NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Erdogan noemt Europeanen Fascisten maar verspreidt zelf nepnieuws

Recep Tayyip Erdogan noemt vanuit Ankara de Grieken, en andere Europeanen die geen migranten willen fascisten.

Wie gaat deze man een toontje lager laten zingen? De EU in ieder geval niet. Het lijkt er op dat er alleen landen individueel opstaan om te helpen deze dictator tegen te gaan en de grenzen te beschermen.

We meldden afgelopen week al dat de reactie na het bezoek van Erdogan aan Brussel, en de zogenaamde maatregelen en uitspraken van de Europese Unie een farce was. Loze lege woorden om proberen te verhullen dat er helemaal niets uit is gekomen en Erdogan de touwtjes  gewoon in handen heeft. (bron)

Ze kunnen niets anders vanwege hun globalistische ideologie, zo lijkt het. Er mag geen migrant aangeraakt worden en stel dat er een dode migrant valt door toedoen van de EU?

“Griekenland is een slecht land, dat migranten uitkleedt tot op hun onderbroek, zomaar hun geld en paspoort afneemt en mensen in elkaar slaat om ze daarna terug te sturen!”

Dit blijkt een grote leugen volgens deze Tweet:

https://twitter.com/akrokentrwos/status/1235945899513262080

We zien nou ook niet de Grieken de kleding van migranten uittrekken. Ze houden ze juist zo ver mogelijk van de grens af.

“Niemand staat op tegen Griekenland.”.”

“Wat Griekenland doet is tegen de mensenrechten. Griekenland moet gecorrigeerd worden. Zij begaan misdaden tegen de mensheid.”

“Wij, Turkije, werken er dag en nacht aan om anderhalf miljoen vluchtelingen uit Idlib op te vangen, maar Europa wil nog niet eens een paar honderdduizend migranten binnen laten?”

“Die mensen die hun democratie en mensenrechten niet laten gelden, voor niemand van de migranten, zijn klinkklare fascisten.”

Wie gaat deze man wel een toontje lager laten zingen?

Lees ook:

Erdogan lacht Brussel weg en blijft dreigen

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Hakvandetak

Beste Nederlanders met een Turks achtergrond, Gefeliciteerd met jullie benoeming door Erdogan, de president van Turkije, als fascisten.
Jullie zijn, volgens eigen zeggen, Nederlanders, dus ook Europeanen. Erdogan heeft alle Europeanen fascisten genoemd, dus zijn jullie ook fascisten.
Wen eraan.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x