CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een weekje rust van YouTube een weekje meer tijd voor u!

althans.. we doen ons best…

Zoals de meesten weten zijn we gisteren van YouTube gebanned voor een week.

Het delict was het plaatsen van de speech van David Icke in Londen en het ondertitelen daar van.

YouTube verwijdert speech David Icke en banned ons. Reden: “Tegen richtlijnen WHO”

 

Het is zo sneu en opzichtig dat we ons er niet meer druk over maken. We posten video´s elders en hier op onze site en gaan op zoek naar een ander goed platform waar we wellicht ook kunnen posten. Bitchute is daar één van.

De enige reden waarom YouTube voor ons belangrijk is, is omdat daar de meeste mensen zitten die nog niet helemaal wakker zijn. Op platforms als Bitchute, zijn de meesten al wakker. Zij komen daar omdat ze elders gecensureerd worden. En die censuur wordt vaak maar aan één kant toegepast.

Het voordeel is dat we dus een week kunnen concentreren op de website en uitgebreidere artikelen kunnen afmaken (waaronder over de pedo partij en wat daar allemaal achter steekt) en ook alle inzendingen die we hebben gekregen.

Krijgen we iets niet kant en klaar binnen, dan moeten we daar tijd aan besteden om het tot een geheel te maken. Dat lukt niet altijd. Vooral niet met al het andere werk erbij. Daar gaan we ons deze week dus eens op richten.

Mocht je iets hebben ingestuurd, of mocht je contact met ons hebben opgenomen, grote kans dat deze week alles beantwoord en eventueel geplaatst wordt. Maar schroom je niet om nogmaals te mailen.

Zijn we je vergeten? Ook terwijl we midden in een gesprek/afspraak zaten? Het gebeurt dat emails ontglippen. Ik weet dat er mensen zijn die op antwoord wachten en dat nog niet gehad hebben en ik weet ook dat er vast een aantal verloren zijn gegaan. Dus mail gerust en oprechte excuses.

Mail me gewoon weer. Desnoods met grote letters waar het over ging, als je nog geen antwoord hebt gehad.

Het blijkt moeilijker dan gedacht om de communicatie met de achterban via de email goed te laten verlopen. Daarbij is er slechts één persoon die de emails verwerkt om zo privacy te kunnen garanderen wanneer dat wordt gevraagd.

5 2 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven