Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Erdogan deporteert 11 Franse IS-strijders na ruzie met Macron

Turkije heeft 11 IS-strijders met de Franse nationaliteit gedeporteerd naar Frankrijk.

Emmanuel Macron beschuldigde Ankara van het samenwerken met de Islamitische Staat. Erdogan stuurde als antwoord direct 11 Franse IS-strijders naar Frankrijk.(bron)

Erdogan waarschuwt de West-Europese regeringen nogmaals dat Turkije niet verantwoordelijk zal zijn voor de buitenlandse terroristen die in Turkije zijn opgevangen.

“Of ze nou vast komen te zitten bij jullie grenzen of niet. Of jullie ze opnemen of niet. Het zal mij een zorg zijn. Regel jullie eigen problemen maar. Wij deporteren ze” aldus Erdogan. (bron)

Er wordt geschat dat er nog tussen de 400 en 500 mensen met de Franse nationaliteit in het bezette gebied van Noord-Syrië gevangen zitten. 60 daarvan zijn IS-strijders.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

1
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Kareltje
Lid
Kareltje

Tis nu echt niet meer grappig Ik hou mijn taalgebruik zo netjes maar deze situatie moet eens stoppen want zelfs de meest vredelievende mensen worden bijna verandert in hatende mensen en dat alles lokken ze doel bewust uit. O wat zijn we toch goed voor de wereld en wat geven we onze kinderen een mooie wereld. Het enige wat jullie aan het doen zijn onze kinderen mentaal en fysiek verminken en laten opgroeien in een wereld vol met haat geweld en oorlog. En jullie zelfvoldane narcistische zakkenvullers gaan er nog maar even weer rustig bij zitten te lachen om te… Lees verder »

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.
%d bloggers liken dit: