NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Er is niemand doodgegaan aan het coronavirus

Het is ons wel eens door het hoofd geschoten…

De tests die, zelfs voor een leek, nogal dubieus zijn wanneer je je er wat verder in verdiept.

Het gesjoemel overal met de cijfers waar je niet onderuit kunt dat dat op grote schaal is gebeurd.. Mensen die geld kregen hun overleden geliefde of familie als Coronadode te laten registreren en ook artsen die onder zware druk staan dit te doen.

Autopsies die niet mogen worden uitgevoerd. Artsen die worden bedreigd met het verliezen van hun baan wanneer ze een andere versie vertellen dan het “officiële” verhaal.

Maar het officiële verhaal is toch wel de meest irrationele en ongeloofwaardige theorie van alle theorieën en alle maatregelen zorgen voor extra doden. VEEL extra doden!

De media, de WHO en politici die nu gaan proberen burgers wederom in de lockdown te zetten door van goed nieuws, slecht nieuws te maken. Namelijk het schermen met positief getesten (die men het liefst besmette mensen noemt, lekker eng met die mondkapjes).

Dit terwijl de champagne open zou moeten omdat de mortality-rate daalt wanneer je veel positief test. Maar dat de regering arrogant en zeker genoeg is van zichzelf dat men er tóch weer in zal trappen, zet men “teststraten” op om je even op Corona te laten testen.

Hadden we u dit in januari verteld dan had iedereen ons voor gek uit gemaakt. Nu ga je tegen dit belachelijke verhaal in, en word je weer voor gek uitgemaakt.

Bestaat het wel?

Soms flitst er dan door je hoofd heen…Bestaat dat hele COVID19 virus wel op de manier hoe het ons wordt voorgeschoteld?

Wanneer je cijfers (per land) gaat ontleden… Dan kom je toch echt tot de conclusie dat er maar weinig mensen aan COVID19 zijn overleden. En, met alle respect, vrijwel alleen maar hoogbejaarden

De ontleding van de cijfers in Nederland laten zien dat er vrijwel geen directe COVID-doden zijn gevallen. Deze som hebben we al tig opgeschreven en onderbouwd. Maar je komt er niet onderuit.

6.500 doden. Gemiddeld (heel belangrijk) 82 jaar. 90% tot 98.2% (dat zijn de cijfers die verschijnen bij de WHO en in de media) had een achterliggende aandoening.

Wanneer die 98.2% klopt, dan spreken we over nog geen 60 doden. Laten we van het ALLERERGSTE uitgaan, namelijk de 10%, dan hebben we het over 650 directe coronadoden in Nederland.

We worden niet tegengesproken, de berekening klopt en NIEMAND die dit in de Tweede Kamer, laat staan in de MSM, benoemt. .

De chaos waar we in gestort zijn en alles wat we verliezen is voor niets geweest. In ieder geval niet om mensen het leven te redden. Deze hele operatie heeft ontzettend veel levens, bedrijven, ziektes, zeer ernstige nasleep en een economische ramp veroorzaakt. Zoiets laat je niet gebeuren voor 650 bejaarde coronadoden. Laat staan voor 60. Op dik 17 miljoen mensen.

Dr. Stoian Alexov

Dan is het wel interessant om te lezen wanneer een arts concludeert dat er NIEMAND aan corona is gestorven wereldwijd.

Dat deed Dr. Stoian Alexov, voorzitter van de Bulgarian Pathology Association

Eerst ga je even checken of de man bestaat en inderdaad de afgevaardigde voorzitter is uit Bulgarije. En ja! Het is inderdaad de afgevaardigde.

