Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Houd ons in de lucht om mee te strijden voor de vrijheid

Emmanuel Macron heeft veel bloed aan zijn handen

Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Het politiegeweld in naam van de globalistische Franse President verwoest levens door verminking en trauma´s en het kost burgers zelfs het leven. 

Alles wat hier wordt verteld is terug te vinden in de video´s onderaan dit artikel.

Een demonstrant met een bebloed gezicht werd door de politie tegen de grond gedrukt. Hij wordt door de politie bespuugd en geslagen terwijl hij al op de grond ligt. De Franse ‘politie van de politie’ (INGPN) heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval.

Op 5 januari werd Frédéric Shouvean in zijn auto tot stilstaan gebracht door de Franse politie tijdens een routine weg-controle. Hij zat bellend achter het stuur. Een woordenwisseling leidde tot een handgemeen met de politie.

De 42-jarige Fransman, en vader van vijf kinderen, werd tegen de grond gewerkt en liep daarbij een gescheurd strottenhoofd op. Hij overleed daarna aan een hartaanval.

De beelden gingen viral op internet.

Honderden Fransen verzamelden zich in januari op straat en willen zijn dood wreken.

Er wordt veel gefilmd tijdens de gele hesjes optochten. Dit vindt de politie van Macron niet leuk. Men wil verhullen wat er werkelijk gebeurt.

Een agent van de Mobiele Eenheid is verplicht een ID-nummer op zijn jas te dragen.

Alleen als het nummer van een politieman zichtbaar in beeld komt kan de desbetreffende agent aangesproken en vervolgd worden voor zijn illegale acties. Elk foutje kan gefilmd worden.

Sommige agenten lopen met een dodelijk wapen tussen de gele hesjes zónder ID-nummer, wat de agent onschendbaarheid oplevert. Dit is officieel verboden.

Raphael Bonneau gaat expres, met dit doel voor ogen, de straat op en filmt alles wat hij de politie ziet doen tijdens de gele hesjes parades, die elk weekend gehouden worden in o.a. Parijs.

Hij is zelf ook slachtoffer geworden van politiegeweld van een speciale brigade. Hij diende een officiële klacht in maar tot op heden heeft hij nog geen antwoord gekregen van het hoofdkwartier van politie.

“Mijn klacht is vast en zeker ‘kwijtgeraakt‘ of niet doorgespeeld naar Justitie.” zegt Bonneau.

De afgelopen tijd zijn er meer dan 300 klachten gedeponeerd op het politiebureau door slachtoffers van politiegeweld. Tom werkte jarenlang bij BAC (Anti Misdaad Brigade), een politieteam dat o.a. in burgerkleding de straat op gaat tijdens demonstraties.

Anoniem vertelt hij voor de camera dat hij tot geweld wordt gedwongen door de steeds agressiever wordende gele hesjes en dreigende terroristische aanslagen:

“Het is onverdraaglijk wat er zich afspeelt tijdens gele hesjes weekenden, wij zijn geen robots, wij kunnen het niet meer aan.”

“Wij staan daar uren als een schietschijf en de politie is daardoor gedegenereerd en vervallen tot bruut geweld.”

Christophe Castaner, Minister van Binnenlandse Zaken, geeft eindelijk toe dat er van alles misgaat tijdens de gele hessen protesten.

Franck werd op 1 december 2018 in zijn gezicht geschoten tijdens de beklimming van de l’Arc de Triomphe.

De rubberkogels braken zijn neus en hij verloor veel bloed. Zijn neus was compleet verdwenen.

Daniël, een hospik, loopt elk weekend vrijwillig mee tijdens de gele hesjes protestacties met zijn dokterstas. Hij ziet vele gewonden en behandelt hen ter plaatse:

“Veel Fransen denken nu wel twee keer na voordat zij durven mee te lopen met de gele hesjes.’ Onschuldige voorbijgangers zijn ook vaak de pisang door overdreven politiegeweld. Zij worden met harde hand onderdrukt door de Franse regering”

“Een leven wordt vernietigd door het verlies van een oog of hand.”, zegt de hospik.

Een jaar, twee maanden en dertien dagen geleden werden de gele hesjes opgericht. Afgelopen weekend was de 64ste keer dat de hesjes zich verzamelden op straat.

Gele hesjes demonstreren in:  Frankrijk, België, Bulgarije, Burkina Faso, Canada, Centraal Afrikaanse Republiek, Kroatië, Finland, Duitsland, Hong Kong, Irak, Iran, Israel, Ierland, Italië, Jordanië, Libanon, Libië, Nederland, Nigeria, Pakistan, Portugal, Rusland, Servië, Spanje, Soedan, Zweden, Taiwan, Tunesië, Turkije en Verenigd Koninkrijk.

In Frankrijk verloren 25 mensen een oog en vijf mensen een hand door traangasgranaten en rubberkogels.
In totaal zijn er al meer dan 4000 gewonden gevallen.

Ook pepperspray, de wapenstok en waterkanonnen worden ingezet tegen de gele hesjes. Gelieve een traangasgranaat NIET op te pakken met je hand, maar weg te schoppen met je voet.

Bron gewonden yellow vests Frankrijk:

https://www.newstatesman.com/world/europe/2019/11/year-gilets-jaunes-have-lost-24-eyes-and-five-hands-and-made-deep-mark-french

Bron 25ste persoon verliest oog november 2019:

https://www.france24.com/en/20191119-another-yellow-vest-protester-loses-an-eye

Bron beelden neergeknuppelde Fransen:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=OZvVqEEY16M[/embedyt]

Ontplofte hand geel hesje ongecensureerd:

Invalide gepeppersprayed:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=ZVkldVaobUA[/embedyt]

Verlies oog yellow vests:

Gemutileerd door Franse politie:

 


Deel onze artikelen en doorbreek de censuur
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
1
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x