Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

cstv doneer
Voor vrijheid door waarheid
Search
Filters
Zoek in de titels
Zoek in de inhoud van artikelen

Er gaat niets boven Friesland

Verspreid de vrijheid!

 

Een tijdje geleden had ik al eens geschreven dat we het land maar beter in tweeën zouden moeten verdelen. Een deel voor de mensen die braaf achter mark en hugo en hun medemisdadigers willen aanlopen en een deel voor de mensen die wel kunnen nadenken.

 

Onze Rients heeft hierover een meer concreet voorstel geschreven en pleit voor een onafhankelijk Friesland.

Uitstekend Idee!!!

Ik heb in het verleden eens een tijdje in Friesland verkeerd en ben zeer gecharmeerd van het land en de mensen.

Stug, zeggen sommigen, over de Friezen. Oprecht, zeg ik. Maar ik wil niet generaliseren.

Goed idee Rients, laten we Friesland onafhankelijk verklaren, zonder hugo, zonder mark, zonder overheidsterreur. Gewoon op basis van gezond verstand met elkaar samen leven.

Ik denk alleen dat al die schaapjes die nu braafjes hun muilkorfjes opzetten als dat geboden wordt, die braaf hun spuitjes nemen als dat geboden wordt, die braafjes thuis blijven, hun familie en vrienden niet meer ontmoeten als dat geboden wordt, straks héél erg jaloers gaan worden op de weldenkende mensen die in vrijheid en vol geluk in het onafhankelijke Friesland wonen.

En ééns ze dat doorhebben, willen ze ook overstappen naar een land waar het wel goed toeven is, waar je niet je medische gegevens verplicht moet overleggen aan een domboa voordat je ergens naar binnen mag. Een land waar je geen gifspuit experiment hoeft te ondergaan alvorens je ergens naar binnen mag.

Een ware volksverhuizing dreigt.

 

Asielzoekers aprés la lettre.

De oplossing is simpel. Friesland is te klein om de enorme asielstroom te kunnen verwerken. Dus gaan we er voor zorgen dat provincie na provincie zich gaat aansluiten bij het vrije, democratische, demokiritische, liberale, humane Friesland.  Een land waar charlatans en misdadigers als markdolf rutte, hugo de verschrikkelijke, marion koopheks, siegmund kaag, hoe heet die lul bruls, varken osterhaus en zijn halfbroer gluiperd grapperhaus en al dat soort gajes en tuig en volgers daarvan niet welkom zijn.

Het gaat echt niet lang duren, de gehersenspoelde nederlanders (geen hoofdletter) gaan wakker worden en willen allemaal in Groot Friesland wonen. Groot Friesland gaat weldra bestaan uit alle Nederlandse provincies. Tot aan Limburg aan toe. Welkom Gladiator! Mag Vlaanderen alstublieft ook meedoen en zich aansluiten?

Behalve een klein reservaat in Zuid Holland. Een afgebakend gebied rondom den haag waar alle vieze gore misdadigers en hun volgers dienen te verblijven.

 

Maar toegang tot ons nieuwe land is alleen voor mensen met aantoonbare verstandelijke vermogens.

Misschien is een IQ QR code een goed idee.

 

IQ – Intelligence Quotient

Friese Vrijstaat?

 


Verspreid de vrijheid!

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
27 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
27
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x