Een rondje media onzin aangevuld met hoopvol nieuws

De boodschap aan iedereen: Stop met het naleven van de onwettige corona maatregelen!

Een rondje mainstream media-onzin!

 

Idiote horecamaatregelen Nederland

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft de afgelopen weken tientallen klachten ontvangen van mensen die een horecagelegenheid hebben bezocht. De lijsten waarop ze hun namen en telefoonnummers moeten achterlaten gingen van tafel naar tafel, zodat iedereen ze kon overnemen, schrijft de Volkskrant.

Sommige klanten werden ongevraagd abonnee van een nieuwsbrief. Een journalist kreeg kort na het verlaten van het café een appje van de barman met de vraag of ze binnenkort iets met hem wilde drinken. Haar nummer had hij van de verplichte registratielijst voor contactonderzoek overgenomen.

Koninklijke Horeca Nederland heeft voorbeelden gepubliceerd hoe ondernemers contactgegevens kunnen verzamelen zonder de privacywet (AVG) te overtreden.

We hopen dat mensen zo slim zijn massaal fakenamen te plaatsen i.p.v. met dit DDR-beleid mee te doen. Het is irrelevant dat men een model heeft uitgevonden die de “privacy zou bewaren”. Dat doet geen enkel model. Je gegevens worden gebruikt en opgeslagen. BS dus. Gewoon massaal NIET doen.

Onzin uit Victoria

Victoria, 6.,5 miljoen inwoners.

De media kopt:

Een-na-hoogste dodental in Australische staat Victoria

In de Australische staat Victoria is de afgelopen 24 uur het op een na hoogste dodental vastgesteld tot nu toe. Er werden 24 doden geregistreerd, vorige week werden op een dag 25 nieuwe doden vastgesteld.

Het aantal vastgestelde besmettingen bleef ongeveer gelijk: 149 gevallen tegen 148 een dag eerder. Op het hoogtepunt van de crisis werden in de staat meer dan 700 gevallen vastgesteld op een dag, zoals op 5 augustus.

Victoria is de zwaarst getroffen Australische staat. Drie weken geleden werd een strenge lockdown afgekondigd, die nog eens drie weken zal duren. De deelstaatregering wil de noodtoestand verlengen met een jaar om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Gedurende die periode krijgt het dan de bevoegdheid om opnieuw lockdowns in te stellen als dat nodig is.

Aldus het hypocriete NOS.

Jaja, wel 24 80-plussers overleden in Victoria. Wat een ravage, he?

Revolutie Berlijn verboden

Tsja, dat zal bij iedere revolutie zijn, het is overgave of nog maar iets proberen te verbieden. Maar of de woorden van deze knakker op de foto veel invloed zullen hebben? Deze revolutie is allang aan de gang en gaat men echt niet meer stoppen. Dit is juist een belediging naar heel veel weldenkende mensen toe. Vooral de kinderlijke manier van het spreken tegen en over het volk.

Aankomende zondag wordt er in Berlijn een demonstratie gehouden die zijn weerga niet kent. Een revolutie van mensen uit heel Europa zijn opgeroepen mee te doen en de demonstranten hebben een behoorlijk gedeelte van de politie achter zich staan.

Niet te spreken over de vele, misschien wel het gros, van de experts en artsen (buiten het kliekje om die hun l*lverhaal bij de media houden, dag in dag uit) weten allang hoe de vork in de steel zit. Maar de media blijft gewoon doorgaan alsof iedereen nog in het sprookje gelooft.

Weer de NOS:

“Berlijn heeft een voor zaterdag geplande demonstratie tegen coronamaatregelen verboden. Volgens het stadsbestuur hebben de organisatoren bij een eerdere demonstratie laten zien dat deelnemers zich niet aan afstand- en hygiëneregels houden.

