CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een VPN – Onmisbaar anno 2020!

Voor ons is het surfen zonder VPN uit den boze. Er is geen enkel excuus om zonder een VPN te surfen anno 2020.

Er zijn ontzettend veel redenen te bedenken waarom het beter is om niet dagelijks persoonlijke gegevens achter te laten op iedere website die je hebt bezocht.

Dit is slechts een beknopte uitleg voor mensen die nog geen ervaring hebben met een VPN. Het is in principe niets meer dan een kleine app installeren op uw computer of mobiel.

Als u besluit een VPN te kopen via onze partner PUREVPN dan krijgen wij daar een kleine commissie over. Wij promoten hen omdat we achter ze staan en ook voordelen bieden die we later zullen bespreken en we kunnen kortingen geven.

Maar als gebruikt u een andere of wilt u er één aanschaffen van een ander bedrijf, nog willen we u altijd helpen als er vragen zijn. Zo belangrijk vinden wij het gebruik van een VPN!

Wij bieden hier PureVPN aan, een partner van ons. Mocht u daar een VPN bestellen dan krijgen wij daar een kleine commissie over. Maar er zijn nog tientallen andere (goede) VPN-aanbieders die ook prima werken. Heeft u vragen, stel ze gerust via het contactformulier. Ook al is het een andere VPN. We vinden het serieus belangrijk dat mensen hun privacy behouden en niet alle gegevens zomaar op straat gooien.

Ten eerste heel actueel: Men gaat alle mobiele data doorspelen naar de Europese Commissie. De Corona-crisis wordt misbruikt om zogenaamd “besmette mensen te kunnen volgen.”

EU vordert ALLE data van IEDERE burger

Timmer in ieder geval je thuisnetwerk helemaal dicht! Het is niet moeilijk.

“Een VPN beschermt je ook tegen tal van andere zaken. Iedere site die je bezoekt heeft direct jouw IP. Ook wij. Met wat handig zoekwerk maakt een fout iemand heel rap een profiel van je op. Heb je kinderen die vallen voor foute mensen? Heel snel weten ze exact waar je kind is. Het is letterlijk een eitje. Google maakt een compleet profiel van jou op (geautomatiseerd) en weet bij welke persoon welk surfgedrag hoort. Weet welke advertenties ze bij je neer moeten zetten. En dat geeft niet maar ook je persoonlijke gegevens hebben ze.”

Een VPN beschermt je identiteit met sterke encryptie-protocollen voor een versleutelde verbinding, samen met het veranderen van jouw IP-adres.

Dit laatste zorgt voor meer anonimiteit en de mogelijkheid om content te “unlocken” die niet toegankelijk is in Nederland of het land waar je bent en/of woont. Denk bijvoorbeeld aan het Amerikaanse Netflix aanbod.

Of je zit in het buitenland maar wilt uitzendingen bekijken of pagina´s bezoeken die alleen in Nederland beschikbaar zijn.

Je kiest even één van de tientallen tot honderden verschillende landen en locaties wereldwijd uit, je verbind je met de server en voila! Jouw IP adres is weer Nederlands. Wil je Duitse televisie kijken? Kies een Duitse server en je kunt direct kijken. Jouw IP adres is Duits.

Maar belangrijker nog: Privacy! Voor jou en je familie. Je serviceprovider logt alles wat je doet. Alle website die je bezoekt loggen minimaal je IP-adres en je besturingssysteem. Je adres is bekend. Je naam is bekend. Mensen kunnen informatie aan social media koppelen en dát is één van de manieren die worden toegepast om identiteitsfraude te plegen. Men kan eenvoudig een goed profiel van u opmaken en dit op vele manieren gebruiken zoals voor reclame en propaganda maar ook voor criminele activiteiten.

Ieder moment dat je zonder de bescherming van een VPN surft, laat je sporen achter.

Een VPN voorkomt dit. Je IP-adres is onzichtbaar. Zij slaan geen gegevens van je op. Je wordt verbonden met een supersnelle server en niemand weet wie je bent en waar je vandaan komt. PureVPN heeft een no-log policy. Er worden geen gegevens opgeslagen.

Laat Ollongren niet zomaar meekijken!

Andere voordelen zijn:

  • Je gebruikt Google anoniem
  • Je kunt uitzending gemist in het buitenland kijken
  • Veilig torrents downloaden
  • Censuur omzeilen
  • Netflix, Hulu, VEVO en andere aanbieders kijken

VPN´s werken op desktops, tablets en mobiele telefoons.

30 dagen Niet goed? Geld terug! Zonder vragen, direct je geld terug als je niet tevreden bent. Daar staan wij voor in.

Oh ja, en de VPN´s zijn supersnel! De installatie is vrij simpel. Mocht je er niet uitkomen staat hun klantenservice altijd voor je klaar. Maar je mag ook mij contacteren voor hulp of vragen. Ik heb een redelijke basiskennis. Ook als je een hele andere VPN hebt of wilt dan die van onze partner.

Heel Nederland aan de VPN is een must!!

Danny.

Bestel je VPN via CommonSenseTV en je betaalt voor een jaar slechts €3.50 per maand!

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
0 Reacties
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x