NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Erdogan deporteert 11 Franse IS-strijders na ruzie met Macron

Turkije heeft 11 IS-strijders met de Franse nationaliteit gedeporteerd naar Frankrijk.

Emmanuel Macron beschuldigde Ankara van het samenwerken met de Islamitische Staat. Erdogan stuurde als antwoord direct 11 Franse IS-strijders naar Frankrijk.(bron)

Erdogan waarschuwt de West-Europese regeringen nogmaals dat Turkije niet verantwoordelijk zal zijn voor de buitenlandse terroristen die in Turkije zijn opgevangen.

“Of ze nou vast komen te zitten bij jullie grenzen of niet. Of jullie ze opnemen of niet. Het zal mij een zorg zijn. Regel jullie eigen problemen maar. Wij deporteren ze” aldus Erdogan. (bron)

Er wordt geschat dat er nog tussen de 400 en 500 mensen met de Franse nationaliteit in het bezette gebied van Noord-Syrië gevangen zitten. 60 daarvan zijn IS-strijders.

 

 

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
1 Reactie
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Kareltje

Tis nu echt niet meer grappig Ik hou mijn taalgebruik zo netjes maar deze situatie moet eens stoppen want zelfs de meest vredelievende mensen worden bijna verandert in hatende mensen en dat alles lokken ze doel bewust uit. O wat zijn we toch goed voor de wereld en wat geven we onze kinderen een mooie wereld. Het enige wat jullie aan het doen zijn onze kinderen mentaal en fysiek verminken en laten opgroeien in een wereld vol met haat geweld en oorlog. En jullie zelfvoldane narcistische zakkenvullers gaan er nog maar even weer rustig bij zitten te lachen om te… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x