CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Erdogan chanteert Europa met 3.6 miljoen vluchtelingen

President Erdogan van Turkije vertelde in een toespraak voor zijn AK partij,  dat hij de Syrische vluchtelingen die in zijn land verblijven, naar Europa gaat sturen.

Letterlijk:
“Hey EU, wakker worden. Ik zeg het nog een keer: Als je onze operatie probeert te framen  tot een invasie dat is onze taak simpel. We openen de deuren en sturen 3.6 miljoen immigranten jullie kant op!” 

Dit dreigement is het gevolg van de internationale kritiek op Turkije vanwege het binnenvallen van het noorden van Syrië gisteren. Erdogan claimt dat er door luchtaanvallen en beschietingen van de kant van Turkije al 109 Koerdische strijders zijn omgebracht. Men zou gericht hebben op 181 verschillende doelwitten.

Erdogan spreekt van Operatie Vredeslente die nodig is om de territoriale integriteit van Syrië te herstellen door de Koerden gezag in die regio te bestrijden.

Recep Tayyip Erdoğan & Jean-Claude Juncker

Erdogan hekelt niet alleen Europa maar is ook woest op  Saoedi-Arabië . “Wie heeft Jemen in de huidige staat gebracht?”, doelend op de burgeroorlog in dat land waar de coalitie in meevecht.

Reuters
Independent
Telegraph

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven