NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

EMERGENCY VIDEO aan TRUMP: KEER OM NU HET NOG KAN!!

Alex Jones richtte zich in zijn waarschuwingsvideo tot Donald Trump.

Hij zei tegen Trump dat hij zich op zeer glad ijs begeeft:

‘Trump, je omhelst het globalisme als je doorgaat met het verplicht maken van vaccins en grootschalige online censuur blijft toestaan.’

‘Donald Trump je bent al halverwege de Rubicon.

Keer op je schreden terug, nu het nog kan.’

De Rubicon is een rivier tussen Italië en Gaul.
Julius Caesar stak deze rivier over in het jaar 49 voor Christus en ontketende zo een oorlog tegen Pompeï en de Romeinse Senaat.

De Amerikaanse Alex Jones roept Trump op om niet overstag te gaan voor onvrijwillige inenting van de Amerikanen of onverschillig te blijven over censuur.

Trump aanhangers zijn de laatste weken Spaans benauwd geworden.

De door Trump zelf aangekondigde vaccinaties door het Amerikaanse leger aan het eind van dit jaar baart hen ernstige zorgen.

uitspraak Trump bij Fox Business

Alex Jones continueert met:

‘Trump je hebt twee dingen gedaan de afgelopen tijd die jou tot een globalist maken en dus een vijand van Amerika.’

‘Leiderschap draait om: het juiste te doen. Het juiste te kiezen omdat dat het JUISTE is en omdat je gelooft in de goede zaak.’

‘JIJ kunt iedereen wakker schudden en ze wijzen op het feit dat ze gemanipuleerd en opgelicht worden.’, berispte Jones Trump om zijn massa vaccinatieplan.’

Alex Jones zei verder tegen Trump:

‘Keer om!! Je bent nu halverwege de rivier.

Je verraadt common sense, het gezonde verstand, de grondwet en je meest vurige supporters.’

De restricties die op internet worden opgelegd aan politieke kanalen wordt totaal niet aangepakt door de Amerikaanse overheid. De tech giganten die mensen aan banden leggen kunnen niet worden teruggefloten door de overheid, omdat de mogelijkheden daartoe ontbreken.

‘Wij, Project Veritas en anderen hebben geprobeerd op te komen voor alle internetgebruikers, hun rechten te beschermen en de grote tech-kartels in de gaten te houden.’, zegt Jones.

Maar u, President Trump heeft gefaald om politieke meningsuiting te behoeden voor verbanning.’

‘Trump, jouw campagne-manager Brad Parscale heeft je ingefluisterd dat je het klootjesvolk niet meer nodig hebt.’

‘Weet je hoe vernederend dat is Trump, dat er miljoenen Amerikanen geband, geblokt of gecensureerd worden en dat je vervolgens NIET opstaat voor hun rechten?!’

‘Mensen die dag en nacht bezig zijn om de Make America Great Again-agenda te promoten en jou met hand en tand verdedigen Trump, en dat je ze dan gewoon in de stront laat zakken!!’

‘Je komt ze niet te hulp geschoten als ze worden vervolgd door Trumphaters en hun eerste amendement: vrijheid van meningsuiting door hen en door techbedrijven wordt afgepakt.

Het is een keiharde klap in hun gezicht!’

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
2 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Spiritual Intelligence #7

Wat mij de betere koers lijkt: ons NIET afhankelijk te stellen van deze meneer Trump, want dat is een onzekere zaak. Wat dan wel? Nou het volgende: lees het volgende boek, pas het toe en zorg dat anderen (vooral Amerikanen OOK dat boek gaan lezen en het in hun land gaan toepassen). Bij voorbaat dank met meedoen aan deze oproep tot gedistribueerd informeel leiderschap: hier de GRATIS download LINK.

Jeannette

Boek gedownload thx. Een dingetje: in een volgende persconferentie stelt Trump dat hij voldoende vaccins en geneesmiddelen tegen coronavirus heeft. Hij is daar uitermate cynisch over the chinese plague which could have stopped by the door of the lab easily he mentioned. Vaccin not mandatory but everyone who thinks they need it…. En wat betreft his army; daarbij had hij het over de verspreiding als ik me niet vergis. Daar direct voor ging het nl over de “ventilators” waar de dems om vroegen terwijl ze er nog 10000 hadden staan ongebruikt. Het was in zijn geheel een behoorlijk sarcastisch stukje… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95

succesboeken.nl

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95

succesboeken.nl

Gerelateerde berichten

DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50

succesboeken.nl

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x