De Europese Vereniging voor pathologie kondigt de afgevaardigden per land zo aan:

“Aangezien een van de belangrijkste doelen van het ESP is om een ​​professioneel platform te bieden voor de verdere ontwikkeling van de Pathologie-praktijk in Europa, is het niet meer dan normaal dat het ESP nauw samenwerkt met de nationale verenigingen in Europa. Dit is geformaliseerd in de Adviesraad, die is samengesteld uit één vertegenwoordiger van elke National Society of pathology aangesloten bij ESP. De Adviesraad geeft de Raad en de ESP-voorzitter uitgenodigd en ongevraagd advies. De Raad van Advies komt tweemaal per jaar bijeen, eenmaal tijdens het jaarlijkse congres en eenmaal op kantoor in Brussel. “

En hij staat er tussen als voorzitter van de Bulgaarse Pathologie Associatie. (Bron)

 

Off Guardian deed hier o.a. verlag van, en we vertaalden en citeren:

Vaccin tegen het virus maken is onmogelijk

Een spraakmakende Europese patholoog meldt dat hij en zijn collega’s in heel Europa geen enkel bewijs hebben gevonden voor sterfgevallen als gevolg van het nieuwe coronavirus op dat continent.

Dr. Stoian Alexov noemde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een “criminele medische organisatie” voor het creëren van wereldwijde angst en chaos zonder objectief verifieerbaar bewijs te leveren voor een pandemie.

Een andere verbluffende onthulling van de voorzitter van de Bulgarian Pathology Association (BPA), dr. Alexov, is dat hij gelooft dat het momenteel “onmogelijk” is om een ​​vaccin tegen het virus te maken.

Hij onthulde ook dat Europese pathologen geen antilichamen hebben geïdentificeerd die specifiek zijn voor SARS-CoV-2 .

Deze verbluffende verklaringen roepen grote vragen op, waaronder de beweringen van ambtenaren en wetenschappers met betrekking tot de vele vaccins die ze over de hele wereld naar klinische proeven haasten.

Ze werpen ook twijfel op over de waarheidsgetrouwheid van beweringen over de ontdekking van anti-nieuwe-coronavirus-antilichamen (die beginnen te worden gebruikt voor de behandeling van patiënten ).

Nieuwe coronavirus-specifieke antilichamen zouden de basis zijn voor de dure serologische testkits die in veel landen worden gebruikt (waarvan sommige onaanvaardbaar onnauwkeurig blijken te zijn ).

En ze zijn naar verluidt de sleutel tot de immuniteitscertificaten die door Bill Gates worden begeerd en die op het punt staan wijdverspreid te worden gebruikt – in de vorm van de COVI-PASS – in 15 landen, waaronder het VK, de VS en Canada.

Dr. Alexov maakte zijn overweldigende observaties in een video-interview waarin de consensus van de deelnemers aan een webinar van 8 mei 2020, European Society of Pathology (ESP) over COVID-19 werd samengevat .

Het video-interview van 13 mei van Dr. Alexov werd geleid door Dr. Stoycho Katsarov , voorzitter van het Centrum voor de bescherming van de rechten van de burger in Sofia en een voormalig Bulgaars onderminister van Volksgezondheid. De video staat op de website van de BPA , die ook enkele van de belangrijkste punten van Dr. Alexov belicht.

We vroegen een Bulgaarse moedertaalspreker met een wetenschappelijke achtergrond om het video-interview in het Engels te vertalen. Vervolgens hebben we haar vertaling getranscribeerd. De video is hier en ons Engelse transcript is hier .

Een van de belangrijkste bombshells die Dr. Alexov liet vallen, is dat de leiders van het ESP-webinar van 8 mei zeiden dat er geen nieuwe coronavirus-specifieke antilichamen zijn gevonden .

Het lichaam vormt antilichamen die specifiek zijn voor ziekteverwekkers die het tegenkomt . Deze specifieke antilichamen staan ​​bekend als monoklonale antilichamen en zijn een belangrijk hulpmiddel in de pathologie. Dit wordt gedaan via immunohistochemie , waarbij antilichamen worden gelabeld met kleuren en vervolgens de biopsie- of autopsieweefselschuiven ermee worden bekleed. Nadat ze de antilichamen de tijd hebben gegeven om zich te binden aan de ziekteverwekkers waarvoor ze specifiek zijn, kunnen de pathologen de dia’s onder een microscoop bekijken en de specifieke plaatsen zien waar de gekleurde antilichamen – en dus de ziekteverwekkers waaraan ze gebonden zijn – zich bevinden.

