CommonSenseTV Get real!

Steun het échte nieuws!

Onze Facebook, Twitter en Telegram

Een normale dag in Amsterdam

Amsterdam, de stad waar nog slechs 45.6% van de bevolking Nederlands is, loopt voorop als het gaat om de vernietiging van Nederlands erfgoed.

Naar aanleiding van de ter water werping van een “racistisch” standbeeld in Groot-Britannië en de bekladding van Winston Churchill’s standbeeld, tweette “Jongerenburgemeester” (met de zeer Mokumse naam) Achraf El Johari: “Nu nog de gevels van de vele Amsterdamse grachtenpanden (hashtag)decolonize”

Nadat Achraf de wind voor voor kreeg op sociale media, maakte hij het zichzelf nog lastiger met de daaropvolgende tweet:

“Stukje bewustzijn kweken, humor moet kunnen. Ik ben wel voorstander van een bijschrift oid. Dit om de zwarte bladzijden van de geschiedenis van Amsterdam zichtbaarder te maken. Dit gebeurt als het goed is al bij straatnamen maar zou ook kunnen bij panden.”

Maar los van Achraf, Amsterdam zou Amsterdamistan niet zijn zonder Ghanees Jerry Afriyie, van Kick out Zwarte Piet, die zijn duit in het zakje doet door iedereen die kritiek had op de “anti”-racisme demonstratie, voor racist uit te maken.

Wel grappig dat mensen die hier van oorsprong niet vandaan komen ons de les willen lezen over het verleden. Het enige waar deze lieden mee bezig zijn is om Nederland met behulp van blanke gutmenschen te beroven van haar kenmerken, identiteit, cultuur, geschiedenis en het blank zijn.

AANGIFTE WEGENS GEWELDSOPROEP TEGEN ZWARTE PIET

Tijdens de grote “anti”-racisme (anti-blank) demonstratie in Amsterdam gaf de Ghanese rapper Akwasi een speech waarin hij zei dat hij bij het tegenkomen van een Zwarte Piet ’hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht trapt’.

Zijn uitspraak heeft geleid tot meerder aangiftes wegens oproepen tot geweld. Het Amsterdamse OM zal de aangiftes bestuderen.

Bronnen:

Jerry Afriyie noemt alle critici “racisten” & Aangifte tegen Akwasi

Samenstelling Bevolking Amsterdam, 1 Januari 2019

Deel en like zoveel mogelijk! Zo doorbreken we samen de censuur!

5 4 Stemmen
Artikelbeoordeling

Kom naar ons Telegram-kanaal

Volg ons op Twitter en Facebook

Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments
CommonSenseTV
Dutch NL English EN French FR German DE Spanish ES
2
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x
Terug naar boven