NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Erdogan lacht Brussel weg en blijft dreigen

Zoals we eerder al meldden, zijn de onderhandelingen tussen Erdogan en de Europese Unie mislukt.

De mooie woorden voor de bühne en voor de pers zijn een rookgordijn. Er gebeurt niets. De dictator heeft de touwtjes in handen. Erdogan nam niet eens de moeite een persconferentie na afloop te geven. Alle mooie woorden die de EU uitsprak na de ontmoeting zijn leugens. Er is geen enkele overeenkomst gesloten.

Zie dit artikel over het bezoek van de dictator aan Brussel:

Erdogan bezoekt Brussel: “Turkije dringt aan op onmiddellijke STEUN van de EU!”

Erdogan kwam naar Brussel. At een heerlijke maaltijd en smeerde hem na 2 uur weer. Ook de afspraak om een persconferentie te geven na afloop, lapte Erdogan aan zijn laars.

Terwijl de EU de indruk wil geven dat het “een goede stap is naar een politieke oplossing en samenwerking.” en meer van die dooddoeners, zei Erdogan, direct na zijn terugkomst uit Brussel, nogmaals dat de Grieken beter de grenzen open kunnen gooien. “Dit is mijn voorstel aan Griekenland! Laat ze toch lekker naar andere landen doortrekken!” (bron)

Dit riep hij ook al in de week voor het bezoek aan Brussel.

Von der Leyen stond een verhaal uit haar duim te zuigen. Von der Leyen liegt de Europese burgers en pers voor.

Maar goed, we hebben dat mens niet gekozen, we hebben niets met die globalisten en het zal ons worst zijn. Wie voelt zich nou verbonden met ene Ursula von der Leyen? Niemand in Nederland en niemand in andere landen.

Het enige wat we weten van deze ondemocratisch gekozen leider is dat ze een feminazi is die hevig pleit voor vrouwenquota, in plaats van gezond verstand te gebruiken en te erkennen dat vrouwen zelf gemiddeld vaak geen topfunctie ambiëren.

Ook staat ze voor 100% achter die absurde Green Deal van klimaat-dictator Frans Timmermans en juicht ze de immigratie toe. We weten dus EXACT wat we van de EU kunnen verwachten.

Dus wat kunnen wij van haar verwachten? Niets! Niets in het belang van de Europese bevolking. Alles in het belang van het globalisme, dat wel!

Terwijl heel veel EU-leiders Turkije hebben beschuldigd van chantage, het zijn loze woorden. Er wordt niet aan gedaan.

De enige landen die echt opkomen voor hun bevolking en ook nog eens bereid zijn de EU te beschermen van deze invasie, zijn de Oost Europese landen zoals Polen, Tsjechië, Hongarije, Bulgarije en Kroatië.

Ook Oostenrijk heeft fysieke hulp toegezegd. 

Erdogan weigert in ieder geval nog steeds om de grenzen van Turkije te sluiten. (bron)

Wat zou het er anders uit hebben gezien, waren alle landen soeverein geweest met sterke leiders. Of een EU met sterke leiders, maar alleen die zin al klinkt als een grap.

NEXIT!

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x