Daarom kunnen pathologen, bij gebrek aan monoklonale antilichamen tegen het nieuwe coronavirus, niet verifiëren of SARS-CoV-2 in het lichaam aanwezig is, of dat de daaraan toegekende ziekten en sterfgevallen inderdaad door het virus zijn veroorzaakt in plaats van door iets anders.

Complottheoreticus?

Het zou gemakkelijk zijn om Dr. Alexov af te doen als de zoveelste ‘complottheoreticus’. Veel mensen geloven immers dat ze tegenwoordig overal zijn en gevaarlijke informatie verspreiden over COVID-19 en andere problemen.

Bovendien was weinig van wat Dr. Alexov beweert de consensus van het webinar van 8 mei in de openbaar zichtbare delen van de procedure.

Maar onthoud dat klokkenluiders vaak op zichzelf staan ​​omdat de overgrote meerderheid van de mensen bang is om zich publiekelijk uit te spreken.

Dr. Alexov heeft ook een onweerlegbare reputatie en reputatie. Hij is al 30 jaar arts. Hij is voorzitter van de BPA , lid van de ESP-adviesraad en hoofd van de afdeling histopathologie van het Oncology Hospital in de Bulgaarse hoofdstad Sofia.

Bovendien is er andere steun voor wat Dr. Alexov zegt.

De directeur van het Institute of Forensic Medicine van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf in Duitsland zei bijvoorbeeld in media-interviews dat er een opvallend gebrek aan solide bewijs is voor de dodelijkheid van COVID-19.

“COVID-19 is alleen in uitzonderlijke gevallen een dodelijke ziekte, maar in de meeste gevallen is het een overwegend onschadelijke virale infectie”, vertelde Dr. Klaus Püschel in april aan een Duitse krant . In een ander interview toevoegen :

“In nogal wat gevallen hebben we ook ontdekt dat de huidige corona-infectie niets te maken heeft met de fatale afloop omdat er andere doodsoorzaken aanwezig zijn , bijvoorbeeld een hersenbloeding of een hartaanval […] [COVID-19 is ] niet bijzonder gevaarlijke virale ziekte […] Alle speculatie over individuele sterfgevallen die niet deskundig zijn onderzocht, voedt alleen maar angst. ”

Ook documenteerden een van ons (Rosemary) en een andere journalist, Amory Devereux, in een Off-Guardian-artikel van 9 juni dat het nieuwe coronavirus de postulaten van Koch niet heeft vervuld.

Deze postulaten zijn wetenschappelijke stappen die worden gebruikt om te bewijzen of een virus bestaat en een één-op-één-relatie heeft met een specifieke ziekte. We toonden aan dat tot nu toe niemand heeft bewezen dat SARS-CoV-2 een discrete ziekte veroorzaakt die overeenkomt met de kenmerken van alle mensen die ogenschijnlijk stierven aan COVID-19. Het virus is ook niet geïsoleerd, gereproduceerd en vervolgens is aangetoond dat het deze afzonderlijke ziekte veroorzaakt.

Bovendien voegden in een Off-Guardian-artikel van 27 juni nog twee journalisten, Torsten Engelbrecht en Konstantin Demeter, toe aan het bewijs dat “het bestaan ​​van SARS-CoV-2-RNA gebaseerd is op geloof, niet op feit.”

Het paar bevestigde ook “er is geen wetenschappelijk bewijs dat die RNA-sequenties [waarvan wordt aangenomen dat ze overeenkomen met die van het nieuwe coronavirus] de veroorzaker zijn van wat COVID-19 wordt genoemd.”

