Oprecht Onafhankelijk Nieuws & Opinies

Een open briefje aan de omgeving van een agent

Een controversiële column over de politie van Michel Mulder van Burgerfront. Goede mensen van de politie, sta eens op! Wij willen echte mannen en vrouwen die professioneel en daadkrachtig optreden maar rechtvaardig zijn en zichzelf in de hand hebben. Jullie hebben altijd het grootste deel van de bevolking achter jullie gehad. En jullie handhaven dit fascistische beleid als dank.

Beste ouders, geliefden, kinderen en vrienden,

Vandaag was weer zo’n dag, zo’n dag waarop jullie zo dienstbaar lijkend kind, man, vrouw, vader, moeder of gewoon vriend op pad ging voor zijn levensvisie: het beschermen van onze maatschappij tegen onrecht.
Gemotiveerd maar tevens zwijgzaam als altijd, omdat dit beroep dat nu eenmaal met zich meebrengt, ging jullie kind, echtgenoot, vader, moeder of vriend, na nog een laatste kus op pad… om luttele uren later een moordaanslag te plegen op een onschuldige Nederlander.

Is dit waarom er misschien nooit gepraat wordt over wat het beroep zoal met zich meebrengt? Brengt dit het overduidelijke gevoel van frustratie en opgekropte woede naar boven in jullie kind, echtgenoot, vader, moeder of vriend, een gevoel dat steeds vaker naar boven komt drijven door de steeds verdere geweldseis van hun eens zo verheven beroep?

Wat denken jullie, als de voordeur eenmaal is dichtgetrokken en de wegstervende voetstappen worden overstegen door het tikken van de klok, wij zijn trots want ons kind, echtgenoot, vader, moeder, of vriend gaat zich weer inzetten voor onze medemens… niet wetende dat deze gedachte besmeurd wordt door zijn of haar gedragingen later die dag?

Uiteraard kunnen jullie blijven leven in de aangeleerde illusie van jullie bestaan, want de moordaanslag die jullie kind, echtgenoot, vader, moeder of vriend luttele uren later in dienst van het kabinet Rutte pleegt op een onschuldige Nederlander wordt niet vertoont op het 8 uur journaal, hiermee jullie geweten sussend en zijn of haar loonstrook wederom veiligstellend.

LEES HIER VERDER:
https://www.burgerfront.nl/een-open-briefje-aan-de-omgeving-van-een-agent/

Deel dit artikel!

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
nl Dutch
X
3
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x