Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

EU bereikt voorlopige overeenkomst voor Covid19 test- en prikpaspoorten

EU bereikt voorlopige overeenkomst voor Covid19 test- en prikpaspoorten

Het Europees Parlement en de Raad hebben deze zomer een voorlopig akkoord bereikt over een digitaal covid19 certificaat om het vrije verkeer van toeristen tussen de 27 lidstaten van de EU te vergemakkelijken, meldt RTNews.

Het is een mooie manier om te melden dat er dus een akkoord is bereikt die het moeilijk tot onmogelijk maakt voor mensen die graag zelf willen weten wat ze in hun lichaam laten spuiten en wat niet om te reizen.

In het document zal te zien zijn of mensen zijn ingeënt tegen het virus en of ze onlangs negatief hebben getest of hersteld zijn van een infectie, aldus wetgevers gisteren.

Alle EU-landen zullen het paspoort accepteren, dat 12 maanden geldig is, hoewel het volgens een verklaring van het Europees Parlement geen voorwaarde is voor vrij verkeer.

Volgens de plannen mogen de lidstaten geen aanvullende reismaatregelen zoals quarantaines opleggen “tenzij ze noodzakelijk en evenredig zijn om de volksgezondheid te beschermen”, aldus de wetgevers.

“Alle lidstaten moeten door de EU goedgekeurde vaccins onder het schema accepteren, terwijl het aan elk land is om reizigers toe te staan ​​die zijn gevaccineerd met prikken die nog niet zijn goedgekeurd door de regulerende instantie voor geneesmiddelen van het blok, zoals het Russische Sputnik V-vaccin.”

Als onderdeel van de plannen heeft de Europese Commissie beloofd om ten minste € 100 miljoen ($ 122 miljoen) beschikbaar te stellen, zodat “betaalbare en toegankelijke tests” op grotere schaal beschikbaar komen. We hebben het over de niet werkende PCR-tests. (bron)

“Dit is een belangrijke stap om het vrije verkeer van de EU zo veilig mogelijk te hervatten en tegelijkertijd duidelijkheid en zekerheid te bieden aan onze burgers”, aldus Stella Kyriakides, commissaris voor gezondheid.

Ja Stella, je volgende stap is richting een hekje in een mooi ingericht tribunaal. Wacht maar…

Niet EU-landen

Sommige niet-EU-landen hebben hun eigen Covid-19-reisdocumentatie gelanceerd, waaronder Israël, dat een Green Pass uitrolt waarmee haar burgers theaters, sportevenementen en sportscholen kunnen bijwonen.

Ondertussen kunnen mensen die willen reizen in Engeland aantonen dat ze beide vaccindoses hebben ontvangen via een app van de National Health Service (NHS).

Bron:
https://www.rt.com/news/524374-eu-agrees-covid-travel-passport-plans/

In elke vrije samenleving zouden we in staat moeten zijn om vragen te stellen en onze eigen keuzes te maken over het al dan niet ontvangen van medische behandeling. Maar iedereen die vragen stelt, wordt automatisch bestempeld als ‘anti-wetenschap’. Het idee dat er maar één wetenschappelijke doctrine moet worden gevolgd, is op zichzelf eigenlijk anti-wetenschappelijk, maar goed.

We zijn heel benieuwd hoe dit allemaal gaat aflopen. Wanneer je Amerika volgt, het land van de vaccins, dan komt uit behoorlijk wat verschillende onderzoeken naar boven dat ruim een kwart zich absoluut niet zal laten vaccineren en we zien het eerder oplopen dan dalen. Onder Republikeinen geeft zelfs ruim 50% aan zich niet te laten inspuiten. En er wordt geschat dat dat percentage in Europa nog een stukje hoger ligt. (bron) (bron) (bron)

Houd uw rug recht. Het is zo makkelijk om dit op te schrijven maar voor bepaalde mensen, om verschillende redenen, kan het weigeren soms bijna onmogelijk gemaakt worden in verband met familieomstandigheden of vanwege een carrière. Maar je hebt, zolang niemand die spuit er gedwongen in ramt, altijd een keuze en de consequenties die zal men moeten aanvaarden en afwegen tegen de consequenties van het toegeven aan iets dat onwettelijk, schadelijk en onomkeerbaar is.

Het recht zal zegevieren.

Tot slot: Het blijft het lastig schrijven over vaccinaties terwijl deze injecties geen vaccins zijn. Hetzelfde geldt voor bepaalde (officiële) cijfers die benoemd worden terwijl we weten dat de PCR waardeloos is en die cijfers juist daarop gebaseerd zijn. Schrijven over corona is voor velen inmiddels ook al geruime tijd hetzelfde als schrijven over Sinterklaas. Maar je wilt ook nieuws brengen én er komen altijd weer nieuwe lezers bij. Zolang we ons daar maar bewust van zijn dan begrijpen we elkaar allemaal wel.

En anders gewoon weer even dit prachtige drieluik teruglezen van Vrij Mens.

Vaccinatie? Het virus bestaat niet! (I)

 

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
7 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
7
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x