Dr. Alexov verklaarde in het interview van 13 mei dat: “de belangrijkste conclusie [van degenen onder ons die deelnamen aan het webinar van 8 mei] was dat de autopsies die in Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en Zweden zijn uitgevoerd, niet aantonen dat het virus dodelijk is. “

en:

“Wat alle pathologen zeiden, is dat er niemand is overleden aan het coronavirus. Ik herhaal dat: niemand is gestorven aan het coronavirus.”

WHO creëert wereldwijde chaos, zonder echte feiten achter wat ze zeggen. Het is een criminele organisatie

Tedros, de voorzitter van de WHO. “Een criminele organisatie!”

 

Dr. Alexov merkte ook op dat er geen autopsies zijn dat iemand die geacht werd besmet te zijn met het nieuwe coronavirus, alleen stierf door een ontstekingsreactie veroorzaakt door het virus (die zich voordoet als interstitiële pneumonie) in plaats van door andere potentieel dodelijke ziekten.

Een andere openbaring van hem is dat: ‘We moeten precies zien hoe de wet omgaat met immunisatie en dat vaccin waar we het allemaal over hebben, want ik weet zeker dat het [momenteel] niet mogelijk is om een ​​vaccin tegen COVID te maken. Ik weet niet zeker wat Bill Gates precies met zijn laboratoria doet – is het echt een vaccin dat hij produceert of iets anders?”

Zoals hierboven aangegeven, suggereert het onvermogen om monoklonale antilichamen voor het virus te identificeren dat er geen basis is voor het wereldwijd uitrollen van vaccins, serologische tests en immuniteitscertificaten tegen ongekende snelheid en kosten. In feite is er geen solide bewijs dat het virus bestaat.

Dr. Alexov maakte nog belangrijkere punten. Hij merkte bijvoorbeeld op dat, in tegenstelling tot de seizoensgriep, niet is bewezen dat SARS-CoV-2 jongeren doodt:

[Met de griep] kunnen we één virus vinden dat ervoor kan zorgen dat een jongere sterft zonder dat er een andere ziekte aanwezig is […] Met andere woorden, de coronavirusinfectie is een infectie die niet tot de dood leidt. En de griep kan tot de dood leiden. ‘

(Er zijn meldingen geweest van ernstige ziekten zoals een Kawasaki-achtige ziekte en beroerte bij jonge mensen waarvan werd aangenomen dat ze een nieuwe coronavirusinfectie hadden. De meeste gepubliceerde artikelen over deze gevallen zijn echter erg kort en bevatten slechts één of slechts een een handjevol patiënten. Bovendien merken commentatoren op de artikelen op dat het onmogelijk is om de rol van het virus te bepalen omdat de auteurs van de artikelen niet of onvoldoende controle hebben op verstorende factoren. Het is zeer waarschijnlijk dat de dood van kinderen wordt toegeschreven aan COVID-19 zijn in feite het gevolg van meervoudig orgaanfalen als gevolg van de combinatie van de medicijncocktail en ventilatie waaraan deze kinderen worden blootgesteld.)

Dr. Alexov stelde daarom dat: “de WHO creëert wereldwijde chaos, zonder echte feiten achter wat ze zeggen. “

Een van de talloze manieren waarop de WHO die chaos creëert, is door bijna alle autopsies van mensen die geacht worden te zijn overleden aan COVID-19 te verbieden. Dientengevolge, meldde Dr. Alexov, waren er op 13 mei in Bulgarije slechts drie van dergelijke autopsies uitgevoerd.

Ook dicteert de WHO dat iedereen die zegt besmet te zijn met het nieuwe coronavirus dat vervolgens sterft, de dood moet worden toegeschreven aan COVID-19 .

