nl Nederlands

Europa klaar om €500 miljoen euro te sturen naar…Turkije

De Europese Unie spreekt mooie woorden uit en we zien via een aantal bronnen dat het bereid is om de Grieken te helpen (bron) (bron).

Maar qua daadkracht zien we hele andere oplossingen vanuit de Europese Unie komen. Dit kruipt weer bijna onzichtbaar door het nieuws achter de mooie woorden en toezeggingen van de Europese Unie.

Er gaat dus wat oproerpolitie en materiaal heen, waar ze niet onderuit kunnen maar groots brengen, maar men wil de corrupte dictator achter de schermen proberen te sussen met geld.

De EU chef Buitenlandse Zaken Josep Borrell zei afgelopen vrijdag in Zagreb dat de Europese Lidstaten (Nederland inclusief) bereid zijn om Turkije nóg meer geld te bieden, bovenop de 6 miljard euro die de EU lidstaten al hebben neergeteld in 2016.

De Europese Unie is dus bereid om nog eens een deal te maken met Turkije en 500 miljoen euro te sturen naar Ankara om de gemoederen zo te bedaren. Op deze manier probeert de EU deze migrantencrisis op te lossen. (bron) (bron) (bron)

De 500 miljoen euro die de EU wil neertellen is bedoeld om “vluchtelingeneducatie te bevorderen”, aldus Reuters (bron).

Goedpraterij van de EU over een dictator: “Turkije heeft een groot grensgebied, dat moeten we begrijpen.” maar…“We kunnen tegelijkertijd niet accepteren dat migranten gebruikt worden als een pressie-middel.” 

Dat laatste is dus wat er exact gebeurt. Wat een lege woorden. Erdogan lijkt het bedrag nog eens niet te accepteren ook. staat in alle bovenstaande bronnen.

Normaal kon de media het nog bedekken met een lading framing en fakenews. Genoeg mensen die er nog voor vallen, dat weten we. Wie wil er nou niet dat arme echte vluchtelingen met kinderen geholpen worden? Wij wel.

Maar nu staan er honderdduizenden aan de Europese poort, waarvan het allergrootste gedeelte agressieve moslims zijn die Allahu Akbar roepend Griekenland aanvallen. Allemaal samen in beeld. Dit zijn geen mensen die wij even gaan integreren in West-Europa.

Het zijn dezelfde mensen uit die streken waar er al miljoenen onnodig van zijn binnengehaald. En de gevolgen van die mensen zien we iedere dag. We kunnen er niets anders van maken. Nieuwsuur wel.

Het is triest voor de kinderen en vrouwen die in deze situatie zitten. Die zijn er. Maar ga daar de bevolking van Europa niet de schuld van geven. Die hebben genoeg gedaan en volgehouden. Het is het stupide beleid van de EU en individuele leiders in West-Europa.

Een journalist die dit probeert onder het tapijt te schuiven, kan op de plek des onheils in ieder geval rekenen op een rechtvaardige behandeling van de bevolking die de leugens van de media spuugzat zijn.

Extreem linkse journalist krijgt pak slaag op Lesbos

 

Tot nu toe lijkt Erdogan de touwtjes nog in handen te hebben. Laconiek reageerde hij gisteren toen hij terugkwam van Moskou: “Het Westen heeft meerdere gezichten. De EU heeft ons ook beloftes gemaakt. Ik weet niet of er enig resultaat komt uit onze gesprekken.” doelend op de ontmoeting met EU-leiders die morgen plaats gaat vinden in Brussel. (bron)

De koffie staat klaar voor Erdogan in Brussel. Wat ons betreft handelt Derk Jan Eppink het verder af.

Aanvullende bronnen:
https://ahvalnews.com/turkey-eu/eu-offer-additional-500-million-euros-refugees-turkey-sources

https://rmx.news/article/article/eu-to-help-greece-with-migrant-crisis-czechia-rejects-turkish-blackmail

https://www.novinite.com/articles/203488/The+EU+is+Preparing+another+%E2%82%AC+500+Million+Aid+for+Migrants+in+Turkey

https://voiceofeurope.com/2020/03/eu-to-fork-over-another-e500-million-to-the-turkish-regime-to-stop-migrants/

ZIE OOK:

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Paul picavet
Paul picavet
3 maanden geleden

Inderdaad pak deze kerel met vereende europese kracht aan. Wat doe je met kerels die mensen geizeld en als schild gebruiken. De schuld leggen bij de regering? heb ik tot nu toe nooit meegemaakt, tenzij bij gestoorde mensen. Of is dit weer een diplomatische zaak, zoals zij dat zo graag noemen. Of moeten de europese dictators inderdaad zwijgen omdat??? Zij bv inderdaad Turkije met de rug tegen de muur hebben gezet. Of zijn er inderdaad leugenachtige beloftes gemaakt aan Turlije??? In ieder geval is zijn handelswijze als Turkse leider/mens crimineel en onmenselijk. En de europeese reacties een bewijs van hun… Lees verder »

Arjaan
Arjaan
Zeer actieve CSTV´er
3 maanden geleden

Geld zat, of er geen corona crisis is dat miljarden gaat kosten ook voor landen die feitelijk bankroet zijn
Brussel, daar waar onzinnige lieden zuur verdiende centjes over de balk gooien en ook nog naar een dictator die binnenkort weer aanklopt, dacht ik gelijk al bij die miljarden deal van vrijgevig rode Angela M

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x