkt mevrouw Johansson mee als politici om haar eigen land, Zweden, om zeep te helpen door de niet stoppende massa-immigratie te stimuleren en nu wil ze hetzelfde kunstje flikken bij de rest van de EU-lidstaten als commissaris van één of andere “Home affairs”. Wat het ook mag zijn. Geen Europeaan die voor dit mens gekozen heeft.

Deze mensen zijn levensgevaarlijk. Ze liet ook weten dat de EU bezig is met een migratiepact dat volgende zomer gepresenteerd zal worden. De EU wil een framewerk opzetten zodat ILLEGALE migranten LEGAAL de EU binnen mogen zodat ze geen smokkelaars hoeven te betalen.

“We need migration!”, zegt ze. “En we moeten dat ordelijk regelen!”

Wij moeten HEEL SNEL uit de EU!

De overgave van Zweden aan de Islam!

Interessant? Like en deel dit geluid! Reageer en hou het netjes en respectvol.

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
1
0
Laat jouw mening horen maar houdt het netjes!x
()
x