“Dat is nogal stressvol voor ons, en voor mij in het bijzonder, omdat we protocollen en procedures hebben die we moeten gebruiken,” vertelde hij Dr. Katsarov“… En een andere patholoog over 100 jaar zal zeggen: ‘Hé, die pathologen wisten niet wat ze deden [toen ze zeiden dat de doodsoorzaak COVID-19 was]!’ We moeten dus heel strikt zijn met onze diagnoses, omdat ze kunnen worden bewezen [of weerlegd] en ze later opnieuw kunnen worden gecontroleerd. ”

Hij onthulde dat pathologen in verschillende landen in Europa, maar ook in China, Australië en Canada, zich sterk verzetten tegen de druk op hen om alleen sterfgevallen toe te schrijven aan COVID-19:

“Ik ben erg verdrietig dat we de instructies van de [WHO] moeten volgen zonder er zelfs maar aan te denken. Maar in Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland beginnen ze te denken dat we de WHO niet zo strikt moeten volgen, en [in plaats daarvan] wanneer we de doodsoorzaak schrijven, zouden we een pathologie [resultaten] moeten hebben om dat te ondersteunen ] en we moeten het protocol volgen. [Dat komt omdat] als we iets zeggen, we het moeten kunnen bewijzen. “

(Hij voegde eraan toe dat autopsies de theorie hadden kunnen bevestigen of weerleggen dat veel van de mensen die geacht werden te zijn overleden aan COVID-19 in Italië, eerder het H1N1-griepvaccin hadden gekregen. Omdat, zoals hij opmerkte, het vaccin het immuunsysteem van volwassenen onderdrukt en daarom hebben ze mogelijk een belangrijke bijdrage geleverd aan hun dood door ze veel vatbaarder te maken voor infecties.)

Drs. Alexov en Katsarov waren het erover eens dat nog een ander aspect van de door de WHO veroorzaakte chaos en de fatale gevolgen ervan is dat veel mensen binnenkort zullen sterven aan ziekten zoals kanker, omdat de lockdowns, gecombineerd met het leegmaken van ziekenhuizen (ogenschijnlijk om plaats te maken voor COVID-19 patiënten), stopte alles behalve de meest dringende procedures en behandelingen.

Ze merkten ook op dat deze ziekten verergeren door de angst en chaos rond COVID-19.

“We weten dat stress het immuunsysteem aanzienlijk onderdrukt, dus ik kan echt 200% beweren dat alle chronische ziekten per se ernstiger en acuter zullen zijn. Specifiek in situ carcinoom – meer dan 50% hiervan zal invasiever worden […] Dus ik zal zeggen dat deze epidemie niet zozeer een epidemie van het virus is, het is een epidemie waarbij mensen veel angst en stress krijgen. “

Bovendien stelde Dr. Alexov als een ander direct en ernstig gevolg van de pandemische paniek dat veel mensen het vertrouwen in artsen verliezen.

“Omdat naar mijn mening het coronavirus niet zo gevaarlijk is, en hoe zullen mensen erop vertrouwen dat ik kankerpatologie doe, waarvan een groot deel ook verband houdt met virussen? Maar daar heeft niemand het over. ‘

We hebben Dr. Alexov verschillende vragen gemaild, waaronder de vraag waarom hij denkt dat het onmogelijk is om een ​​vaccin tegen COVID-19 te maken.

Hij beantwoordde de vragen niet rechtstreeks. Dr. Alexov reageerde in plaats daarvan:

 

Er is geen hard fysiek bewijs dat COVID-19 dodelijk is.

We hebben ook vijf collega’s van Dr. Alexov in de ESP gemaild met het verzoek om de onthullingen van Dr. Alexov te bevestigen. We hebben telefonisch contact opgenomen met twee van hen. Niemand reageerde.

Waarom hebben Dr. Alexov of zijn vijf collega’s onze vragen niet beantwoord?

We betwijfelen of dit te wijten is aan een gebrek aan Engelse taalvaardigheid.

Het is waarschijnlijker vanwege de druk op pathologen om de richtlijnen van de WHO te volgen en zich niet publiekelijk uit te spreken. (En bovendien zijn afdelingen voor pathologie afhankelijk van overheden voor hun financiering.)

