Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Kwart van Nederlanders bereid geweld te gebruiken tegen overheid

In 2016 heeft het WODC (Wetenschappelijk Onderzoek en Documentatiecentrum) de Groningse Universiteit verzocht een onderzoek te doen naar “attitude ontwikkelingen” over de komst van asielzoeker.

Men wil dus weten hoe de Nederlanders tegenover de komst van asielzoekers staan.

Het resultaat is een 147 pagina´s dik rapport vol met cijfers en statistieken.

De centrale vragen in het onderzoek zijn:

  • Wat zijn de meningen van Nederlanders rondom migratievraagstukken? Daarbij kijken we onder meer naar de acceptatie van asielzoekers, gedragsintenties (van hulpverlening aan vluchtelingen tot protest tot steun voor burgerlijke ongehoorzaamheid en actief verzet tegen de staat), maar ook naar maatschappelijk ongenoegen.
  • Wat is het effect van nabijheid tot een AZC op de meningen van Nederlanders rondom migratievraagstukken?
  • Hoe ontwikkelen deze meningen zich gedurende de periode dat we ze meten? Als er veranderingen zijn, welke factoren zijn daarvoor dan verantwoordelijk?
  • Wat is de relatie tussen acceptatie van asielzoekers, maatschappelijk ongenoegen en verschillende soorten gedragsintenties?
  • Welke visie hebben medewerkers van officiële instanties, asielzoekers zelf en omwonenden op de factoren en processen die een rol spelen bij het ontstaan van onrust over opvang van asielzoekers op specifieke locaties in het land? Hoe ervaren zijde relatie tussen lokale incidenten en/of escalaties en de nationale en internationale context?
  • Hoe verhouden buurtbewoners zich tot asielzoekers? Hoe kijken zij aan tegen lokale ongemakken en overlast? Welk verband is er tussen lokale problematiek en hun meningen over migratie en vluchtelingen, alsook hun gedragsintenties?
  • Welke implicaties hebbende bevindingen voor de nationale veiligheid?

 

Nu is dit rapport gebaseerd op een sample van een paar duizend representatieve Nederlanders en ook zijn mensen die rondom AZC´s wonen gevraagd hun mening te geven. In hoeverre het accuraat is is aan de lezer om in te schatten maar het is weer een duidelijk signaal.

Dit is uiteraard zorgwekkend maar ook voor Nederlanders houdt het een keer op. Wanneer de politiek de bevolking blijft negeren en doorgaan met het irrationele beleid en in hun globalistische bubble blijven hangen, dan komen de Franse toestanden vanzelf. Ook hier in Nederland.

Want wat te doen wanneer je buurt steeds onveiliger wordt en de overheid je niet meer kan beschermen?
https://commonsensetv.nl/wij-nemen-het-recht-in-eigen-hand-wij-richten-een-knokploeg-op/

Of wanneer er voor oma geen opvang is maar voor wildvreemde asielzoekers uit een aantoonbare hoge risicogroep wel? Dat valt op geen enkele manier te rijmen. Wat moet je doen wanneer je ziet dat je in je eigen land achtergesteld wordt?

Laten we hopen dat het zover niet zal komen.

Rapport Universiteit Groningen:
https://www.wodc.nl/binaries/2742%20Volledige%20Tekst_tcm28-425017.pdf

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on reddit
Reddit

4
Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
3 Comment draad
1 Draad antwoorden
0 Volgers
 
Comment met meeste reacties
HOT! comment
4 Comment schrijvers
JveMarkoh . DijkYY Recente comments schrijvers
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
YY
Lid
YY

Als de overheid stelselmatig beslissingen blijft nemen waar de meerderheid van de bevolking tegen is dan is dit het resultaat. Ik moedig het niet aan maar verwerp geweld tegen de overheid moreel niet. Er is geen woning meer te vinden terwijl elke 10 jaar er een kleine miljoen negers, naffers en ander ongedierte bijkomt, die ons bij binnenkomst al minachten en vervloeken en aankondigen dat zij onze samenleving gaan misbruiken en ontwrichten. Zij haten ons maar krijgen voorrang op een extreem overspannen woningmarkt. Met huisraad, betaald door diezelfde burger die zij zo minacht en. Die burger die vaak met moeite… Lees verder »

h . Dijk
Gast
h . Dijk

Als de overheid niet ophoudt met de massa immigratie via de EU te faciliteren, gaat er een moment komen, dat de vlam in de pan gaat slaan. Immers, de policor elite die de diversiteit propageert woont in puur blanke wijken, ver van het gevaar vandaan en de hele shit wordt afgewenteld op mensen, die het toch al moeilijk genoeg hebben.

Marko
Gast
Marko

Never nooit zullen de Nederlanders zoiets gaan doen. Er is simpleweg te weinig moed onder de bevolking. Ik durf te zeggen dat we echt te grote watjes zijn om uberhaupt iets te gaan ondernemen. Mensen zijn hier ontzettend brainwashed, of 90% er van. Die 10% kan toch niks doen.

Jve
Gast
Jve

Eens, vanaf de lagere school een geworden in feminisme, middelbare school en hoger linkse indoctrine.
Militaire dienst door PvdA afgeschaft, NOS journaals melden niets bijzonders, behalve de geboorte van een
olifant, verder wordt de gepeupel stil gehouden met Pauw en Paul de leeuw.

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

StudentenlevenStudentenleven