NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol

Een nieuwe wending in de corona-hoax

Er is een behandelend geneesmiddel, er is een preventief geneesmiddel, maar……..

Ze willen geen geneesmiddel…….

Een vriend van mij attendeerde mij op deze video van Dr. Pierre Kory, M.D., Associate Professor of Medicine at St. Luke’s Aurora Medical Center.

Dr. Kory heeft samen met een grote groep medische wetenschappers zeer veel ervaring opgedaan met het preventief behandelen van mensen met het bestaande geneesmiddel Ivermectine tegen de mysterieuze ziekte die covid-19 wordt genoemd.

En deze video ontving ik zo ongeveer op hetzelfde moment dat ik een artikel aan het lezen was over parasieten en een artikel over schimmels in relatie tot covid-19, dat een heel ander licht laat schijnen op de corona-hoax. Daar kom ik later nog op terug.

 

Iedereen weet inmddels al dat de overheden zich fel verzetten tegen de duidelijk effectief gebleken behandeling van covid patiënten met HCQ in combinatie met zink en antibiotica (azitromycine). Dit ondanks dat daar wereldwijd, in de landen waar dit wel mag worden toegepast, zeer goede resultaten mee worden geboekt. Kijkt u hier maar even naar verschillende onderzoeksresultaten:

https://c19study.com/

Hydroxychloroquine is oorspronkelijk een middel om malaria te bestrijden en te genezen. Maar bewezen is dat het in combinatie met zink en azitromycine buitengewoon effectief is in het genezen van covid in een vroeg stadium. In vele landen is genezing van patiënten op deze wijze verboden…… Bij toediening in een laat stadium of bij kankerpatiënten blijkt het niet, of zelfs tegen te werken. Maar in de eerste lijn geneeskunst blijkt uit honderden studies dat de resultaten zeer bemoedigend zijn. Maar ja, het levert de farmaceutische industirie en alle andere belanghebbenden natuurlijk niet zo veel op.

Dus dat willen ze niet:

PDF DOWNLOADEN

Het Reformatorisch Dagblad publiceerde vorige maand een interessant artikel over HCQ, waarin diverse medici wereldwijd ook tot héél andere conclusies zijn gekomen dan wat het Nederlands Huisartsen Genootschap hierboven stelt. (voetnoot 1)

Ivermectine is een anti-parasitair geneesmiddel dat werkzaam is tegen de meeste darmwormen, parasitaire mijten en luizen. Het mag niet worden gebruikt ter voorkoming en ter genezing van covid, ondanks dat het buitengewoon effectief is gebleken. Kijkt u zelf maar naar deze lange lijst met studie-resultaten, waarbij in alle gevallen positieve resultaten werden geboekt. Gemiddeld zelfs 86 % genezing:

https://c19ivermectin.com/

Met dit middel zijn de resultaten nog veel spectaculairder positief. Dr. Kory heeft het grootste gelijk van de wereld.

Maar ook dat levert de farmaceutische industrie en alle andere belanghebbenden niet zo veel op.

Dus Ivermectine willen ze ook niet!!!

 

Waarom mag dit allemaal niet?

We kunnen alleen maar concluderen dat er iets anders aan de hand is dan een nog nooit aangetoond nieuw killervirus genaamd sars-cov-2. Het sars/corona virus wordt alleen maar als dekmantel gebruikt. Wat precies de ziekte veroorzaakt en waarom is ons nog onduidelijk. Maar dat de ziekte niet met bestaande werkende medicatie mag worden genezen, bewijst voldoende dat hier snode plannen achter zitten.

Laten we eens even recapituleren: een jaar geleden is dit nieuwe virus onstaan, echter, het virus kan niet worden aangetoond of bewezen, de plannen om het virus en de ziekte te diagnostiseren met een niet werkend gebleken test lagen al klaar, de overheden hebben vervolgens ons hele leven en onze maatschappij verwoest, een vaccin is de enige oplossing, zo beweren ze. Alle werkende alternatieven en medicijnen worden verboden. De vaccins worden in een recordtempo in elkaar geflansd en goedgekeurd.  Een proces dat gewoonlijk minimaal 10 jaar in beslag neemt, als het al überhaupt lukt om een vaccin tegen een virus te maken. Maar nu, in 9 maanden kant en klaar voor gebruik en iedereen moet vanaf nu minstens 2x per jaar worden gevaccineerd.

Citaat uit de Bataafse Courant:

De organisatoren van de zogenaamde pandemie hebben de wetenschap en bevolking misleid door COVID-19 een “nieuw coronavirus” te noemen met als doel een niet effectieve behandeling, een verdienmodel met een verplichte vaccinatie en een immuniteitspass.

Nog meer verklaringen van Amerikaanse dokters vindt u hier op de website van Homeland Security:

https://www.hsgac.senate.gov/early-outpatient-treatment-an-essential-part-of-a-covid-19-solution-part-ii

 

Voetnoot 1, uit het Reformatorisch Dagblad, getuigenissen over hydroxychloroquine:

https://www.rd.nl/artikel/885908-werkt-hydroxychloroquine-nu-wel-of-niet-tegen-covid-19

En als u meer wilt weten over ivermectine, lees dan het volledige statement van Dr. Kory:

Testimony of Pierre Kory, MD
Homeland Security Committee Meeting: Focus on Early Treatment of COVID-19
December 8, 2020

 

Testimony-Kory-2020-12-08

 

 

 

Beoordeel dit artikel alstublieft. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

0 0 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
guest
Mag uw echte naam zijn of een pseudoniem
Niet verplicht
4 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
Zie alle comments

We hebben uw hulp hard nodig

Ondersteun je immuunsysteem!

Laatste nieuws

NederlandsEnglishFrançaisDeutschEspañol
4
0
Wat is uw reactie hierop?x
()
x