Desalniettemin houden pathologen van Drs. Alexov en Püschel lijken bereid te zijn uit te stappen en te zeggen dat niemand is gestorven aan een nieuwe coronavirusinfectie.

Misschien komt dat omdat de gegevens en reputaties van pathologen zijn gebaseerd op hard fysiek bewijs in plaats van op subjectieve interpretatie van tests, tekenen en symptomen. En er is geen hard fysiek bewijs dat COVID-19 dodelijk is.

Waarvan akte…

 

Bron:
https://off-guardian.org/2020/07/02/no-one-has-died-from-the-coronavirus-president-of-the-bulgarian-pathology-association

 

 

 

 

 

 

 

4.4 10 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
Hansz Pint

m.i.
Google; 200.000 doden door medicijnen… en weet waaraan patiënten overlijden.
Als artsen staken sterven er minder mensen, kan je ook Googlen…
Ofwel, er zullen straks… statistieken verschijnen waarin te lezen is dat er in 2020 aanzien-lijk… minder overlijdens waren dan in de jaren ervoor.
Ook al zullen er zeker mensen zijn overleden door het stoppen – uitstellen van behandelingen.
Maar als patient zou je ook moeten kijken naar de weg naar je ziekte toe, wat heeft er plaatsgevonden om die ziekte te ontwikkelen… ? etc.

Als je je wendt tot een aan de universiteit geïndoctrineerde medicijnman, ook wel arts of dokter genaamd, dan krijg je te maken met iemand die dus medicijnen heeft gestudeerd, dat is de naam voor een artsenstudie… en die dus is afgericht – geprogrammeerd om bij bepaalde klachten en symptomen dit of dàt middel voor te schrijven, mèt natuurlijk die gratis erbijwerkingen… etc.
Dan kan je in zieken-huizen bacteriele en virale infecties oplopen of slachtoffer worden van de vele zogenoemde (Google) medische missers, en dat zijn er nog al wat…
De reguliere medische ziekten-industrie (RMZ) is er een van pappen en nathouden, en dat is een goed businessmodel gebleken…
Ook is de RMZ een artseneedschendend instituut… en wel hierom; Artsen moeten een … nee, mòesten… een eed afleggen… tegenwoordig is een belofte ook goed, die eed is; de eed van (Google) Hippocrates, en Hippocrates was een Griekse arts ( ca 460 voor Christus) die zijn studenten bij afstuderen een eed liet afleggen, en wel deze;
ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken…hun een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen…
De arts beloofd… het belang van de patient voorop te stellen…!
De arts beloofd… zijn patient geen schade aan te doen ….!
Google; 200.000 doden door medicijnen… en de RMZ staat nu (in The US) voor de DERDE Doods-oorzaak…!!! ik herhaal; de 3e aanleiding tot overlijden … oorzaak van overlijden… door de Reguliere Medische Ziektenindustrie…

Das wat anders dan Hippocrates voor ogen had...
Zijn lijfspreuk was; laat voedsel uw medicijn zijn, en indien je toch ziek wordt..laat dan uw medicijn, vòedsel zijn...
En dan natuurlijk Natùùrlijke voeding ipv het luilekkerland dieet wat de meeste Nederlanders volgen aangevuld met roken en drinken en snoepen snacken en snaaien... en ja... dan kom je vanzelf wel in aanraking met de RMZ.

Bovenstaande wasn Btje off topic maar toch….

Vwb het Covid Bedrog… ik hoop dat er genoeg medische en andere specialisten OPstaan en hun Verantwoordelijkheid nemen in deze wereldveranderende HOAX en dat de macht van The WHO en haar sponsors en haar bondgenoten… gebroken zal worden.
Het relaas van Dr. Alexov zou voor andere artsen en deskundigen aanleiding moeten zijn om zich sterk te maken om de misdadige WHO aan te pakken.

DutchInspire

Ik hoop dat de mensen snel wakker worden, dit toneelstuk kan toch geen stand houden.

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol