Nederlands NL English EN Français FR Deutsch DE Italiano IT Español ES

Een mega moskee dankzij de VVD? FvD zegt NEE!

Quotes van Annabel Nanninga van het Forum voor Democratie:

De moskee als kazerne, de minaret als bajonet en de moslim als soldaat.

En voordat GroenLinks gaat roepen: ‘Dat is islamofobie’, deze pittige beeldspraak komt van Turkse potentaat Erdogan himself.

In Amsterdam, Elzenhagen Zuid, zal een mega moskee verrijzen van koepelorganisatie Diyanet. En Diyanet wordt betaald door de Turkse overheid. Diyanet is het Turkse presidium voor godsdienstzaken. Turkije levert het geld en de expertise voor de bouw.

Elke vrijdagmiddag zullen dan de preken vanuit Ankara daar in de mailbox ploffen. Erdoganisme in Amsterdam-Noord. Door de lange arm en de inmenging vanuit Ankara wordt er lang niet altijd zuivere koffie geschonken in buitenlandse moskeeën die onder buitenlandse controle staan.

De verhoren hierover zijn glashelder, u kunt het nalezen, het gebeurt. We wisten dit al jaren, maar het bewijs is nu ook geleverd.

Toch gaan we de Erdogan MEGA moskee bouwen met dank aan de VVD.

In 2017 werd het investeringsbesluit voor de Elzenhagen buurt genomen. Er werd toen bekend dat er een mega moskee gefinancierd zou worden door Diyanet, oftewel door Erdogan.

VVD heeft in 2017 zonder morren ingestemd met het investeringsbesluit.

Wethouder Eric van der Burg (VVD) voerde toen aan dat het slechts ging om een ‘ruimtelijke afweging’

Van der Burg wilde vervolgens NIETS doen tegen de komst van de mega moskee van Erdogan. Sterker nog: In een bizarre tirade vergeleek hij  Erdogan zelfs met de Paus.

Begrijpt de VVD wel dat dit een fout was?!

De VVD heeft recentelijk stoere taal geuit over de problematische inburgering van Turken in Nederland. Wij verwachten dan ook dat de VVD nu tégen het bestemmingsplan gaat stemmen. De FVD is tegen indoctrinatie en tegen inmenging van een man die zijn onderdanen en mensen in Nederland die hem niet welgevallig zijn met ijzeren vuist regeert.

Ook Links zou tegen deze moskee moeten zijn, want Erdogan is extreem-rechts en heeft niets met de kleur groen. ‘Jullie zouden de invloed van hem op deze stad niet moeten willen.’ ‘De VVD had een stokje kunnen steken voor de komst van deze moskee, maar heeft dit toentertijd verzaakt.

De VVD fietst er gewoon een mega moskee doorheen als dat de VVD in het pluche helpt.

Waarvan akte.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Houd het netjes. Persoonlijke aanvallen, onderling schelden en grove schuttingtaal worden verwijderd. Het draagt niets bij aan de discussie en het verpest de sfeer..

Reageer

  Subscribe  
Abonneren op

CSTV Video´s

Meer dan 300 video´s op ons Youtubekanaal

Laatste nieuws

Gerelateerde berichten

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000.

Met de bekende Amfa4000 heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer

Zo smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee en dat voor slechts een eenmalige investering van € 149,-. in plaats van €299

“De compacte waterontharder gaat om uw waterleiding en het magnetisch veld en voorkomt dat calcium en magnesium kristalliseren.”

We hebben het geprobeerd. Of het duurzamer is voor de apparaten is nog te vroeg om te zeggen. Kalkaanslag hadden we al weinig last van maar nu helemaal niet meer..

En het drinkwater smaakt inderdaad veel zuiverder. Common sense.

Via deze aanbieding €130 euro korting en u steunt CSTV
  • Tot wel 85% minder kalkaanslag
  • 1 Amfa4000 is geschikt voor het hele huis
  • Krachtig systeem 0.117 Tesla = 1170 Gauss
  • Geschikt voor elk type woning
  • Zelf binnen 5 minuten installeren
  • Gratis bezorgd
  • Geen service- en onderhoudskosten
  • Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis.