NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol

Einde van de mondkapjes in Georgia

De Georgische gouverneur Brian Kemp verbiedt uitdrukkelijk de steden en provincies van Georgië om mensen te bevelen maskers te dragen op openbare plaatsen. 

Weer een naam die we op kunnen schrijven in het rijtje van goede mensen zodra de balans wordt opgemaakt.

Ook hier is het circus voorbij. Al eerder heeft deze Republikeinse Gouverneur belachelijke coronamaatregelen versoepelt en afgeschaft.

Brian Kemp vernietigde woensdag de maatregelen die ten minste 15 lokale overheden in de hele staat hadden aangenomen. Kemp heeft eerder had gezegd dat steden en provincies geen macht hadden om maskers te bestellen tijdens de coronavirus-pandemie .(bron) (bron)

Het is dezelfde Republikeinse gouverneur die al snel de coronamaatregelen liet afzwakken.

Machtswellustelingen zoals de burgemeester van Savannah Van Johnson reageerde direct door te zeggen dat de politie $500 boetes zou gaan uitschrijven aan diegenen die de “wet” niet handhaven.

“In Savanna gaan we door met hoop en volgen we de wetenschap.”, aldus de hypocriete burgemeester.

Burgemeesters hebben de neiging hele nare personen te zijn. In Nederland kennen we er ook een paar.

Maar deze Van Johnson heeft weinig te kiezen. It´s an order.

En het geldt voor ALLE plekken. Ook in gemeentehuizen en andere publieke ruimtes. Einde mondkapjes in Georgia. 

https://www.cbsnews.com/news/georgia-governor-brian-kemp-bans-city-face-mask-orders-coronavirus-pandemic

 

President Donald Trump en Georgia Governor Brian Kemp
4.4 9 votes
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
7 Reacties
meest gestemd
nieuwste oudste
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Janssen

Goeie beslissing van de gouverneur van de staat Georgia, V.S.

Ongeveer alle maatregelen inzake Wuhan-virus,
zijn onnodig en schadelijk gebleken.

ND

Tenminste `n gouverneur met ballen.

Jeannette

Ik kijk hier met verbijstering naar de jongeren die de bus instappen bij 25 graden met een mondkap op. Net een stel slaven. Niemand die eens in verweer komt tegen die ongelooflijke gekkigheid. Van de week 2 kinderen overleden door die ondingen. Weg met die zooi en kom toch eens voor jezelf op in plaats van onderdanig te zijn en jezelf te verloochenen. Wij zijn soevereine wezens. Er is geen gevaar. Er is nul dreiging. Om te beslissen niet mee te doen heb je geen burgemeester nodig.

Knalkopje1

Als je afhankelijk bent van het openbaar vervoer heb je geen keus. Zoals ik bijvoorbeeld. Ik kan anders nergens naar toe. Ik doe dat smerige ding pas op juist voordat ik in de bus of de trein stap en als ik uitstap trek ik het er meteen vanaf. Ik zie soms een enkeling die de muilkorf ook op laat nadat hij of zij is uitgestapt. De overgrote meerderheid trekt hem meteen af als ze uitstappen. Een belangrijke reden waarom het OV niet voldoende bijtrekt is de mondkapjesplicht. Gistermiddag moest ik dat ding opzetten bij 25 graden. Bah! De handhaving ervan… Lees verder »

Last edited 1 maand geleden by Knalkopje1
Jeannette

Uiteraard ken ik jouw situatie niet. Maar, ik had me al voorgenomen dat, als ik er persé niet onderuit kon zo’n niet werkend apparaat voor te spannen, ik er een zou haken met supergrote gaten erin. Het is toch allemaal te gek voor woorden. Ze zijn totaal van de pot gerukt. En in je eentje iets weigeren werkt natuurlijk nooit. Dan zou je ervoor moeten zorgen dat de trein of bus goed bemand is en dan echt allemaal weigeren dat ding op te doen. Maar tis in Nederland sowieso knap lastig de kopjes dezelfde kant op te krijgen de laatste… Lees verder »

Knalkopje1

Hartelijk bedankt voor je reactie. Ik wou dat ik op ander vervoer kon overstappen. Maar ik ben nu 69 jaar oud en mijn rechtervoet is geamputeerd, ik heb een prothese en loop met een rollator. Daarom ben ik afhankelijk van het OV en moet ik daar die vuiligheid dragen. Waar mogelijk vertel ik mensen dat de maatregelen in de buitenlucht (muilkorven en 1,5 m afstand) volslagen belachelijk en tiranniek zijn, symptomen van de andere pandemie die de wereld teistert: het FV-2: Fascisme Virus 2! Ik ben wel voorzichtig, in winkels houd ik me wel aan de 1,5 m want daar… Lees verder »

Jeannette

Kom je niet in aanmerking voor regiovervoer (rijden op moment ook nauwelijks door de coronagekte) of in dit geval regiotaxi van de gemeente? Mijn moeder had daar ook een pasje voor. Mijn man en ik zijn ook al op leeftijd maar ik rijd nog gewoon auto dus wij hebben op dit moment geen probleem. Als ik jou was, moet je wel zegen dat ik niet van het type meegaand ben, maakte ik van de mondkap zo’n moderne versie met scheuren bij neus en mond. Hoeft niet helemaal door en door te zijn maar wel zo dat de frisse lucht je… Lees verder »

Doe normaal…en  DRAAG HET UIT!

THIERRY BAUDET'S NIEUWE BOEK

POLITIEK VAN HET GEZOND VERSTAND

Van: Thierry Baudet

24,95 bij Succesboeken

Laatste nieuws

EURODYNAMYCA

Van: Jean Wanningen

19.95 bij succesboeken.nl
DE BILDERBERGS CONFERENTIES

Van: G.Aalders

22,50 bij Succesboeken
7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x