HELP HET PLATFORM MEE GROEIEN

nl Nederlands

Erdogan helpt Jihadisten illegaal aan Duitse tanks

De Turkse regering van Erdogan heeft door Duitsland gefabriceerde Leopard II tanks aan een groep Jihadisten gegeven die vechten in Noord-Oost Syrië.

Hoeveel tanks de Turkse militairen exact hebben vervoerd naar de rebellen is niet duidelijk maar Erdogan heeft hiermee wel de Duitse verkoopvoorwaarden geschonden. Turkije zou volgens de overeenkomst de end-user zijn.

De Jihadistische rebellen noemen zichzelf het Syrische Nationale Leger (SNA) terwijl het bestaat uit radicale Islamisten die zijn beschuldigd vanwege oorlogsmisdaden(bron)

Kampfpanzer Leopard 2 A5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er wordt gezegd dat de tanks al zijn gebruikt door de Jihadisten tegen de Syrische Democratische Strijdkrachten (SDF) die worden gesteund door de Duitsers en de Amerikanen. (bron)

Bild schrijft:

“Sinds 2016 heeft het Turkse leger de Duitse Leopard II tanks gebruikt in de Syrische oorlog maar na onderzoek blijkt dat ze de tanks doorgeven aan Syrische rebellen. Illegaal!”

Hamsa Birakdar, een woordvoerder van de door Turkije gesteunde Islamisten van de SNA, bevestigde aan de Duitse krant dat de geavanceerde tanks allang in gebruik zijn.

“Turkije voorziet ons van wapens, inclusief tanks.”

“We hebben 3 zwaar gepantserde voertuigen en troepentransport voertuigen gekregen en de SNA is er op getraind hoe de Leopard II tanks te gebruiken.”

Een paar weken geleden publiceerde de SNA een video die laat zien hoe een Leopard II tank het vuur opent op een Syrisch dorpje in het noorden van het land.

De Duitser Thomas Linder, een defensie expert van de Groenen, heeft bevestigd dat er geen enkele twijfel mogelijk is over de echtheid van de video. Hij heeft de Turkse regering opgeroepen direct te reageren en zich te verantwoorden.

“Er komen serieuze consequenties voor Turkije vanwege het doorgeven van de tanks aan de rebellen.” aldus Linder.

“Iedereen die zulke overeenkomsten schendt zullen geen Duitse wapens meer ontvangen. Internationale wetten wordt hier geschonden.”

Voor een uitgebreid artikel over deze kwestie ga naar:
Stop De Bankiers website

Steun CommonSenseTV

 

 

 

 

 

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kareltje

Erdogan lacht zich rot. Die doet toch gewoon waar die zin in heeft.
En o wat is die nu bang voor Duitsland.

Jullie krijgen nooit meer tanks en wapens van ons. Stoute Erdogan

Pascal D.

Zijn waarschijnlijk de nederlandse verkochte tanks! Zijn ook nog eens de meest vernufte van allemaal want NL heeft de duitse tanks verbouwd tot de meest moderne van Europa, tot frankrijk met hun Leclerc kwam 😉

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x