Er waren voor zaterdag zo’n 20.000 demonstranten aangemeld. (symbolisch red., dat begrijpt een ieder) Ook veel “recht-extremisten waren van plan te komen.” “Ik accepteer niet dat Berlijn voor een tweede keer een podium wordt voor corona-ontkenners en rechts-extremisten”, zegt wethouder Andreas Geisel.

Exact DIE zin kan wel eens het laatste zetje zijn dat deze massademonstratie NOG massaler zal worden. Op deze manier weldenkende kritische mensen wegzetten die keer op keer hebben bewezen het gelijk aan hun kant te hebben en miljarden Europeanen die het hele spel en geklungel van de media allang door hebben, maakt dit alleen maar woester.

Dit zegt de wereldvreemde wethouder van de stad:”

 “Ik accepteer niet dat Berlijn voor een tweede keer een podium wordt voor corona-ontkenners en rechts-extremisten”,aldus Andreas Geisel.

Andreas Geisel – Wethouder Berlijn

Dit is nogal een belediging voor de deze miljoenen Europeanen die alles, behalve extreem rechts en virusontkenners zijn. Een idioot woord. De demonstratie is tegen de bizarre bewezen schadelijke en onbewezen werkende extreem onderdrukkende en vernederende maatregelen.

Het wegblijven is geen optie. De vergelijking die deze Hoofdcommissaris maakt, is heel treffend.

Er worden terechte vergelijkingen gemaakt 

Dit zegt genoeg voor een goed verstaander. Wat ga je doen tegen tig miljoen?

Dit heet revolutie. En die wil men uiteraard verbieden.

Laatste nieuwtje van het rondje Mainstream-onzin:

Cafés en restaurants in Marseille moeten om 23.00 uur dicht

Marseille gaat als eerste stad in Frankrijk de openingstijden van de horeca weer beperken. Cafés en restaurants moeten vanaf vanavond allemaal om 23.00 uur hun deuren sluiten. In de hele stad wordt op straat een mondkapje verplicht. Wie er geen draagt, kan een boete van 135 euro krijgen.

Tot de maatregelen is besloten omdat het aantal coronabesmettingen flink oploopt en boven het landelijk gemiddelde ligt. De stad aan de Middellandse Zee telt nu 177 positieve gevallen per 100.000 inwoners. Landelijk is dat 33 op de 100.000.

Nederland heeft op 15 augustus het reisadvies voor Marseille en Parijs al aangescherpt tot code oranje. Maandag kwamen daar de Zuid-Franse regio’s Hérault en Alpes Maritimes bij en ook de regio Sarthe rond Le Mans.

En nu ZEER HOOPVOL nieuws vanuit Spanje

Spaanse Koning komt terug en gaat regering Spanje van het podium verwijderen

Wat men in Frankrijk en andere landen probeert, probeerde men in Spanje ook.

De criminele maatregelen en het illegale beleid van Sánchez en Iglesias ligt al zwaar onder vuur. Deze twee voerden donderdag nóg draconischere maatregelen in, maar de dag erna staken 2 Hooggerechtshoven daar direct een stokje voor.

De dag erna verboden twee rechters van het Hooggerechtshof, waaronder die van Madrid, dat het hele pakket de prullenbak in kon.

Men weet dat wanneer dit beleid van Sánchez en de extreem linkse Iglesias met banden met criminele organisaties, het land bewust economisch helemaal naar de afgrond helpen. Daarbij heeft recht gesproken. Deze maatregelen zijn onwettig. Illegaal dus.

Spaanse rechters verwerpen mondkapjes en schaffen wreedheden af

Sánchez heeft alweer gedreigd om de “Staat van Alarm” uit te roepen. Dit doen ze door zoveel mogelijk te testen en vervolgens via alle media het volk van desinformatie te voorzien om zo van goed nieuws, slecht nieuws te maken en de onwetenden weer in staat van angst te zetten.

Geen enkele media uit Europa die naar Madrid is gegaan om bijvoorbeeld de inwoners te feliciteren en verslag te doen van het goede nieuws dat de rechter de mensen vrij heeft gesproken van deze onwettige maatregelen. Integendeel. Alle media zie en brengen het als alarmerend. Dit terwijl het een volksfeest zou moeten zijn.

Maar Sánchez en Iglesias zijn nog lang niet klaar. Hier komt later een uitgebreider artikel over maar Koning Juan Carlos, vader van de huidige Koning heeft het volk GEZWOREN eind augustus, begin september terug te komen en deze regering omver te werpen met bewijzen dat zij de aanslag in Madrid in 2004 in elkaar hebben gezet om zo de PP af te zetten en de PSOE aan de macht te krijgen plus vele bewijzen van misdaden tegen de mensheid.

Met zijn woorden:
“Ik zal over een paar weken naar Spanje terugkeren om de dood van 193 mensen door links – 11 maart – aan de kaak te stellen en een einde te maken aan de regering van de incompetenten.”, geeft hij veel Spanjaarden hoop.

De ongegronde beschuldigingen van extreem links aan het adres van de Koning zijn maar zeer dun onderbouwd. Maar dat zijn de feiten die de Koning zal brengen niet. De man weet heel goed wat hij doet.

Koning Juan Carlos staat bekend om zeer strategisch en intelligent te zijn en heeft veel, heel veel voor het land gedaan.

De door en door slechte Sánchez die geen empathie of medeleven kent voor zijn burgers, probeerde de Koning en zijn vader (emeriat-Koning) weg te krijgen en van Spanje een Republiek te maken en de monarchie omver te werpen om zo Het Nieuwe Normaal in gang te zetten. Een sociaal/communistisch Spanje.

Voor wie Spaans leest, of het met Google vertaler (redelijk eesbaar) vast wil lezen, hier is een artikel hierover:
https://www.voziberica.com/el-rey-emerito-don-juan-carlos-i-regresara-a-espana-dentro-de-unas-semanas-para-denunciar-la-muerte-de-193-personas-a-manos-de-la-izquierda-el-11-m-y-acabar-con-el-gobierno-de-los-incompetentes/

Don Juan Carlos I

Deze man heeft zeer goede relaties met alle geheime diensten van Zuid Amerika, met de rijkste Arabische landen en nog veel meer machtige organisaties en is een geboren strateeg en hoogbegaafd. En vooral, zeer populair, voor iedere Spanjaard die niet extreem links.

Ook zegt hij de verantwoordelijken van de 192 doden van de false flag aanslag in Madrid in 2004 te ontmantelen met keiharde bewijzen. Sánchez, destijds onder Zapatero is daar één van. Er is nooit iemand veroordeeld als mastermind. Ook al Qaida niet.

Daarnaast heeft Sánchez nog 52 zware aanklachten tegen hem die hij ook voor de rechter moet verantwoorden. Ze gaan vrijwel allemaal over de coronamaatregelen en het beleid dat is gehouden dat desastreus is gebleken voor Spanje.

Ook mag Sánchez zich noor voor een rechter verantwoorden voor 52 aanklachten (zware aanklachten) o.a. door Vox, artsen en experts.

De aanklachten luiden o.a.: “misdaden van ernstige onvoorzichtigheid die de dood tot gevolg hebben” , “ernstig letsel door nalatigheid” en “misdaden tegen de rechten van werknemers wegens het weglaten van veiligheidsmaatregelen”, vanwege zijn desastreuze beleid de afgelopen maanden. (bron)

Overigens worden ook de banden met George Soros openlijk besproken.

VOX sleept Pedro Sánchez en zijn coalitie voor de rechter. Nu Rutte nog!

Vanwaar zal de bevrijding komen? Vanuit Duitsland. Spanje? Gaan we het zelf nog even rechtzetten en slepen we die watjes zelf uit Den Haag met z´n allen?

Dit houdt geen stand. Hoe meer onzinregels, hoe meer de mensen het doorzien en hoe harder de klappen zullen zijn voor mensen als Mark Rutte en Hugo “Hugocaust” de Jonge.

 
5 17 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x